Kan jag måla läder, konstläder eller tyg?

  • 3 Min. lästid

❤️ med eget ansvar


Frenchic Paint Products har inte testats eller är avsedda att användas i lädermöbler, konstgjorda möbler eller tyger i målning, men fortfarande ivriga målare försöker måla alla typer av ytor med franska färgprodukter. Andra projekt lyckas, andra gör det inte.

Men om du vill försöka (på egen risk för kurs), ger vi några burkar:
Målytan är beredd med noggrann rengöring och sköljning. Ytan som ska målas måste vara helt ren och torr. Oavsett om det används detergent, måste det alltid sköljas försiktigt bort från rent vatten från ytan som ska målas. Detta är nyckeln till limefärginfektionen.

Du kan förfina den torra färgytan mellan varje lager du vill ha och slutföra ytan med franska franska möbler. En annan teknik är att måla skikten utan slipning.

När man målar lädermöbler (gamla eller nya) är det ofta svårt att känna till lekens ursprung och möbelns ursprung, eftersom det har haft en mängd olika ägare under sitt livslängd. Ofta betyder det att det kan ha behandlats med en mängd olika produkter som avkastningsmedel, så att möblerna är lättare att rengöra.

Bildstolen är målad med kärleksbrev och vargflöjtoner med blandning.


Dessa skyddande och balsam gör färgmålning extremt svår eftersom de är utformade för att säkerställa att andra ämnen är lätt avtagbara och att inget skulle hålla sig till ytan. Det är möjligt att målningen den förbehandlade ytfärgen kommer att hålla sig bra, men på en relativt kort tid kan färgen koppla ur ytan.

Naha har en tendens att bryta och spricka när det åldras. Även om den franska färgkalkfärgen i början kan täcka frakturer, gör det inte så oändligt, och sprickor kommer igen över tiden.

Smuts och fett

Äldre möbler samlas ofta av år av skikt av smuts och fett, och de har varit i hård användning (husdjur, rökning etc.), särskilt med slut, armstöd och andra regioner, som är i höga driftsnivå.

Även sockervål kan vara mycket svårt att ta bort en sådan smuts som kan vara uppenbart i gamla möbler, men för att lyckas måste rengöringen göras så noggrant som möjligt, annars kommer färgen att kopplas bort över tiden.

Det är lämpligt att komma ihåg och göra rengöringsråd, samtidigt som du målar trämöblerna, måste ytan som ska målas vara ren och torr. Den vattenburna franska färgserien avvisar den feta och oljiga ytan.

Bildstolen är målad Fresshe med en metallpigmentfärg, en brons.

Syftet med användningen påverkar hållbarheten

Om du målar en läderstol som är avsedd att vara i hörnet av sovrummet i hörnet av kläder och sängkläder, kommer färgytan troligen att förbli för längre skick än i en fåtölj i det dagliga sittande användningen som hela familjen och husdjuret använder . Välj en högkvalitativ kalkfärg för ditt projekt.

Vill du prova de franska sam-seriens mål på tyget?

Även här börjar med att rengöra ytorna som ska målas.
.
Det kan finnas många implementeringsstilar, men en av denna modell:
  • Ladda ner tygdelarna rena med tyg damm och sova och tvätta fläckarna.
  • Innan du börjar måla, fuktar tyget med sprayflaska / vatten,För att göra det är det inte tillräckligt att göra färgen - eller måla det första lagret med en tydlig tunnfärg, vilket gör att tekniken approximerar tygets färgning. Genom att lägga till lagren fördjupar färgtonen.
  • Färgskiktet krävs för 2-3 beroende på tyget.Stäng bomull eller linne är den bästa målningen.Längre tyger, som sammet kan torka in i klumpen. Du kan dease eller borsta de torra skikten mellan målningen, så de torkar mjuka. Avsluta det fransiska vaxet om det behövs.
  • Låt det torka helt mellan färgskikten. Det bidrar till att minska sin färg och förbättra täckningen.
.
.
  • Om du använder Original Artisan Kalkplattan, som tätar den färdiga färgytan med vax om det färgade tyget kommer till konsumtion. Till exempel kan gardiner du färga med en kalksten utan vaxning. I tvätten, bör färgskärmarna, färgade bulktyger tvättas separat, ibland kan det bara ventilera det är tillräckligt och därmed kvarstår tonen.
  • Om du använder Lat sortiment Kalkstenstången kan du lägga till vax om du vill, men inget skydd för färgen behöver inte.Lazy Range-serien målar har ett vax som redan är klart i mål.
  • Om du använder Al fresco Serie målar, du kan äntligen slipa eller borsta ytan till ytan.
  • Prova olika tekniker, sätt och verktyg och hitta dina projekt rätt för dessa instruktioner. Försök att tappa; Gör spår eller Sabloo med stjärna eller andra mönster på ett tyg eller stolsäte / ryggstöd.

.

Bekväma försök med franska serien!
Den franska färgserien är en högkvalitativ kalkuppsättning för möbelmålning och är avsedd för trämöbler, målning av andra material på eget ansvar.
Vill du se vad andra är målade av de franska katalogiserade målen?

Dela detta dessa tips för din vän:

Sök efter produkter, blogginlägg osv.