Hur målar du keramiska plattor - Video

  • 2 Min. lästid

Målning av keramiska plattor

De fransiska färgserien kemisterna har slutfört test i England för att måla keramiska plattor. Slutligen kan vi officiellt informera om keramiska plattor kan målas Med al fresco serie färger!
.
.

Men stående i vattenregionerna

Observera emellertid att områden med hög fuktighet eller stående vatten bör undvikas. Till exempel, duschar, sänkor eller kaklat område runt badkaret där vatten kan vara stående och ett köksskåp mellanrum där kaminen är framför målningsområdet och matlagningen orsakas av varm ånga och matlagningen.


Tvätt och städning är viktigt innan du målar

Noggrann förberedelser och botten arbete är alltid nyckeln till ett framgångsrikt resultat.
Rengör ytan och sömmarna hemifrån, smuts och smörj frenchic SockertvålTvätta, Slutligen skölj / torka med ren vattenrenare från ytorna. Silikon och tätningar ska ersättas med ny, inte målade. Bio kakel yta lätt att bli smittad med färgen. Du trycker inte på en ny färgyta.
.
.

Måla lätt, tunna lager med pensel eller rulle

Måla det första lagret som väntar i två timmar före en annan spridning. För tjocka skikt kan hindra hållbarhet, och färgskikten torkas inte i tid inom tillverkarens tid.
.

Hantera den målade ytan av mild

Rengöring Använd mildt rengöringsmedel och undvik ångrengöring, gnidning och kraftfulla kemikalier som avkalkning och blekmedel. Om en spetsig yta släpper ett skarpt föremål kan färgen kopplas. I det här fallet är Playtplaying ett normalt botemedel.
.

Reservera tid för projektet

Planera ditt målningsprojekt så att färgen har möjlighet att torka i fred först 48h före idrifttagning. Hantera den målade ytan med försiktighet i två till tre veckor, vilket gör färgen tillräckligt. Fuktmotståndet uppstår från två intakta smärtsamma membran.

Al fresco är inte lämplig för de inre ytorna av bad, duschbåtar, sänkor eller bänkskivor. Inte till vaxade eller oljiga plattor.Färgen kan inte användas som vattentätning.

Al fresco är inte en certifierad våtrumsfärg, snarare än golvbrygga.

Titta på videon Hur kan keramiska plattor målas

För att öka infektionen kan du lägga ett lager eller ett par ytbehandlingar under färgskikten såväl som den torra färgytan för att öka glansen. Efterbehandling läggs till svampen och det torkar till en härlig och glansig. Ytan på stänkvatten är resistent.

Dela detta dessa tips för din vän:

Sök efter produkter, blogginlägg osv.