Tallmöbler - perfekt för målning

  • 4 Min. lästid

Tallmöblerna är perfekt för målning!

Har du några av smycken och stödjande tallmöbler som bara förväntar sig att målas? Kanske är det en multilateral apotekare eller sovrum garderob? Var och en av oss har varit något som ibland - hållbart fullt trä och elegant - vid den tiden. Den intakta och starka trämöbler är kanske inte fördelaktiga att ersätta det nya, men att måla den orange tonen att dölja.

Du hade vilken typ av tallmöbler för alla dolda hem, det kan enkelt ändras igen med vacker målning - en liten limefärg och kanske nya plattformar - och igen som ny!

Målning med en högkvalitativ flottafärg är mycket lättare än du tror - så du kan komma igång:

Vad är kalkfärgen och varför skulle jag använda den?

Kritfärg / limefärg är ett mål som du kan använda för en mängd olika ytor som möbler, leksaker eller dekorationer - till vad du vill ha en vacker madrass. Kalkstenen blev snabbt synonymt med shabby chic-stil eftersom det är lätt att konsumera. I världen är kritafärg ett vanligt val för målare för möbler bland proffs på grund av sina goda egenskaper. Det finns många olika krita färgserier på marknaden, undvik flottafärger som är avsedda för hantverk.

För målning och dekoration av hållbara möbler bör du välja kritafärg som utvecklats för möbelmålning, ingen hantverkstypfärg. Konventionell kritfärg kräver ett vax för att skydda ytan för att motstå användning och konsumtion. Endast den franska serien har en kritafärg, där vaxet är i färgen redan klart - tid bekvämt, rätt! En vaxartad krita färgserie kallas lat sortiment. Du kan läsa mer om de franska seriens skillnader från bloggar.

Lätt att använda och bekväm att måla, limefärg ger också fel förlåtna. Dessutom har kalkfärger vackra nyanser att välja - ljusa mjuka, pasteller till neutrals - Frenchic i en serie Det finns över 60 beredda toner.

Kan jag måla en pinewood möbler?

Pinewood möbler är idealisk för målning - det tar mycket färg till sin yta. Ditt målprojekt behöver inte begränsas till endast möbler, men du kan också måla mellanliggande dörrar, trappor, etc. Fingrarna i kalkfärgen är toppklass och förblir nästan var som helst på ytan; Olika typer av trä, metall, glas och cement. Välj en högkvalitativ, limefärg för en möbelmålning.

Alla franska färgserien är lösningsmedelsfria, nästan osäkrade och naturligtvis sparas miljömässigt. Frenchic Series Färger studeras och testas - Niilen tilldelas certifiering, så du kan bry dig om att måla barnomsorgsmöbler och leksaker med franska färger - du kan ta dig till drömmarna i barnens liv eller skandinavisk modern stil och färgmöbler och leksaker i samma nyanser!

Hur målar jag tallskåp med en kalksten?

En av halterna av limefärg är att den inte kräver komplicerat bottenarbete. Så länge du har skyddat golvet och mattan färga från möblerna, rengör möblerna och börja!

1. Välj en borste

Om du målar dina möbler med en limefärg, få det bästa slutresultatet med en oval borste. Frenchic-serien av italienare, handgjorda borstar är en tankeväckande blandning av syntetisk och naturlig pensel, som är avsedd speciellt för kritafärgmålning - med hög kvalitet ovalborste får du det bästa resultatet.

2. Förbered möblerna

Skyddar golvet och mattan under möblerna som ska målas på ditt arbetsområde. Då kan du se målningsmöblerna. Om ytan som ska målas är en glänsande, slät och halt, som en lackyta, en mild yta öppen, så färgen blir den bästa möjliga infektionen. Se till att möblerna är ren smuts, fett och damm. Torka / tvätta alla klumpringar och feta områden med socker tvål tvättmedel sköljning och torr yta. Måla alltid den rena ytan som färgen kommer att fånga flottan säkert överallt.

Nu kan du ta "innan" en bild av en ren möbler. Du kommer definitivt att visa dig alla dina möbler visade innan du målar!

3. Måla

Du kan nu gå till det här roliga scenen! Välj en lat range serie ton - bara en målning, ändrar inte färgskyddet - hur bekvämt! Överraskande skulle det säkert måla bandet och dess mjuka målighet!

Lime-färgen ger dig otaliga alternativ till efterbehandling av möbler och användningen av roliga målningstekniker. Vill du ha genomskinliga, trädskäl att se den utelämnade stilen? Ljusfärg tvättvitt eller Shabby chic -The-stil-patinerad yta? Med möbelfärg kommer du att lyckas med dessa alla!

Prova Måltvätt, "Färgtvätt" -tekniker

Sapanen En liten mängd färg i en ren behållare och borste på träytan. Torka av en överskott av vattenfärgblandning med en trasa. En lätt ton är kvar på ytan av trädet. Upprepa. Vit färgtvätt, Vit tvätt- Teknik på träytan är nu en trendig boho-stil och är också lämplig för skandinaviskt hem. Tillverkar du egna möbler själv? Prova färgvårdsteknik med grå färg - från nytt trä kan du enkelt få en kelo-typ, grå inredning.

Prova shabby chic stil

Denna stil höjde toppen av möblerna till toppen av trenderna. I den här stilen letar du efter en sliten, gammal och patinerad essens för möblerna - det kan enkelt implementeras med en kalksten. Måla din tallmöbler och låt färgen torr. Då konsumerar du / vandrar med sandpapper eller slipplattformar till kanterna, hörnen och dekorationerna av möblerna så att träytan blir belysande färgen.

Blyg inte för att använda färger. Spektakulära färgkombinationer förändrar dina uttråkade tallmöbler för underbara.

4. Ett nytt lager av färg?

Du kan också prova de två eller tre tonerna tekniken. Måla bindningsskikten och använd ljusa, djärva nyanser. Tillåt lager att torka helt före nästa. Den sista våningen i färgen ger en allmän bild för dina möbler. Konsumera färgen med slipkudde eller sandpapper försiktigt - så att nästa ton visas. Vill du ha en smalare yta? Du behöver minst två våningar. Är du nöjd med ytan som redan är förbrukad? Du behöver inte alltid ett nytt lager.

5. Lägg till vax

När färgen är helt torkad kan du lägga till ett vax. Vaxet absorberas i konsumtionsställen och trä som skyddar både träet som den nyfärgade ytan. Du vill säkert ha dina vackra möbler och målningsarbete. Behandla din vackra möbler nu med försiktighet tills vaxbackarna - det tar cirka 21 dagar. Om du använder en limefärg med ett vax redan i samma och du har inte gjort förbrukningar - kan du hoppa över det här steget.

6. Beundra och njut

Nu kan du gå tillbaka och beundra nya "dina möbler! Kom ihåg att ta ett "efter" foto - andra vill se en underbar förändring -Alla vi!

Dela detta dessa tips för din vän:

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.