Beställ färger bekvämt för stugan-kom ihåg att ge rätt leveransadress!

oktober 10, 2021

Ny look för köksskåp med färg

Målning är ett enkelt sätt för nytt fullfjädrat uttryck fördelaktigt, det ger extra tid till det gamla köket och examen gulade och mörka ytor. Den franska serien av färger har blivit topprankade i England och kökets målningsbom går till franska serien av färger med nya egenskaper. Våra kunder har fallit i den matta ytan av fransiska nyanser och ett platt och hållbart resultat. Läs denna anvisningar hur du lyckas bäst.

Målade kök franska franska färgen Finland.

Är ditt kök så gammalt och slitit att du tycker att målningen inte är ett alternativ? Du kan överraska dig att bekanta dig med våra olika franska projekt: du kommer förmodligen att hitta vår FB-grupp av våra kunders bilder exempel på precis som kök än du har!

Grå kök frenchic färg frenchic, måla ditt eget kök.

Foto: Skåp Smudge Shade och intermediate kakel bländar mig!

.

Målning är ett enkelt sätt att nya hela köket Titta på ett fördelaktigt, det ger dig ytterligare tid till det gamla köket och fräscha av gulning och mörka ytor - få de gamla ytorna igen för att rengöra färgytan eller orange tallytor för en ny, Vacker ton - försök djärvt av pulvergrön, blå eller roosa! Hur ser du ut som ett tvåfärgskök? Den franska serien av matta nyanser är mjuka interna toner som är vackert lämpade för ett brett utbud av hemmet.

Rosa kök frenchic färg finland.

Foto: Dusky Blush & City Slicker, al fresco

Målat kök med Gray_Kalkimaali_Swankypantants_Dazzle_Me_Al_Fresco_Frenchic_pain (2)Målat kök med gray_kalkimaali_swankypants_cazzle_me_al_fresco_french_pain
Bild: Skåpdörrar swankypants, al fresco, mellanliggande plattor bländar mig!
.

Börja med att välja tonen och test först

Välj en ton eller några av dina favoritfärger ett test för ett skåp, en lös dörr eller en diskret position. Så här får du en bra uppfattning om färgens täckhet och du kan utvärdera målet med färgen. Du kan också utforska de nyanser du väljer i ljuset och skuggan av ditt eget hem - och därmed försäkra sig om färgens korrekthet.

Konventionell köksmålning utan stora tonskillnader är redo för cirka tre lager. Om tonskillnaden är stor mellan ytan som ska målas och den valda färgen, eller du vill måla en rödaktig träytvit kan det vara att du behöver fler lager för dig. Speciellt när man målar vit svart eller vice versa. Tunningen av färgen ska påverka mängden däck och lager.

Dricks! Måla det första lagret med en grå ton. Gråtonen vikar rodnad och mörker och får med mindre vita golv. Du kan välja en mid-hall-ton, till exempel al fresco serie city slicker eller swankypants toner.

Du bör titta på den franska serien av din nyans Fb grupp Publikationer, där kommer du förmodligen att hitta bilder på de redan målade köken i den nyans du överväger. I gruppsökningsrutan söker du nyansnamnet eller se alla markerade publikationer under titeln: Kök.

Köksmålning med en hållbar frenchans färgfärg.

Börja med din projektrengöring

Tvätta och döva målningsytor rengör försiktigt med all köksfader, smuts och damm. Detta steg är det viktigaste, rengöring bör göras noggrant.

 Sockertvål Ett tvättmedel utvecklades för detta ändamål, men använd detergentet av något tvättmedel. Slutligen, skölj ytorna med rent vatten och slutligen torka ytorna. Från det här skedet av tvätten vill du inte vara lat, det kommer att dödas senare när ditt projekt redan är länge. I en smutsig och oljig yta kvarstår ingen färg under lång tid.

.

Visa den rena ytan - Vill du gomma hål eller repor? Ändrar du dina behov till nya? Ta bort knopparna och nycklarna. Startar sedan de gamla hållarfästepunkterna.

Karhana yta och börja måla!

Torka slipstoftet från skåpets yta och börja måla. Reservera projektetiden eller gör den i små delar enligt ditt eget schema, dörren i taget.

Köksskåp målning med en slitstark färg med frenchic färg.
Foto: Frenchic-serien Ovala borstar är väl lämpade för skrapning av målning.
.

Paint - Försök och först testa instrumenten

Om ditt skåp har spår eller prydnadsspeglar, behöver du bra penslar: både den smala, bredaste borsten. Också en smal roll är ett snabbt och bra verktyg med penslar. Försök med arbetsutrustning innan du börjar ett större arbete, hittar du vad målningsinstrumentet passar bäst för dig.

Öva i miniatyr

Om du inte har målat, gör sedan testningen först - du kan till exempel förvärva en gammal miniatyr eller sängbord med en dörr och en låda, miniatyr som ett kök. Gör alla förberedelser för teststycket som du skulle göra ditt kök: tvätt och rosa. Prova olika borstar och rullar, olika målningstekniker. I det här lilla projektet kan du enkelt se ytans resultat.

Övertid en fuktig färgyta - låt skiktet torka, även om det inte blivit fullständigt och täcker - nästa lager korrigerar situationen. Men måla nästa våning alltid bara i en helt torr yta. Vi skulle vilja åtgärda några punkter, så Malta och låt skiktet torka först. Om du oavsiktligt målar färskfärgslag igen, kan det rulla ojämnt. Till och med låt skiktet torka, slipa yta platt - torka av dammet och fortsätt målningen.

Rosa målade kök med frenchic färg finalnd.

Foto: Dusky Blush, al fresco

.

Ta hand om din pensel och tvätta dem alltid rena med varmt vatten efter målning. Torka borstar i horisontellt plan eller borstar ner. Ren penselmålning är vacker. Läs mer om cikoria urvalet här.

Låt färgen torr i fred

Överensstämmelse med torkningstider är viktigt och påverkar färgens hållbarhet och målets mål. Läs anvisningarna på sidan av färgpoolen innan du börjar och följer målningsinstruktionerna och torkningstiderna, inklusive mellan målskikten.

Slutligen tillåta målade ytor att torka 24 - 48h före försiktig implementering och kom ihåg att skyddsegenskaperna i färgen härdas i ytterligare tre veckor efter torkning av färgen. Fram till dess, akta dig för ytorna mer än vanligt. Så du kan ta köket till försiktig användning efter 48h. När färgen har nått sin slutliga hårdhet på ungefär tre veckor blir ytan mycket hållbar.

Bildton: Dazzle Me! och smet, al fresco

Om du vill att färgrytan ska slutföras och släta, måla det sista lagret lätt på rullen eller i vatten med lätt dipcase, med en snygg borste. Med högkvalitativa färger och rena verktyg är resultatet vackert. Låt färgskikten torka helt före nästa malt för målningsprojektet.

Beige Wax-Lime Paint_Lazy-Range-Frenchic_Paint_Salt-of-the-Earth-Painted Kitchen-2

Bildton: Salt av jorden, Lazy Range Series

Du kan behöva några lager, speciellt om tonskillnaden är stor när det gäller bottenfärgen och den valda färgen. Prova tekniker och verktyg först och välj sedan vilka verktyg och stil du får det resultat du vill ha.

Målet och täckningen av färgen påverkas väsentligt av tonskillnaden, den noggranna blandningen av färgen innan projektet startas och under projektet - såväl som överensstämmelse med torkningstider mellan skikten. Med al fresco målning är skikten av torkintervall två timmar och lat Rangella minst en timme.

Blå köksskåp frenchic paint finland. Blå köksskåp frenchic paint finland.

Bild nyanser: Efter midnatt och bländar mig, al fresco serien

Frenchic Series sitter lämplig för köksskåp:

Om du väljer en färg från dessa tre uppsättningar köksskåp till målning behöver du inte något annat skydd, t.ex. vax eller stopp, ovanpå färgen. Färgytan blir slitstark som sådan. För att lägga till den målade ytan Färdigrock -Si några om du vill ha mer glans. Avslutningsbeläggningen tillämpas på den bästa svampen.

Frenchic Paint Series Färger är mattbara

Endast Trim Paint-serien målar har dim glans.

Välj en ton i köket i Frenchic Paint Finland.

Om du väljer en färg för ditt projekt med Al Fresco, Lazy Range eller Trim Paint-serien behöver du inte någon annan säkerhet.

Välj en nyans av frenchic paint finland.

Hantera dina målade möbler och köksskåp väl och torka dem med bara milda rengöringsmedel. Undvik starka tvättmedel, ångrengöring och repor med svamp eller borstar i rening av fläckarna.

Välj en nyans av frenchic färg.

Vi rekommenderar inte ett självklart vaxlager för köksskåp eller barer eftersom vaxet tar och löser sig i alkohol. Vi rekommenderar att böter kapplager för hög konsumtion och stänkytor istället för vax istället för vax eller om du vill ha en matt finish med glans. Frenchic Paint Series-färger rekommenderas inte för köksnivåer.

Tillbehör för köksskåp för målning

Måla: Målet är beroende av många faktorer, men det stora köket är ofta tillräckligt för 2 x 750 ml oavsett serien. Om du målar en mörk yta på en vit eller vice versa, kommer en färg att vara högre än vanligt, på grund av den stora tonskillnaden.

Borstar och detergent: Du kan göra färgarbete med en pensel eller rulla - ofta har båda ett bra förvärv. Du behöver också ett effektivt, fettavlägsnande tvättmedel, till exempel sockertvål och ett slipplan om du gör ytan på manuellt. Högkvalitativ tejp om skåp har glas och du vill begränsa kanterna eller listorna.

Om du inte byter vattenfartyg eller nivåer, ändras inte!

Besök dock våra kunders spektakulära bilder av realiserade köksskåp målar projekt, så få bra idéer för ditt eget gör! Planera ditt projekt genomförande schema och en fredlig torkningstid. Fråga vänner enligt målningar - tillsammans gör det trevligt!

 Duckling frenchic paint finland.

Bildton: Duckling, al fresco

Al Fresco, Trim Paint och Lazy Range Paint Sensations är ca 12m2 / 750 ml. Original Artisa Series N 7,5m2 / 750 ml och Chalk Wall Paint'n 36m2 / 2.5l.

Alla franska serier är också lämpliga för köksskåp spray målning.

Titta på videon Hur kan du måla en borste eller spruta!

Våra kunders köksändringar och olika tonkombinationer kan hittas Frenchic Paint Finland -Fb från gruppen.

Dela detta dessa tips för din vän: