Täydellinen musta kalkkimaali

Blackjack’ vai Loof❤️?

.
Oletko etsinyt täydellistä mustaa kalkkimaalia? Lakritsin mustaa mattapintaa? Sellaiset sävyt löytyvät Frenchic sarjasta!
Musta väri antaa raamit, tekee ryhdikkääksi ja on upea pari puupintojen tai rottingin kanssa. Musta on bohokodin ja scandinaavisen sisustuksen luottosävy. Klassinen ja raikas mustavalkoinenkin sisustus on taas tulossa ja siihenkin sopii hienosti tyylikkäät mattasävyt.Yhdistä silloin mustaan puhdas, hohtavan valkoinen Dazzle Me! -sävy.
.
Syvä, musta sävy löytyy kahdesta eri sarjasta. Loof on sisäkäyttöön tarkoitettu kalustekalkkimaali Lazy Range sarjasta ja Blackjack on mustaakin mustempi sävy Al Fresco sarjasta.
.
Maalaatko vaatekaappia tai astiakaappia? Kokeile maalata kaapin sisäosa mustaksi, se korostaa hienosti tavaroita - astioita, pellavalinoja  tai retrokankaita. Kaapin ulkopuoli voi olla vaaleampi, hyvä yhdistelmä on esimerkiksi kustavilaisharmaa Swankypants ja musta Loof. 
.
Frenchic Paint sarjan maaleissa on täysin uudenlaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta saat upean, tasaisen pinnan helposti! Jos et ole aikaisemmin kokeillut sarjamme,valitse musta Loof sävy Lazy Range sarjasta.
Frenchic sarjan maalien ominaisuudet ovat uudistaneet kalkkimaalauksen ja
tekevät maalamisesta hauskaa ja lopputuloksesta kauniin ja kestävän!
.