TÄYDELLINEN MATTAMUSTA - BLACKJACK

  • 2 min lukuaika

Mattamusta - sisustuksen ja pukeutumisen luottosävy

Yhtenäisen sisustuksen punainen lanka voi löytyä ryhdikkäästä ja tyylikkäästä mattamustasta sävystä. Pieninä annoksina vahva ja voimakas musta tasapainottaa ja antaa kauniin taustan vaaleaan kotiin. Musta on mielenkiintoisempi kuin uskotkaan!

Musta sävy on helppo ja toimiva sisustussävy, koska siihen voit yhdistää vaivattomasti muita, vaikkapa kausisävyjä. Miten sinä käytät mustaa sisustuksessasi?

 

Ripaus mustaa antaa ylellisen vaikutelman ja nostaa vanhankin kalusteen perusilmeen klassiseksi. Kokeile vaikkapa maalata mattamustalla vain lipaston runko ja jätä laatikon etulevyt puupinnalle.
Jos haluat korostaa kalusteen muodokkaita jalkoja tai arkkitehtoonisen puhtaita linjoja, musta sävy tekee sen hienostuneesti.

Klassikkomusta on varma valinta myös boho-tyylisessä kodissa yhdessä luonnonmateriaalien, kuten pellavan, rottingin ja muiden puupintojen kanssa.

Musta ja metallin sävyt

Kun maalaat vanhaa kalustetta mattamustaksi, niin kokeile sipaista reunoille hieman kultaa tai kuparia. Musta väri toimiikin erinomaisesti eri metallinsävyjen kanssa. Esimerkkejä erilaisista toteutuksista löydät Frenchic blogeista ja sarjan omasta FB ryhmästä. Yllätyt varmasti miten musta sävy tekee vanhanaikaisesta kalusteesta niin helposti modernin!

Musta seinä?

Upea tausta viherkasveille, grafiikalle ja muulle taiteelle. Graafiseen, moderniin sisustukseen mattamusta on täydellinen valinta. Black Forest, uusi seinämaalisävy toimii, kun haluat tehdä ylellistä boutique-tunnelmaa makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Mustalla teet sisustukseen arjen luksusta

Kokeile Frenchic ja sarjan mustia Loof tai Blackjack ja ihastu upeaan ja täydellisen sileään mattapintaan.
Musta apteekkarin lipasto maalattu Frenchic Paint sarjan Blackjack-kalkkimaalilla.
Kuva: Oranssi piiloon - vanha mäntypuinen apteekkarinlipasto maalattu Blackjack-mustalla sävyllä.
.
Syvä, musta sävy löytyy kahdesta eri sarjasta. Loof on sisäkäyttöön tarkoitettu kalustekalkkimaali Lazy Range sarjasta ja Blackjackon mustaakin mustempi sävy Al Fresco sarjasta.
Musta Blackjack Frenchic sarjasta sängyn maalaus.
Kuvassa sängyn runko on maalattu Blackjack-sävyllä, Al Fresco sarjasta.
.

Maalaatko vaatekaappia tai astiakaappia?

Kokeile maalata kaapin sisäosa mustaksi, se korostaa hienosti kaapissa säilytettäviä tavaroita - astioita, pellavalinoja  tai retrokankaita. Kaapin ulkopuoli voi olla vaaleampi, hyvä yhdistelmä on esimerkiksi kustavilaisharmaa Swankypants ja sisäosiin musta Loof. 
Mustat ruukut vahallinen musta kalkkimaali Loof Frenchic Paint.
Kuvassa: Vahallinen chalk paint Loof, sopii myös keittiökalusteiden maalaukseen.
.

Musta on keittiössä

Mordernit keittiönkalusteet ovat nyt tummia, jopa mustia. Voit maalata vanhat, puiset keittiönkaappisi upeiksi Frenchic sarjan maaleilla.
.
Käy katsomassa inspiroivia projektikuvia ja sävyvaihtoehtoja Frenchic-sarjan omasta FB ryhmästä ja huomaat miten paljon esimerkkejä ryhmästä löytyy maalatuista keittiönkaapeista. Lue aiheesta myös oma blogikirjoitus, vinkkejä keittiönkaappien maalausprojektiin.
Keittiönkaappien maalaus musta kalkkimaali Al Fresco Blackjack Frenchic paint.
.

Täydellinen mattamusta on Frenchic

Frenchic Paint sarjan maaleissa on täysin uudenlaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta saat upean, tasaisen pinnan helposti!
Maalauskohteesi voivat olla portaat, kaiteet, väliovet, seinät, listat tai kalusteet.
Eteisen peili mustalla kalkkimaalilla Loof sävyllä Frenchic sarjasta.
Jos et ole aikaisemmin kokeillut sarjamme, valitse musta Loof sävy Lazy Range sarjasta.Frenchic sarjan maalien ominaisuudet ovat uudistaneet kalkkimaalauksen ja tekevät maalamisesta hauskaa ja lopputuloksesta kauniin ja kestävän.
.
Uudista vanhat kalusteesi Frenchic-sarjan sävyillä - lopputuloksena tyylikäs ja moderni kaluste, ilman design-kalusteen hintalappua.
.

.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.