Vanliga frågor för oss Vanliga frågor

Fråga: Behöver du ett vax eller upphöra ovanpå färgen?

A: Inget behov. Den franska färgserien med nya typer av kritafärgfärger har skyddsfunktioner i färgen redan redo - hur bekvämt! Endast den ursprungliga Artisan-serien av serier är värt att vaxa eller slutföra lösningsmedelsfria efterbehandlingsbeläggningar: med matt tuffbeläggning eller med en blank finish.

Fråga: Är kalkfärgen i möbler och utomhus?

A: Liminala färger är olika på marknaden.

Endast i franska serien limefärgningar är krita färg redan redo för skyddande funktioner som gör frenchic målar mycket sist - men vi har inte konserverat våra kunder från den vackra mattytan!

Al fresco är det utomhus en slitstarkt krita färgserie. Färgen har varit redo för alla nödvändiga skyddsegenskaper: Home Retriever och UV-skydd. Målade möbler lagras på vinterväder i skydd, så färgrytan är fortsatt bra.

Lazy Range Series målar har en helt ny typ av innovation; Ett flytande vax har lagts till i målstrecket, vilket härdning gör ytan extremt hållbar utan några andra beläggningar. Lazy Range Series Färger är inredda för inomhusbruk.

Frenchic Paint Alla färger, vaxer och efterbehandlingsbeläggningar testas och studeras och har till exempel fått "Toy Safe" -certifieringen, vilket innebär att de franska färgerna är säkra att måla, till exempel barnmöbler och till och med barnleksaker. Frenchic-serien målar inte, till exempel, leder eller plast.

Du kan faktiskt påverka målningsinstruktionerna och torkningstiderna. Läs alltid instruktioner på sidan av färgspinnet innan du börjar. Men om - Livet äger rum - Och färgytan blir rep, placeringsmålningen är en normal och enkel operation.

Fråga: Vad är skillnaden mellan lata range och al fresco-serien färger?

A: Lazy Range - Inomhusbruk- Är en helt ny innovation: Vahallinen Chalk Paint - Lime Paint, där vaxet är effektivt redan på plats! Dessutom har färgen andra fantastiska funktioner som du inte kan hitta i andra kritfärger, såsom bedrägeriet själv för att få det i en frenesi och jämn yta i fransk stil. Lazy Range-serien är mattbara och är avsedda för målningen av den inre fisken. Vaxet i färgen botas för att vara slitstarkt och mycket torka in i en hållbar yta och du kan också använda lazt-serien serie toner inklusive köksskåp för målning.

Al fresco inifrån och ut - Det finns också en helt ny typ av kritafärgfärgfärg som motstår utomhusmöbler regnar och temperaturfluktuationer! Måla bara de möbler du kan hålla i vinterns interiör. Al fresco-serien målar har goda skyddsegenskaper som gör ytan hårt och hållbar. Härdningen av färgen för sin slutliga hållbarhet tar ungefär tre veckor. Al fresco-toner Du kan använda dina möbler som du använder ute i trädgården, balkongen eller inomhus.

Läs mer om alla funktioner i franska serien här.

Så inte längre vaxning eller lack - bara måla!

Fråga:Hur länge behöver du torka före vaxning eller efterbehandling?

A: Låt färgen torka i minst 30 minuter till 2 timmar, med en rad rader. Ge stiga till färgen för att torka perfekt mellan målningarna än att landsbygdskikten är för snabba. Alltid måla tunna, standardskikt, de torkar i den tid som avses i tillverkaren och de tunna skikten gör det möjligt för utfallet att vara vackert och stadigt. Al fresco lager torkningsområde och ommålade 2h och lat range 1h.

Fråga:Hur länge är det fransiska vaxet och avsluta beläggningen, torkningen av ytbeläggning sist?

A:Avslutande beläggning, Färdigrock, Torkar snabbt på 15-30 minuter. För bästa resultat behöver du 2-3 tunna lager. Efter torkning är ytan fuktbeständig och klar. Efterbehandling är en lösningsmedelsfri och vattenburet, säker certifierad fransk produkt.

Matt efterbehandlingsbeläggning, Tuff Top Coat torkar runt 30min - per timme beroende på torkningsförhållandena. Skikten du kan lägga till flera, applikationen kan göras med en svamp. Slutlig hårdhet erhålls om 16 timmar. Mattbeläggningen, som andra tillagda beläggningar, kan förändras något tonen i färgen, så försök de beläggningar först till en diskret position.

Frenchiska vaxer är naturliga vaxer, mjuka att sprida sig. Torkning av vaxet Dammtork tar vanligtvis 30 till 45 min. Att sprida ett nytt vaxskikt. Återuppkomsten är värt att utföra, om det behövs, var 12: e månad, speciellt på ytor som är i tung konsumtion (t.ex. en stolsplats). Vaxer är endast för inomhusbruk. Läs mer om fransk serie naturresurser och deras mångsidiga användning av franska bloggar.

Fråga: Färgen ser torr snabbt, kan jag ta möblerna omedelbart för användning?

Frenchic-färger för att torka den så kallade. Damm snabbt, men ger fortfarande tid för torkningsprocessen innan du använder möblerna. Torkningen av färgen och härdningen av vax och andra viktiga skyddsegenskaper i färgen är olika saker. Låt färgytor torka i fred 48h vid normal temperatur före idrifttagning. En whantfärg, lat range och al fresco serie målar når sin slutliga hårdhet om några veckor. Akta dig för färgytan långsamt mer än normalt, tills dess är färgen fortfarande frisk. Läs målningsinstruktionerna på sidan av färgpoolen innan du börjar målprojektet och gå med i den inhemska FB-gruppen Frenchic Paint Finland - Du hittar bra målningstips.


Fråga: Måste du göra bottenarbete?

A: Med limefärgningar är det inte nödvändigt att göra komplexa och tidskrävande botten- eller primermålningar. Frenchic-serien målar har utmärkt infektion, såsom kalkfärger i allmänhet. Därför är det viktigt att ta bort all extra färg och botten som färgen kan fästas på botten.

Måla inte den smutsiga ytan. Noggrann förberedelser är nyckeln till hållbarhet. Gör en rengöringsyta eller förse på minst rengöring, medan du kan se ytan på möblerna och bestämma om du vill utforska reporna och hålen eller vill du utforska, eller vill du att de ska visas och ge möblerna utslitna av möblerna? Ta bort nycklarna och knopparna - för att utmana hålen om du ska ändra plattformarna till en annan. Måla pInn ska vara ren, torr och skummad. Lätt slipning eller ytfrekvens med slipskivor innan målningen rekommenderas, speciellt om ytan som ska målas är slät, blank och halt. 

Du tror inte på tal som inga förberedelser måste göras! Som en tumregel kan det vara att ytorna av hård konsumtion är noggrant dirigerade (stolstol, bordsskydd, etc.).

Prova frenchic paint egna Sockertvål- Lösning och tvätta damm, fett och smuts. Tvätta ytan innan du slipar att du inte slipar föroreningar i träet. En bra produkt också för att avlägsna slipstoft. Infektion kan tillsättas och förstärkas genom att lägga på ytan av golvet i ytbehandlingen innan du målar. Även om färgen skulle hålla sig till ytan utan några preparat, är resultatet bättre och mer hållbart när förberedelserna har gjorts noggrant. Oavsett om det är detergent är alla tvättmedel viktigt att skölja ytan bort med rent vatten innan du målar. Den franska serien av sin egen socker tvål är en skurkstätning, gjord speciellt för rengöring av möbler innan du målar. Det skummar bra och du kommer att upptäcka att en ren-influensande möbler fortfarande släpper ut smuts i skadedjur. Läs också hjälpsamma Målningsinstruktioner.

Fråga: Vad kan du gå fel?

A: De mest orealistiska förskottsförväntningarna som påverkar det mest misslyckade målningsarbetet och det självselektiva genomförandet av instruktionerna i ett snabbt pausprojekt - hoppning av faserna.

Även om målning är snabb, är det också värt att reservera tid (rengöring, grovlek, lager torkning, etc.) också, lågkvalitativa och smutsiga målningar och tjocka färgskikt kombinerat med ett oönskat slutresultat.

Färgen torkar relativt snabbt, men den når sin fullständiga hårdhet efter veckor - en fräsch färg yta är värt att titta bättre än vanligt, du borde kunna använda målade ytor, möbler och golv. Arbetare i hållbarheten i en stor skillnad när du ger färgen för att nå den slutliga hårdheten. Planera ditt målprojekt för alla stadier av sin egen tid.

Lägg inte till en målad nivå än för TV, tunga krukor eller andra föremål - eller lägg kuddar på trädgårdsstolen omedelbart efter målning: Målning av kuddar eller tyg kan inte torkas normalt. Skydda färgytan från förbrukningen minst 48h och använd sedan ytorna försiktigt i tre veckor.

Vi rekommenderar att vi försöker toner och användningen av verktyg före det första större projektet till Johoki-träningskroppen.

Instruktioner på sidan av färgspinnet är alltid bra att läsa innan projektet startas. Goda målningstips för olika projekt finns på franska bloggar!


Fråga: Kan jag måla tidigare oljade utemöbler?

A:Trälkvaliteten kan vara relevant för färgens stabilitet, de andra trä träden är naturligt oljiga, såsom teak eller andra "lövträs-betyg.

Vissa trädgårdsmöbelbehandling har använts för att använda en oljebaserad beläggning eller ett träskyddsmedel som är utformat för att förhindra vidhäftning av andra ämnen på ytan. Detta är inte avsett att målas på skyddsbehandlingarna. Om dina möbler tidigare har oljat, kan färgens uthållighet inte garanteras. Det är värt att fråga om den ursprungliga ytbehandlingen eller träkvaliteten att be om köp av möbler. Testmålning är också ett bra sätt att se till att produkterna är lämpliga.

Fråga:Hur lagrar jag dina målade utemöbler för vintern?

A:Håll dina målade trädgårdsmöbler på vinterns vinter i lämpligt lager av väderskyddade och förbered dig för normal plattformsmålning på våren om möblerna bärs i förvaring / stapling och färgen kan spricka upp.

Yard och timmermöbler är med hårda påfrestningar utomhus: fluktuationer i temperaturer, möbelöverföring och stapling, pollen, nål, träd, solbröd, regn och fuktstyrka ytor - solbränna, sand, grillning och fågelavfall, fat och andra skott bör rengöras Omedelbart med vatten eller mycket milt rengöringsmedel utan att reporera rengöringsmedel.
Under sommaren är terrassen möbler på sommaren kvar som en vacker möbler direkt i himlen. På balkongen eller på gården utan skyddsmöbler är det bra att torka och torka regnvatten omedelbart på ytan eller lyfta möbler för regn för kraftigt nederbörd. Ta hand om dina målade möbler, färgrytan är fortsatt bra under lång tid.
Håll möbler för vinterväder i skydd, det bästa möjliga lagringsutrymmet är torrt, coolt och väl luftkonditionerade vinterlagringsmöbler Täta avslag kan hålla möbler för fuktiga.

Fråga:Färgen är ganska tjock - kan jag tunna den?

A:Vi rekommenderar att du använder de fransic Paint-serien som sådana eftersom de har goda skyddsfunktioner. Men om du vill tunna färgen så gör det alltid i en separat behållare.

Dricks! Försök också en bekväm "duschflaska teknik": ta en lätt på ytan medan du målar - andra byst borsten i vattenkärlet innan du dricker färgen - båda teknikerna ger en platt måla massa.

De franska serierna är lämpliga för sprutning och du kan tunna dem, till exempel 5 till 10% beroende på din enhet.

Måla ingredienser; Kriten och mineralerna och färgpigmenten reduceras naturligt i färgmätaren under lagring och färgen kan initialt känna sig förtjockad från botten - försiktig och lång blandning är alltid nödvändig innan du tar färg - såväl som för längre målning.

Du bör noggrant utesluta den låga färgsprayen. Färgen är förtjockad i torkningsprocessen när den börjar förångas vatten.

Fråga: Hur använder jag FRENSHEE Metal Rating Färg?

A:Fresshe-Pigment pulver Du kan göra en underbar, giftfri metallfärg och du kan sprida den med en pensel som normal färg. Metallpulver blandas med ytbeläggning.

Första dispensera vätska, efterbehandling, i behållaren och blanda med frensheen pulver - lite i taget! Du hittar hur bandet pulver är och du kan styra färgmättnaden av färgen. I mindre projekt, börja med att mäta båda ingredienserna med en matsked.

Fråga: Vilka VOC är föreningarna, och hur fransk färg skiljer sig från andra produkter om dem?

A: VOC är skadliga organiska flyktiga föreningar som finns i flera mål. Dessa hälso- och naturfarliga föreningar avdunstar till rumsluft som orsakar allergiska eller överkänslighetsreaktioner.

Långsiktig exponering för skadliga organiska föreningar kan leda till t.ex. för skador på de inre organen eller centrala nervsystemet. Kortvarig exponering orsakar, till exempel ögonbryn, huvudvärk, andfåddhet, trötthet, hudsymptom, visuella störningar och maktlöshet.

Frenchic Furniture Paint innehåller inte tillsatt VOC alls. Läs mer om bloggskrivning, instruktioner för mer känsliga målare.


Fråga: Är fransk färg säker för barns rum för användning?

A: Verkligen! Alla färger, vaxer och sprängbara beläggningar av den franska infångsserierna är EN71: 3-certifierade (leksaksäkerhet) och är säkra att använda barnmöbler, leksaker, barnomsorgsväggar och sovrum.

Fråga: Kan jag måla med dessa färger med keramiska plattor?

A: Ja! Al fresco Serien av färger har testats i målningen av keramiska plattor. Gör bottenarbete med noggrann ytbehandling; Rengöring och ytframställning och färg tunna skikt.

Vår färg är inte lämplig för områden där vatten står, såsom fontäner, pooler eller ekvivalenter eller områden med hög fuktinnehåll som bastu. Al fresco färg kan inte användas som en vattenisolering av strukturerna. Stora franska projekt du ser mer Frenchic i din FB-gruppTuffar slut i lager. Från målningen av keramiska plattor kan du läsa mer om bloggskrivningar.

Fråga: Kan jag måla dessa färger med köksskåp?

A: Ja! Al Fresco, Lazy Range och Trim Paint Shades är väl lämpade för köksskåp Målning och behöver inte något annat skydd. Kommer att följa oss redan I Instagram? Det är lämpligt att titta på köksskåp för en användbar video, det finns på bloggskrivningar. Läs alltid färgraketen på sidan av färgspinnet innan du börjar målprojektet och göra testning.

Fråga: Var kan jag få mer information om den franska färgserien?

A: Gå med i den inhemska FB-gruppen Frenchic Paint Finland eller kontakta närmaste Din franska återförsäljare.

Läs också användbar och mångsidig Blogg Vår sida.

Målning instruktioner också Pappila Sunday Shop sidor.

International English Frenchic FB Group: Det fransfiskeforum.

Du hittar alla ingredienser av färger från sidan av färgen,
Vi lägger inte till några hemliga ingredienser i våra produkter.
.
"Vi är inte rädda för att berätta vad som är i vår färg, i själva verket,
Vi visar stolt våra ingredienser är var och en tenn! "