Frenchic färgupplevelser

Våra kunder tycker att vi är nästan perfekta - en fantastisk 4,9 är en stor prestation!

Vad tycker du om Frenchic Paint® produkter, nyanser eller FB-gruppen?
Berätta en lång eller kort historia om ditt Frenchic-projekt, skriv en dikt eller en rap, lägg till en kvick kommentar eller bara en smiley 😍.
Det finns en recensionsruta för varje produkt där du kan skriva din feedback - vi kommer definitivt att läsa all din feedback!
Tack på förhand!


Våra kunders erfarenheter och feedback om Frenchic-sortimentet:


"Tack för att du frågade. Jag har varit mycket nöjd med Frenchic Al fresco-serien! Projektet var nya plywoodväggar och tak i en husbil. Dessutom har jag målat en våningssäng med rundade ytor på sidor och ändar. Den här färgen rann inte alls på dem och finishen är härlig. Det finns knappt någon lukt och utrustningen kan tvättas med vatten. Jag har gjort några målningsprojekt tillsammans med mina barnbarn, t.ex. det rosa bordet och den grå väggen. Målaridéer för i år är redan på gång så snart våren kommer igen.Hälsningar Sirpa-grandma"


"Hej!
Tack för de fina färgerna, många möbler har fått nytt liv💜🧡💛💙❤️Här är några🙂 T:L.N"


"👍😀T:P.W."


"Full poäng för den här svarta, min vitrin blev väldigt bra 😊 Färgen var fantastisk att måla och finishen var precis vad jag hoppades på ❤️
-Monika-"


"Till och med den gamla målaren blev inspirerad! En bra innovation inom färg. Kvalitet. Gör"

"Fantastisk produkt! En riktig överraskning - en produkt som är vad tillverkaren säger att den är ❤ Första möbelrenoveringen, och resultatet är perfekt!, Minna"

"De är verkligen fantastiska!, Jutta"

"Jag är allergisk mot färg och lim, så franska färger är som himmelriket för mig. Minna"

"Det var roligt att måla, men ibland var jag tvungen att måla med en vanlig pensel, för den här penseln var så tung att jag tröttnade i handen. A"

"Produkten är inte ny för mig och upplevelsen var utmärkt. Lätt att måla och finishen är jämn och vacker. Jag kommer att beställa fler i olika färger eftersom jag har många möbler som väntar på mig och de vackra färgerna och det breda utbudet är inspirerande. N"


"En femstjärnig produkt! Mycket rikt pigment! Verkligen min favoritfärg, lite beigeaktig samt gråvit. Jag använde den för att måla väggen och även möblerna med resterna. Jag lade en klarlack på möblerna. J"

"Vacker och täckande nyans. Jitterbug är en mycket vacker matt nyans 😍 färgen är fyllig och täckande 😍 Litet minus för den rinnande färgen. E"

"Bra för att grundmåla skarvar på väggar och tak i samma nyans innan man rullar. Kunde även användas för att måla vår gungstol." M.A"

"Utmärkt produkt, mycket effektiv och luktfri. T.S."

"Vilken trevlig färg att måla med. Hade en bra erfarenhet av produkten och fick den finish jag hade tänkt mig. PS"

"På min mobilskärm ser färgen ut som en blek pastellmynta på hjärtbilden, men det är faktiskt en ljus lergrå färg. SK"

"Fungerade inte alls som utlovat i reklamen. Jag gjorde alla förberedelser jag kunde och köpte en dyr borste, men även det lämnade fortfarande riktigt otäcka borstmärken på ytan. De borde inte lova något sådant. Det är dock en fin nyans.TL"

"Bra färgtillämpning, fin nyans! LN"

"Frenchic är den bästa kalkfärgen, när jag väl hittade dessa har jag inte köpt några andra. Jag gillar särskilt Al Fresco för dess hållbarhet och lätthet 🥰 JAS"

"En kalkfärgsserie av högsta kvalitet😍 Rik, täckande och lätt att applicera😊 Hållbarheten hos Al Fresco-sortimentet är i en klass för sig. Mina favoritnyanser av alla är Velvet Crush (väggfärg) och Hornblower (lat sortiment)❤️ -Saija-"

"Tidigare erfarenhet av ett annat märke av kalkfärger. Jag köpte en liten burk, till ett av mina projekt, av Dazzle Me för att testa. I framtiden kommer jag inte att köpa det andra märket eftersom jag är så nöjd med det. Gruppen är trevlig för att se andras arbeten. 😍SÖ"

"Jag har använt olika typer av kritfärger i minst 5 år. Har provat nästan alla märken på marknaden, gått kurser. Målat möbler, väggar, blomkrukor etc. etc. När jag introducerades till Frenchic Paint har jag inte köpt några andra märken sedan dess. Särskilt bra färg. 😍AH"

"Produkter av hög kvalitet, lätta att använda. Jag hittade dessa för ett par år sedan och använder inget annat längre. RM"

"Fyra "projekt" gjorda med Frenchic-färger, jag är såld 😍Lätt att applicera, täckande och vackra ytbehandlingar som har förvånat andra. TW"

"Jag har gjort fem olika projekt nu, och fler kommer att följa.Jag kan säga att dessa kalkfärger är super!Jag gillar dem verkligen. Gruppen är hjälpsam,om man undrar något kan man alltid fråga och få svar.❤️VW"

"Jag har provat några märken av kalkfärger men Frenchic är min absoluta nummer ett ❤️ just nu är jag förälskad i plum pudding (lazy range) och victory lane (Al fresco) -Henna"

"I åratal målade jag med olika kalkfärger, sedan råkade jag av en slump stöta på Frenchic-färger, sedan blev Fresco min "favoritfärg", den är lätt och rolig att arbeta med. Gruppen är den bästa 🥰och man kan få hjälp på nolltid om man har några frågor. Målade är till exempel trädgårdsmöbler, lyktor, möbler, köksmöbler och skifferkaminer. KK"

"Utan Facebookgruppens bilder hade jag inte vågat välja nyansen Stormy till köksskåpen. Den passar som handen i handsken till krigshuset. Härlig målningsbarhet! P"

"Den bästa av kalkfärgerna! 👐 😍 🎨Jag har provat flera märken, och om jag vill att en färg ska hålla i bruk väljer jag Frenchic Al Fresco-seriens färger. ♥Serien Original Artisan och Lazy Range har också sin plats. Jag gillar färgens självutjämnande egenskap, inga penselmärken lämnas kvar utan ytan jämnas ut. Liksom de underbara multifunktionella Frensee-metallicpulvren. Kanske den bästa produkten på jorden: Finishing Coat, lämplig som grundfärg, försegling och decoupage, samt som en servett för arbete och för att ge extra skydd (som en fernissa, men inte ett lack) och lite glans om det behövs. Vaxen är helt enkelt av högsta klass. Klara och särskilt de färgade bruna, vita och gråa. De andra använder jag inte längre. Man kan få frenesi med puder genom att blanda olika färgade metallicfärger eller glittervaxer med vaxerna eller finishing coat. Wall Paint och Trimpaint är de färger vi använder för väggar och lister. Verkligen toppfärger och fantastiska nyanser. Giftfri och luktfri är ett stort plus. I kärlek ♥ Frenchic Leila"

"Fantastisk färgsats! Jag är överkänslig/allergisk mot flera kemikalier och detta är den enda färgsortimentet jag kan använda utan några symptom. 😍❤SS"

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.