Nya färger i Trim Paint serien! Bekväm och snabb leverans av renoverings- och inredningsfärger och penslar till din dörr!

Bildtexten visas här

Lägg till ditt erbjudande, information eller reklamtext

Möbler, väggar, dörrar, lister, kakel, kök...

Frenchic Paint®-sortimentet föddes ur en passion för att restaurera gamla möbler och en önskan att främja återvinning, självupptäckt och DIY-anda. Frenchic-färger och -tillbehör av hög kvalitet som appliceras mjukt är numera ett favoritprogram för skickliga målare i hemmet.

Frenchic färger och penslar levereras bekvämt till din dörr!

Frenchic-sortimentet är lämpligt för både professionella målare och målare i hemmet. Beställ färgerna direkt till din dörr eller välj närmaste upphämtningsställe - snabb och säker leverans från endast 7,-/beställning. Våra leveranskostnader är alltid desamma, även om du beställer flera på en gång! Frenchic Finland är en familjeägd och säker webbutik - våra produkter levereras till dig från Raisio i Finland. Vi är glada att du hittade oss - vi hoppas att du gillar vår webbplats, att du får idéer och tips för dina egna projekt och att du gillar vår inspirerande och aktiva FB-grupp. Ha en bra målardag!

Användbara Frenchic Bloggar är fulla av bra tips

På Frenchic älskar vi olika stilar och färger, atmosfärisk och avslappnad överdådighet, och skickliga, entusiastiska och entusiastiska och självsäkra kunder! Vi har sammanställt några bra råd för att måla dina furumöbler, vitrinskåp, köksskåp eller keramiska plattor - och mycket mer!

Vi är också i tidningarna:

Högkvalitativ och prisbelönt färgserie

Sök efter produkter, blogginlägg osv.