Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Vax - Användning av möbler i kalksten

Vaxer är en viktig del av Kalkfärg / Lime Målning

Vågor tillåter dig att avsluta och skydda den vackra limefärgningen, men du gör också fantastiska effekter. Tanken med en kalkstenmålning och det härliga är att göra olika lager och använda en mängd olika tekniker - för vaxning är lätt att blekna.

Frenchic Paint-serien av möbelvågor är naturliga vaxer.

Med vågor betonar du spår, repor, sprickfärg. Du skapar vackra ljuspunkter och djupet av en annan.

Det finns två olika typer av franska vax i den här bilden: brun och ljus. Kartor: äpple i mitt öga, al fresco och bröllopstårta, lat sortiment.

Ytskydd

Vax skyddar den traditionella kritfärgen så att den skulle ta bättre slitage. Den traditionella konventionella kritfärgen är porös och dess yta släpps, om inte ytan skyddar på något sätt. Med ljust vax kommer du att hålla färgtonen oförändrad och resultatet är en vacker matt yta.

Från franska av serien hittar du nyanser av originalartisa med ytan som ytan ska skyddas om möblerna eller objektet kommer till konsumtion. Den ursprungliga Artisa-serien är perfekt för krita färgfärgad målningsteknik och konsumtion - upptäck den helt obefogade serien av detta.

Vaxet gnids med en roterande rörelse på yta av kalkfärgen med vaxbroen. Den roterande verksamheten ger ytan av ett vackert naturligt, handmålat spår.

I ljuset betonas den valda spridningen av stora ytor. Du kan ta ett vax gott om pensel, men ett extra vax som inte absorberas i en limefärg, torka alltid av tyget. Målet är tunt, vackra lager. Vaxet ger en vacker tråkig yta till den målade ytan. Du vill polera med en vaxduk om 24h efter torkning.

Om du väljer en fransk serie av vaxad färg, den lata sortimentet, behöver du inte ett vax för att skydda färgen, men du kan fortfarande använda vaxer för att ge patina och skydda konsumerade punkter.

Patina och konsumtion

Kalkfärg / lime målningskriterier är på golv och kombinerar olika tekniker. Lagret av lasten gör arbete intressant och personligt - multidimensionellt än bara en enda nyans av utmärkta möbler, som traditionell möbelmålning. Färgade vaxer är ett enkelt sätt att lägga till tredimensionellhet, betonar kanter och hörn och lägg till de nyare möblerna för ålder, patina och uttrycksförmåga. Med vågorna betonar du ytorna av ytorna.

Med bruna vågor I allmänhet verkar patina och djupet känna sig över limefärgningen: använd kanterna på lådorna och dörrarna för att betona tredimensionen av området.

Gråvaxer Fungerar med gorgeously vita och valkalkfärger. Vågorna är lätta att betona inredning, hål och spår.

Vitt vax Vikning av färgen "tips" av tonen i kalkfärgen och skapar en något tygliknande konsistens på ytan. Vitvax ger vackra "ljuspoäng" i möblerna. Prova ett vitt franskt vax i Boho-stil för att bleka gulna rottingmöbler eller lik.

Klibbig yta? Frenchiska vågor kommer inte in i en klibbig yta - serien av serien är lätta att applicera tunt eftersom deras komposition är en kudde och lätt bearbetad. Den klibbiga ytan är för tjock med ett vaxskikt.


Hemligheten med användningen av färgat vax

Färgade vaxer är inte avsedda att vara "måla" täckande eller tjocka, men med lätta lager gör en tunn ton för att betona kanter och spår. Det bästa resultatet levereras med flera tunna lager - låt ytorna konstrueras med malt och titta på ytan inom projektet och något längre än projektet.

Om du gör en kalkfärgskonsumtion genom att slipa limefärgytan bruten, vaxytan efter slipning igen, endast förbrukad eller den fullständiga målade ytan. Färgade vaxer läggs till med en vaxbro och det extravaganta vaxet kommer alltid att torkas bort.

Om vaxartade porösa ytor; trä eller Traditionell kritafärg - Hemligheten av ett platt utfall är Två vaxtekniker.

Två vaxtekniker

Exempel: Vaxning av en låda framplatta

Ytan är målad med traditionell kritafärg, benvit Sockerpuff Skuggan och avsikt är att göra den gamla, slitna och pantied-look-lådan med en djup effekt med ett brunt vax.

  1. Ett tunt lager av ljust vax placeras på den torra kalkytan - torkade överskottet
  2. Lägg till ett bruntvax till hela lådan med en ganska vaxkolonn
  3. Torka och bleka ut överskott av vax av - börja torka från mitten med en trasa med ett ljust vax. Lämna den bruna färgen för de yttre kanterna och ta bort det bruna vaxet med roterande rörelse mest från mitten av lådan med vaxcentralnivån, blir därför lättare än kanterna.
  4. Torka av överskott av vax av lätt från lådans yta. Eftersom ett ljust vax är på botten kan du arbeta på ett brunt vax så länge du vill, och inget brunt vax absorberar ytan ojämnt. Lägg till en borste och ta bort vaxet - upprepa tills du är nöjd.

Ljust vax Tyget fungerar som en suddgummi - att radera eller blekna färgat vax. Denna teknik fungerar bara om du har lagt på botten av ett lager av ljust vax. - Försök och förtjust i vaxer och deras mångsidighet!

Dricks! Gör det röda eller svarta vaxet själv genom att blanda den ljusa vaxen Original Artisan Lime Paint. Gör spektakulära flamboyanter genom att blanda vaxer i frenshe metallpigmentpulver - Guldpulver och bruntvax är ett underbart par!

Du använder traditionell limefärg, men du använder inte ljust vax under färgvax?

Därefter absorberar vax den porösa färgen eller träytan förmodligen tiden ojämnt och kan inte åtgärdas. Slutresultatet kan tyckas vara exklusiva, fingertoppar eller på annat sätt ojämn, beroende på vilken teknik som vaxet har tillämpats. Ljust vax är botten av de traditionella limefärgerna. Klar vax stöder alltid att lossas i färglagret med en hårdkalkfärg. Prova det - du kommer omedelbart att märka en skillnad i det lätta att arbeta på vaxet. French-serien vaxer är höga och giftfria naturliga vaxer och är trevliga att arbeta. Bara genom att försöka ta reda på hur franska vaxer skiljer sig från andra vaxer!

Varnade eller tyg

Vax Det finns ett mycket överväldigande verktyg för vaxning - jämfört med klumpigt och långsamt arbete med en trasa.

Frenchic Paint-serie av naturliga vaxer för möbler och lime målning.

Överväg att komma ut ur vaxerna för varje vaxplatta, det är bra för varje vaxplatta att vara din egen borste som nyanserna inte blandades med varandra med smutsiga borstar. Möbler kan inte göras med en mjuk färgkolonn - men vaxning kräver styva borstar som tillåter att vaxet gnidas till ytan, dekorationer och spår lätt och lätt. Du kan använda den smala och mjukare borsten till den detaljerade vaxningen av små detaljer och spår. Prova olika verktyg, så du kommer att hitta dig det bästa sättet att fungera och du kommer att hitta skillnaden mellan verktygen.

Med en ren trasa är vaxning verkligen mödosam och långsam. Du behöver bara en luddfri trasa i överdriven vaxavlägsnande.

Tunna lager - 'Wax on - Wax off'

Vaxet läggs till ytan rättvist, det gnids till kalkfärgen eller träytan och överskottet är avstängt - alltid. Således blir vaxytan en platt och en vacker yta som också torkar jämnt. Du behöver bara en luddfri trasa i överdriven vaxavlägsnande. Roterande rörelse När du lägger till ett vax för att få ett naturligt utfall och vaxet blir lättare för alla hål och spår. Horisontella lådor När du lägger till ett vax kan lämna ett "randigt" utfall, speciellt om du använder ett mörkt vax utan att öka en ljus vaxning på botten - Två vaxtekniker.

Tunna lager Du kan lägga till några men låt det föregående lagret alltid torka i 30 minuter - 1h före nästa lager. Ytterligare lager speciellt med färgade vax betonar sina egna nyanser.

För tjockt ett lager förblir lätt klibbigt och verkar inte torka upp någonsin - tjocka vaxskikt är otäcka i ytorna på manövermöblerna. Vaxet kan avlägsnas med alkohol, t.ex. med spri och mekaniskt skrapning. Om du inte har vaxat tidigare, gör ett litet test först.

Varning finns i teknikvideor och mer användbara projektbilder i den franska serien av sina egna Fb från gruppen.

Antik eller naken trä yta

Ökning av träytan med vinkande träyta "impregnerad" med vax läggs lagren så många tills trädet inte längre suger vax. Vaxning upprepas regelbundet, om det behövs och enligt förbrukning - behovet av äldre vaxning reduceras med tiden.

Olika typer av trä absorberade med vax. Naturliga vaxer som franska vaxer, hanterar träytan och tar vackert träträd. Antika möbler kan också behandlas genom vaxning om de har blivit vaxade tidigare.

Den nya träytan kan visas på det gamla vaxet

Prova hur den nya träytan ser ut som en mycket gammal flotta när dess vax med grått vax. Det vanliga råmaterialet ändras enkelt med gråvaxning "gammal som ett plagg som en gjutning". Bruntvax ger ett planerat utseende.

Den gulgade björkytan fräschad med ett vitt vax, lämnar vackert träskäl. Du kan också vaxa en loggyta, en mängd paneler, dörrar, listor, nya eller gamla möbler.

Var passar vaxen och vart gör du inte?

Vaxet passar inte ut och klarar inte kontinuerliga torkdukar med tvättmedel. Vax rekommenderas inte för köksnivåer eller våta rum som bastu.

När vaxet läggs mekaniskt till ytan är det ett skikt utöver färgskikten. Vaxet är alltid den sista ytan. Observera att det självförsörjande vaxskiktet används när du väljer en kalkstenfärg och målningsteknik.

Till exempel; Om du vaxar med en traditionell krita färgs kök-skrivbordsskydd, kommer ett så ljust vax att spendera obemärkt punkter med den högsta driftstammen: till exempel, på platsen, det här objektet torkas ofta i tabellen. Ska vi luta alla armbågar på bordet på egen hand? Vaxet tar bort vaxet från obemärkt och när fett / vätska kan nås på bordets yta absorberas smutsen i kalkfärgen och lämnar inte längre den.

Köksbordet är en av möblerna, som är med en hårddisk. Det är också ofta torkat och vaxlösligt i tvättmedel och alkohol. Vaxet som ska läggas till köksbordet med en limefärg eller barer är inte det bästa alternativet om du inte är villig att lägga till vax regelbundet till ytan och rengör ytorna endast med milda rengöringsmedel.

Den rena träytan som är impregnerad med vax är ett bra alternativ till köksbordet, eftersom vaxet sedan absorberas i träet och skyddar ytan djupt. Rengör ytan med bara milda rengöringsmedel och vaxytan igen om det behövs.

Av denna anledning är det värt att välja en kalkfärg med hög kvalitet, där vaxet redan är klart för färgen. En vaxad kalkfärg är inte torkad över för att nå smuts och dess yta kan torkas med en nötkött eller med mjukt rengöringsmedel. Vaxet i färgen botas väl för att bära en hållbar yta.

Avlägsnandet av vaxskiktet kan tillverkas med en sprit (alkoholhaltig rengöringsmedel) eller genom uppvärmning och mekaniskt skrapa ytan. Det rekommenderas inte att målas på vaxytan eftersom de vattenburna färgerna avvisar den oljiga ytan - den nya färgytan kan vara knäckt eller knäckt.

Å andra sidan är målningen av vaxet en av målningstekniken för att få en gammal yta.

En vaxad limefärg är ett separat vaxskikt. Den vaxkalkfärger, de lata intervalltonerna kan vara mycket målade.

 

Välj ett naturligt vax

Det är bra att veta några grunder innan du väljer ett lämpligt för ditt projekt. Vaxerna är på marknaden för en mängd olika, andra innehåller lösningsmedel och andra syntetiska eller giftiga ingredienser, den andra vaxerna böjs starkt. De andra vaxerna är tjocka och styva - de är svåra att arbeta och sprida tunt, så att resultatet inte kan behövas. Från vaxet till sidan av vaxet kan snabbt överlevas om det är en säker produkt, kan burkens sida hittas i skurskyltarna om produkten är giftig.

Om du inte tidigare har använt vaxer, välj ett mjukt spridda naturligt vax för ditt projekt. Till exempel är de franska serien vaxer naturliga bröst; De inkluderar bivax och caurnaba vax (brasilianskt palm). För högkvalitativa vaxer är det lätt att blekna och prova dig väl för att förstå vikten av skikthet i chalkfärg-stil möbelfärg. Beeswax-baserade franska vaxer och en serie av högkvalitativa vaxer är också lämpliga för återbetalningsprojekt och professionell användning.

En vaxad limefärg och vax

Ja, men också med en vaxkalkfärg, kan du använda inredning.

De skapar ett intressant lager, tre-dimensioning och markering av samma patina och trärävlarna med traditionella kritfärger-färgglada vaxer som slutar dina möbler - skyddande egenskaper är redan i en hållbar vaxkapacitet!

Frenchic-serien med vaxfärger, lat sortiment i serie Att utforska detta och franska serier vaxer härifrån.

Hantera dina högkvalitativa vågor väl - Tvätta med varmt vatten och mildt rengöringsmedel. Högkvalitativa fransborstar kommer att vara på ett korrekt sätt i den professionella användningen i många år.

Vitt vax för lime målning och möbelmålning i franska färgserien.

Frenchiska vaxer är inte självbrännbara och är lösningsmedelsfria. Den franska serien av vågor har tilldelats "Toy Safe" -certifikatet, så du kan också använda dem i barnmöbler. Delta i din plats Frenchic-återförsäljare Frenchic kurser eller olika från närmaste butik för att göra fler instruktioner på ditt eget projekt.

En trevlig målningsdag!

Dela detta dessa tips för din vän:

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.