MIKROKUITUTELALLA KAUNIS MAALAUSJÄLKI

  • 3 min read

Meiltä usein kysytyt kysymykset - Two Fussy Blokes -sarjan maaliteloista

Miksi vailta 'Two Fussy Blokes'?

✅Maalausvälineet ovat maalarin tärkeimmät työvälineet yhdessä laadukkaan maalin kanssa. TFB-sarjan tekniset, uudenlaiset mikrokuitutelat ovat suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön. Panosta laatuun ja lopputuloskin on upea!

Välitämme ympäristöstämme ja teemme kulutusvalintoja joka päivä.

'Two Fussy Blokes' -tuotesarja on ympäristötietoisten ammattilaisten kehittämä, tarkoituksena vähentää muovijätteen määrää sekä maalaustuotteissa, että pakkauksissa.

Two Fussy Blokes nostaa maalausvälineiden laatutasoa ja tuo ammattitason maalausvälineet myös kotimaalareiden ulottuville.


Mini Paint Roller on oiva valinta pienten sekä vähän suurempienkin projektien työvälineeksi. Pikkutelalla maalaat nopeasti hankalatkin kalusteet, kuten pinnatuolit tai keinutuolien selkä- ja jalkaosien pinnat, porraskaiteet ja ikkunanpuitteet.

Maalaat laakeat ja tasaiset pinnat, kuten ovet, kaapit ja paneloinnit ilman roiskeita ja erityisiä työkoneita! Mini mikrokuitutelaa saat kolmessa eri vahvuudessa: nukan pituus: 5mm, 10mm tai 15mm.

✅ Voit valita tavanomaisen kertakäyttötuotteen tai pitkäikäisen 'Two Fussy Blokes' -laatutuotteen muovittomassa pakkauksessa.


TFB'n telavarsi ja mikrokuiturullat ovat suunniteltu huippulaadukkaiksi ja kestäviksi, vastaamaan ammattilaisten kovaa käyttöä. Kevyesti rullaava tela ja mikrokuiturullien upea maalausjälki ovat pitkäaikaisen suunnittelun tulos.

Tyylikkäästä ja ergonomisesta telavarresta tulee lempityövälineesi kaikenlaisiin maalausprojekteihin!

Mikä on paras tapa huolehtia mikrokuitutelasta?

✅ Yksi mikrokuitutelarullien suurimmista eduista on niiden helppo puhdistus.


Pese ne hyvin jokaisen käytön jälkeen. Jos annat maalin kuivua telaan, kuidut voivat kovettua. Voit käyttää pientä astiaa ja käsisaippuaa mikrokuiturullan vaahdottamiseen ja pyöritä sitä sitten juoksevan veden alla, kunnes vesi on kirkasta.

Muista huuhdella huolellisesti (ainakin pari-kolme kertaa) ja liota telarullaa jonkin aikaa vedessä varmistaaksesi, että kaikki maali on varmasti lähtenyt pois. Kun huolehdit laadukkaasta telarullasta voit käyttää sitä uudelleen.

Muista myös pestä tela ennen kuin otat sen käyttöön.

Purista telasta ylimääräinen vesi pois, linkoa rullaa, jotta kuidut nousevat ylös ja aloita maalaus nihkeällä telalla. Tee kokerullaus tasolle, jotta varmistut,ettei vettä ole enää kuiduissa ennen maalin nostamista.

Sopiiko mikrokuitu yhtä hyvin pohjamaaliin kuin pintamaaliin?

✅ Yleensä mikrokuitutelat ovat tarkoitettu viimeistelyyn. Niitä suositellaan käytettäväksi vesiohenteisten tuotteiden kanssa -joten voit kokeilla teloja vesiohenteisiin primereihin ja pinnoitteisiin.


Mihin telan nukan korkeus vaikuttaa?

✅ Kaikki riippuu maalattavan alustan ja pinnan kunnosta. Yleensä mitä korkeampi nukka, sitä enemmän ”appelsiinipinta” näkyy, jos maalaat tasaiselle pinnalle. Valitse pitkänukkainen, 10mm tai 15mm tela jos maalattavassa pinnassa on epätasaisuuksia, kuten esim kiviseinä tai raakalauta.

Yleisimmät kuitukorkeudet ovat:

5 mm, Sileät pinnat; keittiönkaapinovet, kalusteet, ovet listat
10 mm, Keskikarkeille ja tavanomaisille pinnoille, seinät ja paneeli, katot
15 mm, Karkeat pinnat: seinät, paneelit, betoni ja muut kuvioidut, epätasaiset pinnat

Voinko käyttää mikrokuituteloja Frenchic -maalien ja pinnoitteiden kanssa?
✅ Tuhannet seuraajamme ovat DIY-, kaluste- ja sisustusmaalareita, jotka käyttävät mikrokuitutelojamme Frenchic Paint - maaleilla päivittäin.

Voinko käyttää epoksia minkä tahansa TFB -telan kanssa?
✅ Ei, valikoimassamme ei tällä hetkellä ole epoksitelaa.

Voinko käyttää mikrokuitutelaa sellakan levitykseen?
Emme suosittele telojen käyttämistä sellakan levitykseen. Voimakas sellakka liuottaa vähitellen liimaa aiheuttaen vaurioita telalle levityksen aikana

Tuleeko valikoimiinne tela epoksille?
✅ Työskentelemme sen parissa! Julkaisemme pian epoksille sopivia teloja.

Sopiiko TFB-telat minkä tahansa lakan levittämiseen?
✅ Telojamme voidaan käyttää vesiohenteisilla lakoilla, mutta suosittelemme testaamaan ensin jos haluat kokeilla liuotinpohjaisella lakalla.

Voiko mikrokuituteloja käyttää vesi- sekä öljypohjaisilla maaleilla?
✅ Yleensä suosittelemme mikrokuitutelojen käyttöä vesiohenteisten maalien kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Voit kuitenkin käyttää myös joitakin öljypohjaisia maaleja; suosittelemme testaamaan ennen aina käyttöä/isompaa projektia.

Olen kiinnostunut Some -yhteistyöstä TFB-tuotteiden kanssa. Miten toimin?
✅ Hienoa, että olet löytänyt meidät! Teemme mielellämme yhteistyötä vaikuttajien ja yrittäjien kanssa! Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro lyhyesti projetistasi, aikataulustasi ja somekanavistasi - otamme sinuun yhteyttä! Sähköposti: moi@frenchicpaint.fi

Mistä voin ostaa Two Fussy Blokes-tuotteita?
✅Voit tilata tuotteita verkkokaupastamme.

Mikrokuitutellalla kaunis maalausjälki.

Haluaisin TFB tuotteita myyntiin yritykseeni. Miten toimin?
✅Hienoa, että olet kiinnostunut tuotteistamme! Kerro lyhyesti yrityksestäsi vaikka jo tänään, niin saamme asiat rullaamaan! Lisätietoja sähköpostilla: moi@frenchicpaint.fi. Tukkutilin avaaminen on helppoa ja nopeaa.

Voinko tilata teiltä näytteitä?
✅Uskomme, että paras tapa selvittää, toimivatko tuotteemme juuri sinulle, on kokeilla niitä itse! Oletpa sitten maalari, puuseppä, verhoilija, artesaani tai käsityöläinen - tilaa sähköpostilla testipakkaus eli Sample Box, joka sisältää TFB-tuotteitamme kokeiltavaksi.

Missä Two Fussy Blokes- yritys sijaitsee?
✅'Two Fussy Blokes'-yritys sijaitsee Uudessa Seelannissa.


Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.