Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Ohjeita herkemmille maalareille

Kokeile ensin - maalaa tuulettuvassa tilassa

Kemikaaliallergisten ja herkistyneiden on hyvä noudattaa aina huolellisuutta suojavarusteiden käytössä ja mahdollisuuksien mukaan kokeilla tuotteen sopivuutta ennen maalaustyön aloittamista. Jos olet epävarma tuotteiden sopivuudesta, aloita kokeilu Original Artisan tai Lazy Range sarjan tuotteista.
Lue käyttöohjeet maalipurkin kyljestä ja toimi aina ohjeiden mukaan. Huolehdi riittävästä tuuletuksesta ja ilmanvaihdosta maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana, vähintään kuitenkin kahden vuorokauden ajan.
.

Suojaa itsesi ja työtila huolellisesti

Allergisten ja herkkien ihmisten kannattaa käyttää aina suojavarusteita maalatessa ja vahatessa.
Suojavarusteista tärkeimmät ovat suojakäsineet ja suojalasit.
Suojaa myös työtila ja käytä maalausprojektissa siihen sopivaa työvaatetusta,
jossa on suojaavat pitkät hihat ja housun lahkeet.
Maalia saattaa roiskua iholle maalattaessa. Tarkoituksenmukaisella suojavaatetuksella vältyt turhalta maalin ihokosketukselta.
Kuten vesiohenteiset maalit yleensä, myös Frenchic -maalit sisältävät hieman säilöntäainetta, joka saattaa aiheuttaa allergisen reaktion jo herkistyneille ihmisille jos maalia pääsee roiskumaan iholle. Pese maali heti iholta vedellä ja saippualla.
Käytä maalatessa myös suojalaseja, (muulloinkin kuin katon maalauksessa).
Mikäli epäilet olevasi allerginen maalin ainesosille lisäsuojaa saat tarvittaessa hengityssuojaimesta.
.

Kaikki Frenchic maalien ainesosat ovat lueteltu maalipurkin kyljessä

Lue ja noudata ohjeita, varsinkin kuivumisajoista ja maalin säilyttämisestä, jotta se pysyy uudelleenkäytettävissä ja puhtaana. Huolehdi maalausvälineiden puhtaudesta maalausprojektin aikana ja sen jälkeen. Tuoksut ovat hyvin henkilökohtainen kokemus. Jos olet epävarma voitko käyttää Frenchic sarjaa, poikkea jälleenmyyjämme luona kokeilemassa tuotteita tai tilaa verkkokaupastamme pieni näytepurkki ja tee koemaalaus.
.

Frenchic Paint sarjan maaleille on myönnetty Toy Safe -luokitus, soveltuu lastenkalusteille, lelujen maalaukseen ja lemmikkien kalusteisiin

Frenchic Paint sarjan kaikki maalisarjat, vahat ja viimeistelypinnoitteet ovat luotettavasti testattuja tuotteita ja niille on myönnetty eurooppalainen Toy Safe -luokitus, EN71:3-sertifiointi, joka tarkoittaa, että Frenchic Paint sarjan tuotteilla on turvallista maalata lastenkalusteita, lasten leluja ja lemmikkien kalusteita.
Voit siis huoletta käyttää maalejamme kaikissa kodin tiloissa.
Lue myös Maalausohjeita sekä UKK, usein kysytyt kysymykset. 
.

Mukavia maalaushetkiä!

 Jaa tästä nämä vinkit ystävällesi:

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.