Frenchic Guide & Målning Instruktioner

Några tips och målning instruktioner

Dessa målningar är avsedda för dig - vi vill lyckas - försök och ha kul med den franska serien!

Gör dina hem djärvt själviska, använd de nyanser du själv som. Återvinning av transportör, målning och renovering av gamla möbler är ett litet eko-eko-medvetet inredningsval - alltid behöver inte köpa nya.

White Wall Paint Frenchic Paint Finland.

Foto: Trimfärg, Yorkshire Rose Tone

Målning, renovera eller avstå från gammaldags inredning, dörrar, listor och väggytor för att komma igen vackert och lämpligt för ditt hem. Kom ihåg att du alltid kan måla igen om livets spår visas på färgytan eller njut av den vackert slitna ytan.

Målning är kul och ibland även terapeutisk lugnande - kolla den franska serien och njut av färgerna!

Blue Paint Frenchic Paint Finland. Välj en nyans av färgschema

Kom ihåg att färgerna som visas på din skärm har tillhandahållits elektroniskt och varje skärm spelar nyanser på sin egen väg. Färgupplevelse påverkar också ytan av materialet, dess glans och belysning och andra intilliggande nyanser. Färger bör undersökas i båda horisontella ytorna på vertikala ytor.

Det finns över 60 nyanser i franskc-serien som är vackert passande. Du kan också blanda nyanser av olika serier med varandra. Från FB-gruppen hittar du färdiga färgbehållare.

Alla andra franska serier är mattbara utom trimlacklistor. De har en vacker satinlänk. Trimfärg och väggmålningar krita väggfärg nyanser är likformiga. Du kan enkelt lägga till en glans på ytan av den matta franska färgerna genom att lägga till ytan av ytbehandlingsbeläggning. Det torkar snabbt in i en fighter och hållbar yta.

Välj alltid den slutliga färgen om möjligt i miljön och under de omständigheter som färgen väljs i ett ljus och skuggor kan du studera färgen på färgen på färgen. För detta ändamål innehåller franska serien provstänger för att se till att tonen och täcka enkelt.

Om du är osäker på färgen till ditt projekt, försök först på ett obemärkt ställe. Samtidigt får du en uppfattning om täckning och färgband för ditt projekt och säkerställt tonen. Färgtonens oregelbundenhet kan korrigeras genom att lägga till ett nytt lager av färg. Om tonskillnaden är stor mellan ytan som ska målas och den valda tonen kan det vara att färgskiktet behövs mer än normalt.

Inspirerar våra kunders idealiska bilder i vår FB-grupp och du kommer att se vilken ton du väljer visar i olika belysningar och olika ytor. Gör en gruppsökning som ett namn på nyansen, så du får resultatet i den nyfärgade inredningen.

Pulver och pastellfärger som mattytor som liknar gamla arvor och fransk nyanser är vackert lämpade för gamla byggnader. Till exempel är väggmålningarna av franska serien andas och naturligtvis den franska stilen seriös.

Utsättningen för ytan som ska målas, färgen och åldern påverkar målet och vaxets mål och resultatet - de färdiga möblerna ser ut.

Många franska återförsäljare har också målat färgscheman och mallar som du också kan komma till ditt hem. Praxis varierar - fråga dina frenchiska återförsäljare tips för att välja färg.

Blue Paint Frenchic Paint Finland. Välj Verktyg

Spara inte borstvalet. Målning med en ren, ren och skrämmande borste eller rulle är snygg och spårad prime. Valet av gamla och smutsiga verktyg kan orsaka epiconistmålning och för tjocka färgskikt. Tjocka färg- eller vaxskikt torkar inte tillverkaren i tid och försvagar ytkonsumtionsbeständigheten. Läs mer om valet av en borste Bloggar.

Blue Paint Frenchic Paint Finland. Observera torkningstider

Målning är ett snabbt och bekvämt tak - men kom också ihåg att ge processen tid - speciellt för torkande lager. Överprimera inte färgskikten i torkningsprocessen med onödig mekanisk stress, till exempel med små reparationsmålningar - det kan förstöra huvudnivån och det nedre skiktet samtidigt och ytorna måste slipas jämnt före ommålning. Torkningsavståndet av Al fresco-serien av färger är minst 2 timmar och den lata intervallserien minst en timme under normala förhållanden.


Blue Paint Frenchic Paint Finland. Förbered en möbler för målning

När du startar projektet, förbered du möblerna för målningstillståndet. Ta utrustningen för att höja och skydda möbelmiljön - börja städa.

Måla alltid bara en ren yta. Glänsande och hala ytor såväl som hårdkrävande ytor bör grovas innan man målar för att ha en bra gripyta. De franska färgserierna är vattenlösliga och avstöt smuts, olja och fett. Från franska bloggar får du fler tips för att förbereda och använda olika målningstekniker.

Ytan som ska målas måste vara torr och ren. Rena tvättmedel och rester, fetter, vaxer och decelers från ytan före målning. Genom att måla en smutsig eller fuktig yta, håller inte färgen till sitt substrat och börjar snabbt med mörkare och sprickor.

Blue Paint Frenchic Paint Finland. Måla tunna lager - inte för tunt men.

Tjocka målningar hindrar hållbarhet och de torkar inte under normal tid. Till exempel måste alfresco-serien av färger tillåtas torka i två timmar mellan målningarna. När du målar en mörk blek (eller vice versa) måste färgskikten vara mer än vanligt.

Detta är ett bra tips: Måla det första lagret av grått - det vikar den röda och bruna bottenplattan direkt och blir mindre vita golv. Täckningen påverkar också färgen noggrann mix före och under början av målningsarbetet. Torkande lager - Jag ger lagren att torka i fred enligt instruktionerna (Al Fresco 2h och Lazy Range Min 1h). Med för tunna färglager måste du måla säkert flera lager innan du täcker och slät yta.

Låt färgen torr snarare än för länge om du är osäker.
Du hittar en torkningstid på sidan av färgpoolen - läs den alltid innan du målar.

Om du målar golvet, kan du inte lägga möblerna på plats nästa dag - låt färgen torka minst 48h golv - eller längre om färgskikten är mer än två. Behandla försiktigt den målade golvytan för den första veckan - lägger till benen på möblerna och tvätta ytan med bara milda rengöringsmedel. Använd inte repiga eller slipande rengöringsorgan eller kraftfulla tvättmedel eller ångrengöring i den målade golvytan. Om det finns en rep på den målade ytan är placeringsmålningen en normal serviceoperation.

Blue Paint Frenchic Paint Finland. Blanda färgen försiktigt

före början av målningsarbetet. Detta är viktigt i synnerhet med de vaxade lata mångfärgade färger och al fresco-serie fuktbeständiga limefärgningar. I ett långvarigt målningsarbete pressas pigment i botten och påverkar också färgens täckning. En noggrann blandning kan också behövas under projektet.

Den ultimata torrheten

Blue Paint Frenchic Paint Finland. Låt ytorna torka 48h före den försiktiga utplaceringen
Vaxartad limefärg, lat range och väderbeständiga al fresco-serie färger torr i en hård och slitstark yta - når sin slutliga hårdhet på cirka tre veckor.
Den porösa plattformen torkning är snabbare än tätt och ospecificerad. Om luftfuktigheten är för stor eller temperaturen är för låg, saktar torkningen av färgfilmen ner och bildandet av filmen är störd. I det här fallet kommer färgytan inte att vara hållbar och kan höjas.
Ytan är damm torkad snabbt vid normal temperatur under målning och ommålad efter två timmar. Även om färgen på färgen har torkats snabbt efter målningsprocessen, betyder det inte att ytan skulle vara samtidigt som de slutgiltiga hållbarhetsegenskaperna, vax i färgen fortsätter att begränsa veckor. Ytorna kan användas under denna tid, men stark belastning bör undvikas före den slutliga färgen och vaxhärdningen.
 
Blue Paint Frenchic Paint Finland. Hantera och rengör dina målade möbler
Oavsett om dina möbler eller flotta innehåller en antik möbler eller en flotta med en självko-sam-jämfört med ditt vackra målarbete och fortsätter att ta hand om de målade möblerna. Detta är vad ditt magnifika målningsarbete inte går till slöseri. På bordet kan du hålla tyget eller tabletterna under plattorna och glasögonen / koppar - under de heta behållarna, bör du alltid använda Pannius. Den nyfärgade ytan kommer att botas för fortfarande tre veckor, så det är väldigt viktigt att skydda det.
Normala slitanordningar inkluderar användningen av vardagen och inredningen påverkar färgytans varaktighet. Det finns en annan sak att måla inredningssidan bordet som ett köksbord som görs i slutet av dem så mycket som mat.

Om du målar en bordsyta med en vaxfärg, kan du inte täcka bordet med en trasa nästa dag - färgen är fortfarande fräsch. Om du målar trädgårdsstolen täcker du inte stolen med kudden på nästa dag - färgen är fortfarande frisk och kan inte torkas under vadderingen.
Rengör målningen ur den blå franska färgen
Foto: Duckling, al fresco


Blue Paint Frenchic Paint Finland. Utomhus medan du målar
Kontrollera väderförhållandena innan du börjar målarbetet. Den bästa målningen är ett varmt molnbuller, minst + 10c dag och på natten (första 48h) som färgfilmen torkar normalt. Kontrollera också att regnen, fuktighet eller annan stör torkningsprocessen efter målning. Cloud-absorbed väder och skiesskyddad plats är väl lämpade för målningsprojektet.

Målad grön dörr frenchic paint al fresco serie.

Måla inte i för kallt, varmt eller i en rak linje! Lämna inte de fyllda möblerna för natten ut för att torka - potentiella nederbörd. Eller lämna målade möbler för vinter ut - vatten och förblir snabbt att äta färgytan om vattnet kan nås under färgytan. Du kan bara måla de möbler som du kan hålla på vintern för vädret.
Trälkvaliteten kan vara relevant för färgens stabilitet och färgabsorption, andra trä träd är iboende oljiga, såsom teak eller andra "läckor" betyg.
Vissa trädgårdsmöbelbehandling har använts för att använda en oljebaserad beläggning eller ett träskyddsmedel som är utformat för att förhindra vidhäftning av andra ämnen på ytan. På toppen av dessa skyddande behandlingar är färgen inte avsedd att vara permanent. Det är värt att fråga om den ursprungliga ytbehandlingen eller träkvaliteten att be om köp av möbler.
Om du tidigare har oljat din gårdsmöbler, bör du fortsätta att olja. Det är troligt att en vattenburna färg inte kommer att hålla sig väldigt bra på sin oljeyta. Det kan finnas en olja från ett longolja att stiga till ytan i några år.

Al Fresco Series Lime Färger fuktas när de målar bitarna försiktigt runt, åtminstone två kompletta färgskikt. Känsligheten för fukt och svullnad i det omgivna trästycket reduceras. Om vattnet kommer under färgytan kommer det att skadas. Håll din målade möbler korrekt på vintern, vädret i skydd, speciellt från snö och is. Om färgytan har vuxit, till exempel, är effekten av träsvullnad / levande, vattnet under färgen kommer sannolikt att lossa färgen.

Alla ytor ska vara rena och torra. En lös eller fläckig färg ska tas bort innan du målar. Hemmet måste också avlägsnas eftersom hemmet vänster bakom målet blir genom den nya färgytan i tiden.

Möblerna ska tvättas innan du målar, använd inte en tryckbricka som tar vattnet djupt in i träet. Tvättade möbler ska torkas försiktigt. Tumregeln kan vara: tvättning och målning på olika dagar.

Om du målar en metall, notera att al fresco-färger inte har några korrosionsämnen. Här kan du läsa mer utomhusmålningar.

Blue Paint Frenchic Paint Finland. Rengöring av målade möbler
Normal underhållsmålning kan vara nödvändig för hårt utnyttjade möbler eller fjäder, till exempel, i lagerlagring för en debrisiserad färg.
Håll dina målade möbler välvård och rengör dem med bara en nötkött eller med mjukt rengöringsmedel. Använd inte slipande borstar eller svamp, tryckvätska eller ångtvätt på målade ytor. Starka rengöringsmedel, alkoholhaltiga faderande medel och desinfektionsmedel äter färg och vaxytan snabbt.

Blue Paint Frenchic Paint Finland. Lagring av färg
Håll färgen med torr och normal temperatur. En vattenburet färg får inte frysas. Den frusna och smälta färgen rekommenderas inte längre. Det öppnade färgavståndet förblir i ett långt driftsförhållande om färgen har varit ren och locket är lufttätt stängt. Tunnare tunnad med vatten rekommenderas inte att hållas. Om utomhus eller inom målningen av färgen kan ha tappat skräp, damm eller annan smuts kan de förstöra färgen snabbt.

Verktyg Du kan tvätta med varmt vatten och mildt rengöringsmedel. Skydda golvet och miljön för målningsprojektet och använd skyddsglasögon och handskar samt lämpliga målningskläder (långa ärmar och ben). Målningsarbetet är bra att göra i ett ventilerat tillstånd.

 

Blue Paint Frenchic Paint Finland. Hur man undviker borstspåret och spåren i färgytan

Mycket frågade hur man får en platt färg utan spår av borste. Tydliga spår och drycker kan bero på många faktorer. Frenchic-serien målar har en helt ny typ av "självtårande" för att välja en karakteristisk egenskap som färgytan blir platt. Här listar vi dock mer om några tips och råd från vilka du kan dra nytta av ditt målningsprojekt:
 

Val av borste

Använd rena och intakta borsten till ditt målningsprojekt. Bra kvalitet borste är den bästa utgångspunkten. Frenchic Brushes är utformade för fullständig limefärg och vi rekommenderar att du använder dem i ditt projekt. Frenchic-serien av ovala borstar är hantverk - tvätta dem försiktigt med varmt vatten innan du börjar måla arbete. Tvättade och ren borste är förmodad och smutsig den har en fin färg. Tvättad och grundutbildning Borstning Naturalharjas absorberar inte färgen i de naturliga borstarna, såsom Rut Dry Naturalharjas och därmed rengöringen är lättare. Oavsett om du är vilken typ av verktyg, hoppas vi att dessa instruktioner kan vara till hjälp för dig att måla en plan yta.

Förberedelser är viktigt

Om du vill uppnå en jämn, enhetlig färgyta, måste ytan vara redan innan du målar en platt, ren och slät. Om du målar befintliga målare, inlåning, kolumner, djupa repor, torkade gamla färgdroppar och gjutgods, visas de också genom det nya färggolvet.

Om målningsytan har spår, djupa repor eller hål, måste de först slutföras, till exempel genom att gratulera om resultatet är en platt och jämn yta. Om din sång har flakig och koppad färg, måste köksredskapet först slipas och den fläckiga färgen kommer att tas bort.

Borstteknik

Lätt hand

Det är hur man bär en borste, kan påverka din målning. Ska du nå en jämn yta? Håll borsten på borsten lätt som du vill ha en penna, istället för att gripa kraftigt och trycka på stammen. Penselfärg lätt. Färg i samma riktning som orsakerna till trädet. Försök att inte trycka och borstat ytan till fram och tillbaka för starkt - även om det här är en av målningarna och i det här fallet är silhuettens sluttningar kraftigt synliga.

Tillräckligt med färg

Du behöver inte mer än 3 (eller upp till 4 lager) för att slutföra projektet.Om det inte finns tillräckligt med färg i borsten får du spår eller du kommer att se en extra konsistens på ytan. Också för tjock färgskiktet kan torka ojämnt.

Övertid över tiden

Fortsätt inte arbeta i samma område med en pensel när färgtorkar. Övertid på färgen lyfter lätt både det nya och gamla lagret öppet och gör ytan ojämn. Om du märker den punkt du vill reparera eller som du vill återvända, vänta en timme tills färgen torkar och applicerar bara färgen till den plats som ska placeras. Målning på en ny färg leder till att övervinna färgytan, så skikten rullas och spår kvar på ytan.

Måla inte i varmt och torrt

Måla små områden / delar i taget så att färgen inte kan torkas för snabbt. Målning för varmt eller till och med varmt (t.ex. rakt solsken) rekommenderas inte, det är inte riktigt lyckat, men färgen torkar på det heta sättet för snabbt och kan spricka.

För torr med borste

Om du upptäcker att din pensel torkar för mycket, håll borstspetsen fuktig, vilket hjälper till att hålla den mer flexibel och mild målning. Observera att du inte lägger till vatten till färgen, men döper bara borstspetsen i vatten lätt för att hålla borstarna fuktiga om det behövs. Du kan också prova duschflaskontekniken: duscha från flaskan, bara lätt, vatten till målpunkten, lägg till färgen och borsta den på plats - du kommer att upptäcka att färgen glider glid och resultatet är en plan yta.

Fixa misstag genom slipning, inte ovanpå målningen

Om något gick fel - saken kan repareras: Hio målar lätt, sätt avstoftet och måla igen. Andra vill släcka mellan målskikten för att uppnå ett mycket enhetligt slutresultat. Använd mycket fina sandpapper eller bekväma, återanvända och tvättbara slipplattformar eller slipkuddar ..


Blue Paint Frenchic Paint Finland. ÖVNING GER FÄRDIGHET

Skynda och fashoppning leder generellt till ytan ojämnhet och färgyta som inte kan vara. Reservera din projekttid, gör en mängd små testmålningar, försök djärvt ny teknik och lära känna din målningsutrustning. Njut av ditt målningsprojekt!

Först prova en av de träningsstycken som tekniken är lämplig för dig och dina verktyg och målningsytan.Om du inte tidigare provat franska serier, rekommenderar vi vaxad limefärg från Lazy Range-serienTuffar slut i lager. Denna färg har en ny funktion, "självnivellering", vilket gör det enkelt att få en liten och jämn yta på ytan på ytan.

Prova olika verktyg och hitta dig själv.

Försök också rulla. Detta kan också skapa en textur om du inte är bekant med att använda rullen. Tryck inte med rullen medan du målar och alltid gör träningsmålningen för att ta reda på vad som är den rätta mängden färg bara för den rulla du använder. Den torra eller för våta rullen lämnar den ojämna ytan.

Extra tips på en rullmålning: Applicera färg på en rulle, och sedan när färgen fortfarande är våt, besök området lätt genom borsten. Om du inte har provat franska serien av ovala borstar - rekommenderar vi dem varmt - ditt målningsprojekt gör det lättare att göra det lättare och du kommer säkert att känna för deras användning!

Med högkvalitativ och giftfri färg är det ett nöje att måla, men behövs fortfarande enligt Aimo Dosage sunt förnuft = målning

En trevlig målningsdag!

Målningsinstruktioner för franska färg Finland.

Var med Till FB-gruppen Och dela dina egna franska projektbilder. Ta med gruppen att måla, fångas, renoveras för att känna dina vänner!

 

Prisbelönta förluster av fransk färg.

 

Det är passionen, det är folket, det är färgen!

Sök efter produkter, blogginlägg osv.