Remonttimaalit ja siveltimet kätevästi ja nopeasti vaikka kotiovelle!

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Hur skiljer sig franska rankningar?

Har du undrat hur den franska färgserien av märken skiljer sig från varandra? Vad är de förlorade som passar bäst för köksskåp för målning, vägg eller möbelmålning?

Från den här korta guiden hittar du grundläggande information om vår serie. Den franska serien har fem olika stjärnor, som alla har sina egna egenskaper. Färgtonerna i vår serie är över 60 år. Alla franska toner du kan ta hand om varandra.

Original Artisan

Den helt doftande och icke-toxiska kalkuppsättningen är lämplig för känsligare målare, utan tillsatt VOC. Traditionell, högkvalitativ kalkfärg - Kalkfärg - med en fantastisk flätig komposition som täcker och band. Toppkvalitetskritafärg, certifierad säker färg i fransk stil.

Lime färg nyanser av den ursprungliga artisan franska färgserien.

Lime färg nyanser av den ursprungliga artisan franska färgserien.

Original Artisas limefärg är lämplig till exempel för laminat, trä och metall. Utmärkt för olika målningstekniker, om än i förbrukning: färg med två toner och låt skikten torka i minst 30 minuter mellan målningarna. Ta lätt bort med en tom trasa från huvudgolvskiktet så att den nedre tonen kommer ut. Avsluta och skydda ytan med fransk naturlig vax eller efterbehandling.

Waxy Lime Lazy Lazy Range

Denna prisbelönta innovation är topprankad tack vare sina nya egenskaper. En helt ny typ av vattenburna flottafärgfärgfärgfärgfärg, kritafärg utan VOC. Lazy Range, Waxy Chalk Paint - Färgfärgen har utvecklats och testats specifikt för målningen av trämöbler, och inget annat skydd på färgytan behövs inte längre. Vaxegenskapen är redan klar i kalkfärgen och ger ett vackert utseende och ett platt utfall och en hållbar yta. Denna limefärg är idealisk för målning inomhus, laminat, komposit och metall.

Waxy Lime Paint Shades of Lazy Range Frenchic Paint från serien.

Waxy Lime Paint Shades of Lazy Range Frenchic Paint från serien.

Lazy Range nyanser är slitstarka och utmärkta för köksskåp, möbler eller barnleksaker. Denna vaxad krita färg är en trevlig målning, vaxfärg gör din målning upplevelse ganska ny!

Om du inte tidigare har provat våra frenchiska mål, rekommenderar vi att du startar den här serien. Du kommer säkert att vara glad med kvalitet frenchic paints! Denna prisbelönta färg har certifierats till en säker fransk stil.

 

Al fresco - fuktbeständig limefärg för utomhus och inomhus

Al fresco är Italien och betyder "utomhus" eller "i trädgården".

Denna nyhetskritafärg är en fuktbeständig kritfärg, utvecklad speciellt för utemöbler men är också lämplig för inomhusbruk. Måla bara de möbler som du kan hålla på vintern från vädret i skydd. Lite VOC-innehåll, vattenlösligt och mattfärg lämplig för många ytor: trä, laminat, metall eller keramiska plattorTuffar slut i lager. En certifierad möbelfärg som inte behöver något annat skydd efter målning.

Al fresco nyanser av limefärg för möbelmålning i franska färgserien.

Al fresco nyanser av limefärg för möbelmålning i franska färgserien.

Al fresco nyanser av limefärg för möbelmålning i franska färgserien.

 

Al fresco nyanser: Läs om sidan av färgspindeln före användning och måla minst två lager. Lager av torkningsintervall 2h. Alla franska serier är också lämpliga för sprutning. Al fresco lime målar är avsedda för möbelmålning, men besök vad andra kunder med en serie färger färg: Gå med i FB inspirerande "Frenchic Paint Finland"Grupp där du kan se många franska projekt! Lägg till målningsinstruktioner för att läsa detta.

Detta har också den franska certifieraren certifierats i den välkända franska stilen.

 

Kalkväggmålning Väggmålning och dekorativ färg

Den franska färgserien golvbeläggning är lämplig för väggmålningar och möbler.

Drömmen om inredningen och renoveringen!

Slutligen kan vi med stolthet meddela att enligt officiell testning kan Chalk Wall Paint nu rekommendera som golvyta också!
Du kan använda väggfärg för trä, betong eller laminat. Tvätta och rengöra ytan och måla en ren och torr yta ❤ (Undvik att gå på en målad yta med minst de första fyra timmarna och även efter en försiktig användning av veckan (inga skor på den målade ytan före torkveckan)

Den lyxiga, fullfjädrade väggfärg är högsta kvalitet och täckt - endast 1-2 lager är tillräckligt.

Väggfärg nyanser av frenchic färg finland krita vägg färg.

Väggfärg nyanser av frenchic färg finland krita vägg färg.

 

Vårt vägghus är högsta kvalitet! En hög pigment och täckfärg, utmärkt till exempel i panelmålning. Den slitstarka mattytan måste torkas och andas och pulverformiga nyanser är lämpliga för en mängd olika inredning - därför lämplig för gamla byggnader. Certifierad, så säker att använda i alla rum i hemmet, inklusive sovrum och barnrum.

Se även listor i samma nyanser. Bandet 2,5 PL är tillräckligt i ca 36 m2. Också för sprutning. Detta har också den franska certifieraren certifierats i den välkända franska stilen. Slutligen en platt yta.

 

 

Trimma färglista och dörrfärg i toner av väggmålningar

Den härdade listan över satin och doktrinen är ett underbart par väggmålningar. Denna uppsättning är också värt att försöka för möbler eller kökstugor.

Lista över dörrfärg nyanser av fransk färg finland trim färg.

Lista över dörrfärg nyanser av fransk färg finland trim färg.

 

Trimfärg på färgytan blir extremt slitstark och kan måla trä, sten och metall, Tillämpningar: Möbler, köksskåp, radiatorer, trappor och räcken, mellandörrar, listor och ramar. För inomhusbruk, en lock 500 ml storlek. Detta har också den franska certifieraren certifierats i den välkända franska stilen.

 

Vill du se vad andra har målat av en fransk serie kalkfärger?

Du kan bota i internationella hem och trädgårdar "Frenchic Paint Finland" I gruppen och du kommer att se mycket bra inredningsidéer och kombinationer av nyanser. I gruppen kan du se de senaste trenderna i världens inre kan du delta i koncernens värderingar och höra den första franska av fransens nyheter.

Gå med i FB-gruppen Tillsammans med dekorera, konstruktiva och renoverade vänner! Hjälp oss att växa en grupp och bjuda in andra färger att älska och göra det till din självkända vän.

Har du redan oss i Instagram?

Dela detta dessa tips för din vän:

 

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.