Syyslomaprojekteihin - Maalit & siveltimet nyt kätevästi ja nopeasti kotiovelle!

Täydellinen mattamusta

Blackjack’ vai Loof❤️?

.
Oletko etsinyt täydellistä mustaa kalkkimaalia? Lakritsin mustaa mattapintaa? Sellaiset sävyt löytyvät Frenchic sarjasta!
Musta apteekkarin lipasto maalattu Frenchic Paint sarjan Blackjack-kalkkimaalilla.
Kuva: Oranssi piiloon - vanha mäntypuinen apteekkarinlipasto maalattu Blackjack-mustalla sävyllä.
Musta väri antaa raamit, tekee ryhdikkääksi ja on upea pari puupintojen tai rottingin kanssa. Musta on bohokodin ja scandinaavisen sisustuksen luottosävy. Klassinen ja raikas mustavalkoinenkin sisustus on taas tulossa ja siihenkin sopii hienosti tyylikkäät mattasävyt. Yhdistä silloin mustaan puhdas, hohtavan valkoinen Dazzle Me! -sävy.
.
Syvä, musta sävy löytyy kahdesta eri sarjasta. Loof on sisäkäyttöön tarkoitettu kalustekalkkimaali Lazy Range sarjasta ja Blackjack on mustaakin mustempi sävy Al Fresco sarjasta.
Musta Blackjack Frenchic sarjasta sängyn maalaus.
Kuvassa sängyn runko on maalattu Blackjack-sävyllä, Al Fresco sarjasta.
.
Maalaatko vaatekaappia tai astiakaappia? Kokeile maalata kaapin sisäosa mustaksi, se korostaa hienosti tavaroita - astioita, pellavalinoja  tai retrokankaita. Kaapin ulkopuoli voi olla vaaleampi, hyvä yhdistelmä on esimerkiksi kustavilaisharmaa Swankypants ja musta Loof. 
Mustat ruukut vahallinen musta kalkkimaali Loof Frenchic Paint.
Kuvassa: Vahallinen chalk paint Loof, sopii myös keittiökalusteiden maalaukseen.
.
Mordernit keittiönkalusteet ovat nyt tummia, jopa mustia. Voit maalata vanhat, puiset keittiönkaappisi upeiksi Frenchic sarjan maaleilla! Käy katsomassa inspiroivia projektikuvia ja sävyvaihtoehtoja Frenchic-sarjan omasta FB ryhmästä ja huomaat miten paljon esimerkkejä ryhmästä löytyy maalatuista keittiönkaapeista! Lue aiheesta myös oma blogikirjoitus, vinkkejä keittiönkaappien maalausprojektiin.
Keittiönkaappien maalaus musta kalkkimaali Al Fresco Blackjack Frenchic paint.
.
Frenchic Paint sarjan maaleissa on täysin uudenlaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta saat upean, tasaisen pinnan helposti! Maalauskohteesi voivat olla portaat, kaiteet, väliovet, seinät, listat tai kalusteet - Frenchic sarjan kestävistä maaleista löydät upeita, pehmeitä sisustussävyjä jokaiseen tyyliin - kotiin tai mökille.
Eteisen peili mustalla kalkkimaalilla Loof sävyllä Frenchic sarjasta.
Jos et ole aikaisemmin kokeillut sarjamme, valitse musta Loof sävy Lazy Range sarjasta.Frenchic sarjan maalien ominaisuudet ovat uudistaneet kalkkimaalauksen ja tekevät maalamisesta hauskaa ja lopputuloksesta kauniin ja kestävän!
Uudista vanhat kalusteesi Frenchic-sarjan sävyillä - lopputuloksena tyylikäs ja moderni kaluste, ilman design-kalusteen hintalappua!

.

 Jaa tästä nämä vinkit ystävällesi:
Esillä myös Ohjeet ja vinkit kalustemaalaukseen

Inspiroidu värikkäistä Frenchic-ovista ja portaista!
Inspiroidu värikkäistä Frenchic-ovista ja portaista!

lokakuu 10, 2021

Keittiökaappien maalausvinkit
Keittiökaappien maalausvinkit

lokakuu 10, 2021

Keraamisten laattojen maalausvinkit
Keraamisten laattojen maalausvinkit

lokakuu 10, 2021