Palautukset ja takaisinmaksut

Uutta - pakkaamme entistä enemmän kierrätysmateriaaliin

Tulet huomaamaan, että tilauksesi voi olla pakattu käytettyyn laatikkoon tai pakkausmateriaalina on käytetty kierrätettyä materiaalia. Lähetyksesi voi olla pakattuna jopa toisen yrityksen painatuksilla olevaan laatikkoon.

Haluamme osaltamme lisätä yritystoimintaamme liittyvien materiaalien käyttökertoja ja kierrätettävyyttä, joka sopii hyvin muihin toimintamme ympäristötietoisiin arvoihin.

Kuuntelemme asiakaspalautetta tarkalla korvalla kierrätysmateriaalin käytöstä lähetyksissämme - toivomme, että maailma on jo valmis tekemään hieman enemmän materiaalien kierrätyksessä.

PALAUTUKSET

Vaikka on hyvin epätodennäköistä, että haluat palauttaa tästä verkkokaupasta ostamasi tuotteet, niin teethän sen 14 päivän sisällä ostopäivästä, ja noudata alla olevia ohjeita.

Lue ohjeet sivun loppuun asti.

Huom! Palautamme vain avamattomien ja myyntikelpoisten tuotteiden hinnan, emme toimituskuluja.

1. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen moi@frenchicpaint.fi
, jonka aiheena on PALAUTUS [Tilausnumero], ja ilmoita viestissä meille, että haluat palauttaa yhden (tai useamman) tuotteistasi. Löydät tilauksesi numeron laskun sähköpostiviestistä, jonka lähetimme sinulle, kun tuote ostettiin.

2. Palauta tuote käyttäen palautuskoodia ja huolellisesti pakattuna.Tuotteen on oltava avaamaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan ilman vaurioita tai merkintöjä. Huomioithan, että maksat itse tuotteen palautus- ja vaihtokulut jos käytät muuta palautustapaa kuin palaustuskoodilla palauttaminen.  Vastaat kustannuksista myös silloin, jos tuote vahingoittuu tai katoaa palautuksen aikana. Vie huolellisesti pakattu palaustuspaketti MATKAHUOLLON toimipaikkaan (Esim: R-Kioskiin) ja anna virkailijalle palaustuskoodi.

Liitä palautukseen:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Tilausnumero
Tilinumero

Palautuskoodi : 9555507/MATKAHUOLTO

"Frenchic Paint Finland" c/o Pappilan Sunday Shop

Kun palautettu tuote on vastaanotettu varastolla ja tarkistettu, otamme sinuun yhteyttä uudelleen ja ilmoitamme, että tuote on vastaanotettu ja teemme tarvittavat toimenpiteet.

NOUTAMATON PAKETTI - PALAUTUNUT LÄHETYS - UUDELLEEN LÄHETYS ON AINA MAKSULLISTA

Huom. noutamaton paketti / palautunut lähetys ei ole palautus.

Palautuneiden pakettien uudelleen lähetys on mahdollista 25 eur lähetys- ja käsittelykuluja vastaan. Lasku lähetetään automaattisesti, kun lähetys on palautunut ja tarkistettu. Maksamalla laskun tuotteet lähetetään uudelleen samaan osoitteeseen tai noutopaikkaan.

 

REKLAMAATIOT

Lähetä meille sähköpostia, kuva tuotteesta ja (maalipurkin tai tuotteen kannessa olevasta batch numerosta) viesti mitä asia koskee. Liitä viestiin tiedot tuotteen ostopaikasta, ajankohdasta ja omat yhteystietosi: moi@frenchicpaint.fi.

Emme hyvitä tuotteita, jota asiakas on päättänyt käyttää, esim maali.

Varaudu palauttamaan tuote tai tuotepakkaus ennen reklamaation lopullista käsittelyä. Palautus on sinulle ilmaista, kun käytät palautusohjeiden mukaista Matkahuollon palautuskoodia.

Voit palauttaa meille vain tästä verkkokaupasta ostetut tuotteet.

Jos ostit Frenchic-tuotteesi jälleenmyyjältämme, ota yhteys suoraan ko. ostopaikkaan tarkistaaksesi kyseisen yrityksen palautuskäytännön ja toimi niiden ohjeiden mukaisesti.

Kuljetusviivästykset  ja -vauriot, palautuneet lähetykset

Lähettäjä, Frenchic Paint Finland,  ei vastaa valitun Kuljetusyhtiön tai minkään muun yrityksen (esim Posti, Schenker, Matkahuolto tmv:n) toiminnasta tai tavasta toimia millään tavalla.
Jos olet esimerkiksi valinnut nopean toimituksen, toimitusmuodon valinta ei vaikuta tuotteiden käsittely- ja pakkausjonoon, vaan tilaukset käsitellään aina saapumisjärjestyksessä. Pakettisi kuljetuksen tarjoaa kuljetusyhtiö, ei Frenchic Finland.
Ota yhteyttä ko. kuljetusyhtiöön ja toimi heidän ohjeiden mukaisesti kuljetukseen tai lähetysten käsittelyyn liittyvissä virheissä tai reklamaatioissa.
Lähetyksen seuranta, jäljittäminen ja vastaanottovastuu on aina vastaanottajalla.
Suosittelemme, että lataat itsellesi Matkahuollon pakettisovelluksen, josta voit seurata pakettisi matkaa tai tarvittaessa vaihtaa noutopisteen paikkaa.
Lähettäjä ei ole korvausvastuussa kadonneista tai viivästyneistä kuljetuksista. Huomioi, että monet pakettien noutopisteet ovat lyhentäneet pakettien säilytysaikaa jopa puoleen tavanomaisesta.

 

Noutamaton paketti tai palautunut lähetys ei ole palautus

Palautuneiden pakettien uudelleen lähetys on mahdollista 25 eur lähetys- ja käsittelykuluja vastaan. Lasku lähetetään automaattisesti, kun lähetys on palautunut ja tarkistettu. Maksamalla laskun tuotteet, 7vrk sisällä, lähetetään uudelleen samaan osoitteeseen tai noutopaikkaan.
Uudelleen lähetettyjen pakettien tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta, emmekä ole vastuussa palautuneiden ja uudelleen lähetettyjen pakettien tai tuotteiden kunnosta. Emme lähetä uudelleen paketteja, joista avaamatta pakettia näkee, että tuote paketin sisällä on vaurioitunut, esimerkiksi vuoto.
.

Matkahuolto kuljettaa Frenchic maalit kotiisi.
.

Ohjeet ja suositukset

Pidä paketista ja tuotteistasi huolta myös noudon jälkeen

Emme korvaa lähetyksen aikana tai luovutuksen jälkeen tapahtunutta tuotteiden, esimerkiksi maalin jäätymistä tai paleltumista, emmekä vastaanota paleltunutta tai jäätynyttä tuotetta/tuotteita.
Vesiohenteinen Frenchic-maali on herkästi paleltuvaa, joten ethän jätä maalia esimerkiksi kylmään autoon pakkassäällä, kuljeta tai säilytä maaleja ulkona pakkasessa tai liian kylmissä sisätiloissa tai tilaa maaleja ulkoautomaattiin. Frenchic -maalit ovat 100% vesiohenteisia. Jäätynyttä/paleltunutta maalia ei suositella käytettäväksi. 
 
.

Testaa ja kokeile sävyjä ennen suurempaa projektia

Pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että verkkokaupan sävyt vastaavat mahdollismman lähelle oikeita sävyjä, mutta sävyt voivat vaihdella eri laitteissa (riippuen useista tekijöistä, kuten näytön asetuksista).  Tämä tarkoittaa, että emme voi taata, että maali vastaa täsmälleen sitä, mitä näet näytöllä. Tilaa värikartta, pieni purkki maalia tai käy lähimmässä jälleenmyyjäliikkeessäsi katsomassa värejä itse. Maalipurkkien kyljessä oleva sävymerkki ei vastaa 100% maalin sävyä painoteknisistä syistä. Suosittelemme vierailemaan Frenchic -jälleenmyyjän luona katsomassa värikarttoja ja maalattuja sävymalleja ja kokeilemaan tuotetta ennen suurempaa projektia. Sivustolla on useita ohjeita ja vinkkejä sävyn valitsemiseen, suosittelemme aina kokeilemaan maalia ensin ennen suurempaa projektia. Lue lisää ohjeita tältä sivuilta.

Huomioi myös, että varaat tarpeeksi maalia projektiisi:

Pidä huoli, että varaat maalia tarpeeksi projektin loppuun viemiseksi. Alan normaali standardineuvo on,että jos tarvitset enemmän kuin yhden maalipurkin, varmista, että ne ovat samaa valmistuserää (batch numero)tai jos se ei ole mahdollista, sekoita maalierät ennen maalaamista yhtenäisen lopputuloksen varmistamiseksi. Sekoittamaton tai huolimattomasti sekoitettu maali voi tuottaa suurenkin sävyeron huolellisesti sekoitettuun sävyyn verrattuna.
Maalin huolellinen sekoittaminen (pitkään ja pohjia myöden) on tärkeää oikean sävyn lopputulokseksi.
Jos tarvitaan paikkamaalausta, suosittelemme koko alan maalausta pienen paikkamaalauksen sijasta, jotta korjaustyö olisi mahdollisimman huomaamaton.
.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.