Hur väljer jag de bästa penselmöblerna för lime målning?

 • 5 Min. lästid

Kalkfärg är verkligen lätt att uppnå fantastiska resultat - speciellt när du vet hur!

Oavsett om du är i planen för de gamla möblerna till den shabby chic-stilen eller målningen dekorativa spegeln modig och personlig, är kritafärg / högkvalitativ flottafärgfärgfärg ett bra alternativ till traditionella färger.

All mer och mer populär kritafärg / möbelfärg är lätt att bröda, det torkar snabbt och får en fantastisk, efterbehandling. Du kan ge hela ditt hem ett nytt utseende; Seini, Möbler och dekorationer!

Som en noggrann ny produkt på marknaden kan kalkfärgen ha många frågor om användningen - speciellt från de bästa sätten att sprida färg och de bästa penslarna för att måla möblerna med en limefärg. Kalkfärg är verkligen lätt att uppnå fantastiska resultat - speciellt när du vet hur! För att underlätta för ditt beslut Vilken typ av borstar du väljer för möbelmålningsarbetet samlade vi dig några poäng för hur man väljer de bästa penslarna till ditt projekt. Njut av målning och hitta din egen stil!

Hur väljer jag min pensel?

Du kanske har sett hur människor målar alla typer av alla typer av borstar med måla videor. Om du vill ha det bästa möjliga resultatet är det dock viktigt att använda den borstpläterade borsten, som en standard "one-size-pass-all" MarketMvelom.

 • Form

Traditionellt är den bästa borstformen för kalksten den ovala formen. Den ovala formade borsten används för målning och rund, styvt styv med pensel. Ovala borstar är olika storlekar; Den minsta som är lämplig för mycket små projekt, är de största igen, till exempel, till exempel en väggmålning.

Vinklade hörn, dekorativa trämöbler; Stolar och speglar - I dessa projekt behöver du smala penslar som detaljerade borstar. Breda borstar är i projekt som målar omfattande och plana ytor med långa borstblad.

 

 • Borst

Två typer av borst används i penslar - syntetiska och naturliga borstar. Båda är väl lämpade för lime målning, så vi kombinerade dem med samma borste. En grundligt tankeväckande blandning av syntetisk och naturlig borste ger bästa möjliga resultat av möbelmålningarna.

 

 • Borstbredd

När du väljer en pensel, kommer du att upptäcka att det finns många storlek brusadier. Frenchic-serien av borstar ser du en bredd, men vi har också namngett de ovala borstarna till ditt val för att underlätta: XL är den största ovala franska borsten - Det är perfekt för att måla stora ytor, som målningsväggar. M-storlek Det finns en medelstor oval borste och lämplig för konventionella projekt som dörrar, skåp och kistor. S-size Lämplig för målning av stolar, ramar och speglar och XS-storlek Det är den minsta av allt - det passar i en mycket mindre provkudde och små projekt och kanter av kanterna.

Finns det ett intervall genom att välja en borste?

Välj rätt verktyg för ditt projekt. Om du tänker på hur du får en vacker och jämn yta är det viktigaste att du väljer en högkvalitativ borste eller rulle. Ibland kan en billig lösning lockas, men valet kan dödas i resultatet och du kommer att märka att finishen inte är som du vill. Borsten av billigare borstar under målningsprojektet kan förstöra ytan helt.

Kan jag använda den vanliga borsten för lime målning?

Även om ingen regel inte är en borstningsmodell är det värt att överväga snarare än priset. Den högkvalitativa borsten har ett nöje att måla.

Kanske skulle du locka till att använda gamla penslar från lager eller garage? Slitna, smutsiga och gamla borstar - deras borstar ger inte samma slutresultat som högkvalitativa borstar.

Frenchic Paint-serien Ovala, I Italien Handskyddade borstarhar gjorts av en tankeväckande blandning av syntetisk och naturlig borste och är perfekta för kalkstenen.


Hur kan jag undvika ett borstspår i kalkstensmålning?

Kritfärg kan uppnå riktigt fantastiska resultat - speciellt när du vet hur. Oavsett om du vill ha sliten, personlig shabby chic stil eller perfekt vacker och slät yta - allt du kan göra med en kalksten.

Således, förhindrar spår av borste i färgytan:

 • Sunshine - Måla inte i direkt solsken, då färgar färget alltför snabbt och kan spricka och borstspåren är lätt synliga.
 • För mycket färg i en pensel - Lyft inte borsten till färgen för djupt - bara lätt kontakt under färgytan och färg med en lätt hand med långa satsningar. För tjocka färgskikt torkar inte som tillverkaren har tänkt och tjocka lager av topplack kan förstöra båda skikten.Alltid måla tunna lager.
 • Vatten - Vatten fuktad med en pensel eller lätt fuktad med en duschflaska kan vara din stil. Denna stil påverkar lite torkning och innebär att borstens spår endast är begränsade eller inte alls. Tunnare färg kan också vara din teknik, men det verkar vara täckt.Alltid tunnare i en annan behållare, gå inte till färgen.
 • Lätt hand -Tryck inte på eller gnid borsten på ytan av möblerna för att undvika borsten. Måla med en lätt hand.
 • Slipning -Men om borstens yta lämnades i ytan, är de lätt av, torka av ytan ren och färg igen.
 • Borstar - Högkvalitativa borstar, tillverkade för möten för kalksten - försök och märker skillnaden!
 • Tåg - Försök, ha kul medan du målar och vara en kreativ övning gör en mästare!

Ta hand om din pensel

Tvätta borsten före idrifttagning med varmt vatten. Hantera din vackra och praktiska penselbrunn i slutet av varje målningsprojekt.

Tvätta borstar omedelbart efter användning med varm (tvål) med vatten, skölj under en lång tid
Tills vattnet är klart igen och torka horisontellt eller borstar ner. Låt inte vaxfärger bota din pensel - Tvätta borsten mellan målskikten - med en ren borste är målningarna vackra. Färgen är doppad i en borste bara för lite, ungefär en cent höjd - får inte borsten till färgen från djupet av hela borstarna!
 
Pensel håller också borstning - en liten metallborste (grillborste) är väl lämpad för ändamål och borsten rensar också de potentiella filtren på rustningen.
Förvaringen av borstar i vattenkärlet kan rosta metalldelarna.
Om du vet att du målar mycket eller flera projekt, välj Frenchic-serien Ovala mot borstar - Du kommer säkert att förtjust i sin kvalitet och du återvänder inte längre till konventionella borstar!

Lätta och effektiva penslar för krita målning

Att hitta rätt penslar för ditt projekt behöver inte vara svårt. På frenchic färg, vi lager en rad Italienska, handgjorda, ovala borstar för kritafärg. Gjord med ett noggrant val av naturliga och syntetiska borstar, kan våra penslar absorbera mycket färg, men släta bort sin lysande formtid efter tiden.

Med slitstarka, prisvärda borstar som fungerar bäst med kritafärg, kan vi hjälpa dig att hoppa över besväret med att hitta rätt penslar. Om du planerar att göra många projekt som kräver krita målning, häng inte. Ta några av våra penslar och får måla. Vi vet att du kommer att njuta av att använda dem så mycket som vi gör!

Dela detta dessa tips för din vän:

Sök efter produkter, blogginlägg osv.