oktober 07, 2021

Kalkfärg eller limefärg är nu i - och av god anledning

Återvinningstransportör är i höjning och renovering av begagnade möbler mode och förnuftigt. Idéer och måla dig själv igen Vackra möbler och moderna - med liten ansträngning och på en Maalipurkillisella - du behöver inte alltid köpa nya!

I högkvalitativ flotta målning är det inte nödvändigt med besvärliga förbehandling eller långhärdade bottenväggar - Lime-färgen är ett underbart val för olika målningstekniker, lagrad målning och konsumtion. Med kalksten kan du enkelt nå din egen personliga stil som passar ditt hem: konsistens och konsumtion eller modern jämn yta. Läs här hur man lyckas och få inspiration för ditt eget projekt:

Grön Lime Paint Frenchic Paint Finland Originalkrök färg.

Foto: Vattengrön Weegawood Green Tone, Original Series.

Kanske kan du hitta en gammal kista av teckning du tänkte på lite lite eller andra möbler som vill ha en ny färg? I vilket fall som helst, med hjälp av en limefärg, kan du enkelt få möblerna i din stil i en ny, ren och fräsch färg - oavsett om din stil är skandinavisk modern eller boho - eller till exempel landstypen .

Vi vill hjälpa dig med början, se dessa enkla tips om hur du lyckas i din möbelmålning.


Varför gör du min smärtsamma lime på mina möbler?

Med en kalksten kan du snabbt komma igång - fransk-kalkfärger är giftfria och vattenburna färger är trevliga att måla inomhus plus, enkelt rengöring. Kalkfärgen har ofta ett mycket bättre pigment och täckning, som i konventionella möbelfärger - kompositionen är ofta tjockare och lossad.

Måla stolen för fransk färg med en serie kalksten.

Chalk färgstil inredning är ofta gjorda av lager och tillämpa en mängd olika tekniker i samma projekt - den här stilen kan inte implementeras med konventionella möbelfärger.

En rosa lime kalcium dusky blush.

På bilden: Pulverrosa Dusky Blush, al fresco serie.

Gör Ekote och spara dina gamla möbler igen till paraden

Ofta är äldre möbler fullt trä och görs för att motstå - men gulad eller mörkad träytan är inte längre lämplig för dagens inredning som sådan. Det finns alltid ingen anledning att köpa en ny flotta, men med en liten mängd färg återuppbygger du lätt på skåpen, kistorna och andra små möbler igen stilig - utan designmöbler prislapp!

Gör dina hem för din egen och använd de nyanser du själv och du kommer till ett bra sinne! Tveka inte att måla igen - du kan ändra färgen på väggen, dörrarna eller möblerna ofta - ditt hem bor i tid och det kan också visas i färger - målning som du enkelt byter ut rymdatmosfären.

Förutom möbler kan du leta efter en mindre målningsmål från ditt hem

Väggar, listor, kars eller trappor hittar fler små projekt - ett färgat golv eller ett bågfönsterformat färgat område kan vikas i barnkammaren.

Trappan behöver inte målas omedelbart, men du kan försöka måla de främre panelerna av trätrappor eller bara räcken. Idéer som enkelt implementeras med en färgstark halvpanel höga målningar i korridoren, pepparkaka skalad sidoväggmålning eller dramatiskt mörkt rektangulärt sovrum med sängkläder!

Pulver och mjuka franskc-nyanser är vackert lämpade för skandinatinredning vid sidan av trätoner. Inspirerar med färger av inredning och kolla fransks-serien till mer än 60 färdiga ton!

Således tänker du på att måla möbler för dig själv eller professionellt sälja - en högkvalitativ flottafärg är ett bra alternativ, undviker limefärger för hantverk i möbelmålningen.

Har du ett större målningsprojekt som målning eller motsvarande köksskåp?

Om du inte tidigare har målat mycket, rekommenderar vi att du gör ett litet träningsprojekt. Få en liten möbler med en låda och en dörr - som ett kök och prova några nyanser av vad du tänkte på att välja ett större projekt.

I denna träningskropp kan du prova olika verktyg: slipning, borste och rullar - och du hittar hur färg beter sig; Torkar och täckt.

Gör samma förberedelser för dessa små träningsmöbler än vad du vill göra: Tvätta ytor med sockertvål med rengöringsmedel, skölj rengöringsmedel och torr yta - koppla bort plattformarna och se ytan av behovet av att ingripa med mynt. Måla.

Ta dina bilder före och efter dig!

På bilden: Taupe ton, coola bönor, al fresco serie.

Möbelmålning med kalksten

1. Välj en färg och utforska alternativ

Tumregeln är den liter limefärg är tillräcklig för ca 13m2. Detta är ungefär en normal storlek byrå eller skåp. Den franska serien av färger är ca 12,5m2 per stor färg, 750 ml.

På grund av de starka vidhäftningsegenskaperna hos kalkfärgen kan den användas i ett antal material som metall, trä, glas, betong och de flesta textilier.

Måla bröstet av bröstkorg med fransk färg med en serie möbelfärger.

I de flesta projekt är ett eller två färglager tillräckligt, men om du målar en mörk yta i en ljuston kan du behöva måla fler lager. Kom ihåg att alltid måla tunna lager, speciellt om du når en stadig yta.

Dricks! När du målar en svart vit eller vice versa - eller mörk och rödaktig trä vit: Måla det första lagret med grå nyans. Det vikar mörkhet och rodnad och får med mindre vita golv.

Välj en möbelfärg utan toxiner eller en obehaglig doft, till exempel nyanser av den ursprungliga artisa av den franska serien - det är viktigt när det är målade inomhus eller professionellt mycket. Du kan också välja flotta målning också lätt att äta målar med skyddande egenskaper i färgen redan redo-juust färg och gå!

Skoggrön Victory Lane, al fresco.  

På bilden: Smagards Green Victory Lane Tone, al fresco serie.

Välj flotta målning av kalkfärger som du inte behöver ha gripande målar med "självpriming" och färger med en yta offset av "självtalande" och de färger som inte längre behöver skyddas mot konventionella kalkfärger, " Självförslutande' Frenchic-färger behöver inte för mycket besvär för din del!

En vaxkalkfärg för möbelmålning i den franska färgserien av lat sortiment.

Valet av dessa miljövänliga och bara ett litet underhållsmål är bra för vår planet, dina plånböcker, och är en del av bättre tid för dina målningsprojekt. Rehabilitering och målning av gamla möbler och deras återinförande är återvunnet känsla på bästa sätt!

Blå limefärg frenchic färg.

På bilden: Blonde Blue Ol'Blue Eyes, al fresco serie.

Utforska alternativen och välj Fuktbeständig limefärg om du målar trädgårdsmöbler och Fantastisk full av väggfärgÄndra ditt hemfärgschema enkelt.

Väggmålning frenchic färg.

För att lägga till mer textur och slitna, en sprickyta, välj Lätt sprickbildning , det sprickmedel och den förflutna effekten kommer lätt att vara utan ytterligare torkning. Läs mer om konsumtionen av färgytor från franska bloggar.

På bilden: gul, vaxartad kritafärg varm som senap, lata range serie.

När du målar med en limefärg, kanske du vill yta Velvet Wax Gloss, välj sedan Frenchic Furniture Wava med färgen.

2. En satee på en borste

Det är värd att fånga en högkvalitativ borste gjord av möbelfärg. Med gamla, slitna och smutsiga låglandet kan ditt målningsprojekt vara långt ifrån din smak.

De bästa borstarna i kalkfärgen i franska av franska serien.

Foto: De bästa borstarna i limefärg är den ovala modellen.

Allmänt, Ovala borstar Ha en tankeväckande blandning av syntetisk och naturlig pensel - de är bäst lämpade för lime målning. Rätt penselval har sitt eget bloggskrivning, Läs det härifrån.

3. Rengör rengöringsmöblerna

Du kan nå toppen genom att rengöra ytan som ska målas. Ta bort de nycklar och knoppar du vill ha. Torka all smuts och fett bort - måla alltid en ren yta. Sockertvål Det finns en fransk serie möbler för rengöring av möbler. Det kan finnas mycket smuts från de rent spektakulära möblerna. Frence-serien målar har utmärkta vidhäftningsegenskaper, så se till att ingen extra rester mellan ytan och färgen som ska målas.

Tvätta färgytan med färgrengöring, sockersåsa franska serien. Tvätta färgytan med färgrengöring, sockersåsa franska serien.

Bandtätningen rensar ytorna som lätt kan målas. Vilket tvättmedel gör någon användning, skölj det använda tvättmedlet från ytan, slutligen med rent vatten.

4. Fyll i hålen och sköljningen

Tvätten av ytan som ska målas är en bra tid att utforska ytan med avseende på repor eller klyvningar. Om du vill använda fyllningsmedlet och fyll i hålen, ruirerna och reporna med spateln för att torka och slipa ytan platt. Rengör ytan av slipstoftet genom att torka den med en fuktig trasa. En torr yta.

5. Kranar och gräns

Teipaa är ett bekvämt sätt att begränsa färgen därifrån som du inte vill ha: dörrhandtag, knoppar eller glas kanter. Taping gör målningen begränsar snyggt.

6. Starta målningen!

Så länge du har skyddat från golvet att målas på golvet, är det dags att måla!

Använd din borstlinje från botten med en lätt hand och tunn färg. Måla med långa satsningar i enlighet med skogen - kom ihåg att kalkfärgen torkar snabbt - måla snabbt för att få det bästa resultatet. Övervaka inte färgytan i dietprocessen, men låt lagren torka först - återvänd sedan till plattformen.

Om du målar mörkt trä blek kan du behöva måla några lager som ytan är täckt helt och stadigt. Lyckligtvis behöver du inte vänta länge eftersom limefärgningen torkar snabbt och får dig snart fortsätta. Om du vill ha lite sliten av stil kan två lager vara tillräckliga.

7. Förbrukning (om du vill)

Denna punkt är inte riktigt obligatorisk, men vi kommer att berätta för dig eftersom det är en så populär stil. Det viktigaste i konsumtionen är att göra det naturligt, så konsumtionen bör göras naturligt till kostnadspunkterna i möblerna: miljön, kanterna, hörnen och knopparna och kanske lite mer härifrån. Förbrukningar du kan göra med många olika tekniker: användning slipa Och den grova lätt ytan bruten eller använd en fuktig trasa och gnid färgen i de öppna roterande rörelserna - konsumtionspunkterna blir naturliga mjukkant. Efter konsumtion, torka av ytorna igen rena. Lär dig att göra en mängd olika förbrukningar och tekniker, Läs anvisningarna här.

8. Komplett med vax

Vax Skydda den kalkstenmålade ytan och ger mer hållbarhet. Vaxet fördjupar också tonen i kalkstenfärgen och håller ytförhållandet under de närmaste åren.

När ytan är torr och ren, lägg till ett klart vax till ytan du vill använda vågorTuffar slut i lager. Ta en flotta med bara lite åt gången, det är verkligen band och lätt att sprida sig. Så vaxas först i en malt - du kan lägga till ett vax om du vill ha ett nytt tunt lager. Alltid efter vaxning torkas det överskottsvaxet med en lunchad trasa. Vaxet berörs snabbt, men det kommer att bota i ytterligare 21 dagar vid normal rumstemperatur. Läs mer användningen av vaxer här.

9. Gå tillbaka och beundra!

Dina möbler är redo för försäljning eller ditt hem till Parade-webbplatsen. Nu kan du börja tänka på Nya målningsprojekt!

 

Möbelmålningen är framgångsrik med högkvalitativa möbelfärger!

Målningen av möbler är önskvärt och lätt - det lyckas med alla. Börja med att välja nyanser och om du försöker de första franskc-serien, rekommenderar vi Lazy Range set - Dessa kalkfärger har ett vax i färgen redan redo - hur bekvämt!

Prisbelönt och hållbar kalksten serie av frenchic färg.

Frenchic Series Färger är av hög kvalitet och hållbar. De är tillverkade och testade i England specifikt för målningen av möbler. Nya typer av funktioner i franska färger har inneburit rykte och utmärkelser. Frenchic Paint Series är nu den mest populära Chalk Paint-serien och det enda kritfärger varumärket som har fått ett värdefullt "Queens Award" - det är ett tecken på kvalitet och innovativitet.

Grey Waxed Lime Lazy Lazy Range Frenchic Series.

På bilden: Pearl Nådig, Waxy Chalk Paint Wolf Whistle.

Varje inredningsprojekt är, du kommer säkert att hitta inspirerande exempel och projekta bilder från serien av din egen FB-grupp!

Den franska färgserien i din egen FB-grupp kommer endast att publiceras med de franska serieprodukterna målade, kunders egna, autentiska bilder och bildserier. I gruppen kommer du att kunna bota internationella och inhemska hem och trädgårdar och du kan fråga andra grupper av grupper av erfarenheter om franska toner eller måla projekt.

Frenchic Paint Finland Lime Färger för möbelmålning och inredning.

I gruppen kan du delta i tävlingarna och du kan vinna frenchic-produkter - du kan se de nya vindarna i trenderna i trenderna i de inre målningarna i gruppen, du kommer att höra de första nya franska produkterna och nya toner! Du kan dela med dig av dina egna franska bilder i gruppen - Ilahtättäätvätivätti Övriga koncernen som funderar över genomförandet av sina egna projekt!

Har du vänner som älskar färger, dekoration eller renovering?

Du kan ringa gruppen enkelt med sina egna skickliga och göra dina vänner du vill lära känna den franska färgserien.

Välkommen till - klicka på länken nedan!

Inspirerar och beundrar franska projekt i "Frenchic Paint Finland" -grupp!

 

Dela detta dessa tips för din vän: