KURKISTA KANSAINVÄLISIIN KOTEIHIN JA PUUTARHOIHIN - NÄE TRENDIt JA SUOSIKIT!

  • 1 min lukuaika

Ideoita ja inspiraatiota sisustukseen Frenchic-tyyliin!

Väri vaikuttaa meihin ihmisiin - jopa tunteisiimme.

Silti monet aliarvioivat edelleen maalien värien vaikutusta tilaan ja sen tunnelmaan. Miten sitten voit valita juuri sen oikean sävyn kotiisi?

On eri asia seurata miten muuttuvia kauden suosikkisävyjä käytetään arjen projekteissa, kuin lukea mitä 'ilmoitetaan' olevan suosittua.

Frenchic-sävyjen joukossa on jo muutamia iki-suosikkeja, klassikoita - sävyjä, jotka toimivat vuodesta toiseen, tilassa kuin tilassa - huolimatta trendeistä, joihin Frenchic -sarjan mattasävyt mukautuvat aina uudelleen!

Parhaat vinkit tekijöiltä

Parhaat neuvot ja vinkit saat sellaisilta experteiltä, jotka ovat itse maalanneet paljon ja käyttäneet useita sävyjä rohkeasti.

Remontoivilla, sisustavilla ja rakentavilla asiakkaillamme on oma kokemus värien vaikutuksesta omassa kotonaan tilan muuttuvaan tunnelmaan.

Tälläisiä experttejä löydät Frenchic-maalareista vaikkapa Facebook-ryhmästämme!

Kysy rohkeasti ryhmässä, laita kuva tilasta ja saat varmasti hyviä neuvoja ja vinkkejä  sen "oikean värin" valinnassa.

Samalla pääset näkemään ryhmässä asiakkaidemme aitoja kuvia sekä maalausprojektin ajalta, että valmiista huoneista.

Seuraamalla ryhmässä kansainvälisten asiakkaidemme projektikuvia, pääset nopeasti jyvälle mikä juuri nyt sisustuksessa trendaa, millaisia DIY-projekteja ja uusia innovaatioita taitavat asiakkaamme toteuttavat.

Kukapa ei rakastaisi hyviä 'ennen ja jälkeen' kuvia!

Valittavissasi on jo lähes sata sävyä, klassikoista uutuuksiin ja voimme luvata, että lisää on tulossa!

Nyt tiedät mitä pitää silmällä!

Asiakkaidemme kuvat kansainvälisistä ja kotimaisista kodeista antavat sinulle täydellisen yleiskatsauksen tulevista trendeistä ja huippusuosittujen värien monipuolisesta ja mielikuvituksellisesta käytöstä erilaisissa diy- ja remonttiprojekteissa.

Liity ihmeessä mukaan (klikkaa kuvaa)  ja kerro ryhmästä ja Instagram -tilistämme myös sisustavalle, rakentavalle ja remontoivalle ystävällesikin!

 

Frenchic sarjan kokemuksia Facebook ryhmästä. Liity mukaan!

 

Nähdään ryhmässä!Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.