TESTIVOITTAJA - PARAS PESTÄVÄ SEINÄMAALI ON FRENCHIC

  • 2 min lukuaika

Testivoittaja Frenchic

Mikään ei voita juuri maalatun seinän virheetöntä viimeistelyä.

Ajan myötä kolhut, tahrat ja likaiset kädenjäljet voivat kuitenkin viedä hohdon suosikkisävystäsi. Ei kuitenkaan, jos käytät pestävää maalia, kuten Frenchic.

Pestävän maalin avulla voit puhdistaa likaiset jäljet tai tahrat pesemättä itse maalia pois. Se on yksi Frenchic-tuotteiden monista hienoista ominaisuuksista.

Siksi olemme iloisia siitä, että Good Housekeeping on arvostellut seinämaalivalikoimamme parhaaksi maaliksi.

Kauniit sävyt Frenchic seinämaaleissa.

22 maalisarjaa kovassa testissä

On olemassa paljon maalisarjoja, jotka väittävät olevansa pestäviä tai hankaavia. Valitettavasti kaikki niistä eivät kuitenkaan täytä vaatimuksia.

Selvittääkseen asian itselleen ja lukijoilleen Good Housekeeping -instituutin tuomaristo arvioi 22 pestävää maalimerkkiä ja testasi ne viiden tekijän perusteella:

  • Levitettävyys
  • Koostumus
  • Peittävyys
  • Pestävyys
  • Kestävyys

Levittämisen ja kuivumisen jälkeen maalipintoja testattiin; niitä raaputettiin ja maalipinnoille levitettiin erittäin vaikeasti puhdistettavia tahroja, kuten mutaa ja punaviiniä. Kun nämä tahrat puhdistettiin pois, tuomaristo pani merkille, vaikuttivatko hankaaminen ja pyyhkiminen maalipinnan väriin - ja kuinka hyvin tahra poistui.

Tuomaristo myös tarkisti, kuinka hyvin maalit vastasivat värikorttejaan ja etikettejään, testissä oli useita sävyjä jokaiselta maalimerkiltä.

Testin paras: Frenchic!

Testattuaan kaikkia maalimerkkejä ja niiden eri värejä Good Housekeeping Institute'n tuomaristo antoi pisteet 100:sta ja jakoi erilaisia palkintoja, eri kategorioissa. Palkinnot vaihtelivat parhaasta edullisesta maalista ja keskihintaisesta parhaaseen värivalikoimaan.

Olemme iloisia voidessamme todeta, että Chalk Wall Paint -seinämaalivalikoimamme voitti parhaan pestävän maalin palkinnon - sekä parhaan pestävän kalkkimaalin palkinnon.

Pistemäärämme 87/100 peittosi Duluxin, Farrow & Ballin ja monet muut kilpailijat,  Frenchic sai näin ollen parhaan mahdollisen tunnustuksen.

"Jos etsit klassista chalk paint'ä, sinun ei tarvitse enää etsiä!", tuomaristo kirjoitti arvosteluissaan.

"Maali oli vaivaton levittää (sekä siveltimellä että telalla saatiin tasainen pinta), siinä oli vain mieto tuoksu ja maali kuivui pölykuivaksi jopa tunnissa".

Tahrat pyyhkiytyivät helposti maalipinnalta pois, kun ne käsiteltiin nopeasti - itse asiassa huopakynätkään eivät jättäneet mitään jälkiä."

.

Jopa 24 tunnin kuluttua onnistuttiin testissä poistamaan viiniä, teetä ja rasvaa maalipinnoilta.

Tuomaristo kommentoi: "Olemme vaikuttuneita Frenchic maalien hankauskestävyydestä, sillä puhdistamisen jälkeen pintaan ei jäänyt jälkiä."

Testaa itse ja vaikutu!

Frenchic'n seinämaali on Good Housekeepingin ykkösvalinta aivan syystä.

Vallankumouksellinen seinämaalimme on saavuttanut ISO11998-luokan 1 märkähankaus -luokituksen pestävyydelle.

Tämä yhdistyy erittäin mattapintaiseen, ultaramattapintaan, vaikuttavaan kestävyyteen ja upeisiin väreihin.

Jos etsit seinämaalia, joka on todella pestävä, kokeile itse Frenchic-sarjaa - et tule pettymään! Voimme myös ylpeinä lisätä, että Suomesta ei löydy yhtä laadukasta tai ultramattapintaista seinämaalia kuin Frenchic-sarja.

Klikkaa tästä suoraan sävyihin ja aloita suunnittelu!

 Testivoittaja, paras seinämaali Frenchic.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.