Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Paras pestävä seinämaali on Frenchic

Testivoittaja Frenchic

Mikään ei voita juuri maalatun seinän virheetöntä viimeistelyä. Ajan myötä kolhut, tahrat ja likaiset kädenjäljet voivat kuitenkin viedä hohdon suosikkisävystäsi. Ei kuitenkaan, jos käytät pestävää maalia.

Pestävän maalin avulla voit puhdistaa likaiset jäljet tai tahrat pesemättä itse maalia pois. Se on yksi Frenchic-tuotteiden monista hienoista ominaisuuksista. Siksi olemme iloisia siitä, että Good Housekeeping on nimennyt seinämaalivalikoimamme parhaaksi.

Maalisarjat kovassa testissä

On olemassa paljon maalisarjoja, jotka väittävät olevansa pestäviä tai hankaavia. Valitettavasti kaikki niistä eivät täytä vaatimuksia.

Selvittääkseen asian itselleen ja lukijoilleen Good Housekeeping -instituutin tiimi hankki 22 pestävää maalimerkkiä ja testasi ne viiden tekijän perusteella:

  • Levitettävyys
  • Koostumus
  • Peittävyys
  • Pestävyys
  • Kestävyys

Levittämisen ja kuivumisen jälkeen maaleja testattiin, niitä raaputettiin ja pinnoille levitettiin joitakin erittäin vaikeasti puhdistettavia tahroja, kuten mutaa ja punaviiniä. Kun nämä tahrat puhdistettiin pois, he panivat merkille, vaikuttivatko hankaaminen ja pyyhkiminen maalin väriin - ja kuinka hyvin tahra poistui.

He myös tarkistivat, kuinka hyvin maalit vastasivat värikorttejaan ja etikettejään, ja testasivat useita värejä kustakin merkistä.

Testin paras: Frenchic!

Testattuaan kaikkia maalimerkkejä ja niiden eri värejä Good Housekeeping Institute antoi niille pisteet 100:sta ja jakoi erilaisia palkintoja. Palkinnot vaihtelivat parhaasta edullisesta ja keskihintaisesta parhaaseen värivalikoimaan.

Olemme iloisia voidessamme todeta, että Chalk Wall Paint -seinämaalivalikoimamme voitti parhaan pestävän maalin palkinnon - sekä parhaan pestävän kalkkimaalinpalkinnon. Pistemäärämme 87/100 peittosi Duluxin, Farrow & Ballin ja monet muut kilpailijat ja Frenchic sai näin ollen parhaan mahdollisen tunnustuksen.

"Jos etsit klassista liitumaalia, sinun ei tarvitse selata pidemmälle", he sanoivat kirjoituksessaan.
"Maali oli vaivaton levittää (sekä siveltimellä että telalla saatiin tasainen pinta), siinä oli vain miedoin haju ja se kuivui tuntumassa tunnissa".
Tahrat pyyhkiytyivät helposti pois, kun ne käsiteltiin nopeasti - itse asiassa huopakärkikynät eivät jättäneet mitään jälkiä."
.

Jopa 24 tunnin kuluttua heidän tiiminsä onnistui testissä poistamaan viiniä, teetä ja pohjamaalia, ja he kommentoivat, että he olivat "vaikuttuneita sen hankauskestävyydestä, sillä puhdistamisen jälkeen ei jäänyt jälkiä".

Testaa itse ja vaikutu!

Frenchic'n seinämaali on Good Housekeepingin ykkösvalinta syystä. Vallankumouksellinen seinämaalimme on saavuttanut ISO11998-luokan 1 märkähankaus -luokituksen pestävyydelle. Tämä yhdistyy erittäin mattapintaiseen pintaan, vaikuttavaan kestävyyteen ja upeisiin väreihin.

Jos etsit maalia, joka on todella pestävä, kokeile sitä itse - et tule pettymään! Voimme myös ylpeinä lisätä, että Suomesta ei löydy yhtä laadukasta tai ultramattapintaista seinämaalia kuin Frenchic-sarja.

 Testivoittaja frenchic seinämaalisarja on paras pestävä maali.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.