June 18, 2021

Oletko miettinyt miten Frenchic Paint sarjan maalisarjat eroavat toisistaan? Mikä maalisarja sopii parhaiten keittiön kaapien maalaukseen, seinään tai kalustemaalaukseen?

Tästä lyhyestä oppaasta löydät perustiedot sarjoistamme. Frenchic sarjassa on viisi erilaista maalisarjaa, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa. Värisävyjäkin sarjassamme on yli 60. Kaikkia Frenchic sävyjä voit huoletta sekoittaa keskenään.

Original Artisan

Täysin tuoksuton ja myrkytön kalkkimaalisarja sopii herkemmillekin maalareille, ilman lisättyjä VOC-aineita. Perinteinen, laadukas kalkkimaali -  chalk paint - jonka upea samettinen koostumus on peittävää ja riittoisaa. Huippulaadukas chalk paint, sertifioitu turvallinen maali Frenchic -tyyliin.

Kalkkimaali sävyt Original Artisan Frenchic Paint sarjasta.

Kalkkimaali sävyt Original Artisan Frenchic Paint sarjasta.

Original Artisan kalkkimaali sopii esimerkiksi laminaatille, puulle ja metallille. Erinomainen erilaisiin maalaustekniikoihin, vaikkapa kulutusten tekoon: maalaa kahdella sävyllä ja anna kerrosten kuivua vähintään 30 min maalauksen välissä. Poista kevyesti nihkeällä liinalla päälimmäistä maalikerrosta niin, että alempi sävy tulee esiin. Viimeistele ja suojaa pinta Frenchic luonnonvahalla tai Finishing Coat'lla.

Vahallinen kalkkimaali Lazy Range

Tämä palkittu innovaatio on huippusuosittu uudenlaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Täysin uudenlainen vesiohenteinen kalustemaalaukseen tarkoitettu kalkkimaali, chalk paint ilman VOC'ja. Lazy Range, vahallinen chalk paint - kalkkimaali on kehitetty ja testattu nimenomaan puisten kalusteiden maalaukseen, eikä muuta suojausta maalipintaan enää tarvita. Vahaominaisuus on kalkkimaalissa jo valmiina ja se antaa mattapinnalle kauniin ilmeen ja tasaisen lopputuloksen ja kestävän pinnan. Tämä kalkkimaali sopii maalaukseen sisätiloissa puulle, laminaatille, komposiitille ja metalille.

Vahallinen kalkkimaali sävyt Lazy Range Frenchic Paint sarjasta.

Vahallinen kalkkimaali sävyt Lazy Range Frenchic Paint sarjasta.

Lazy Range-sävyt ovat kestäviä ja erinomaiset keittiönkaappeihin, kalusteisiin tai lasten leluihin. Tämä vahallinen chalk paint on miellyttävää maalattava, vaha maalissa tekee maalauskokemuksestasi aivan uudenlaisen!

Jos et ole aikaisemmin kokeillut Frenchic maalejamme, suosittelemme aloittamaan tästä sarjasta. Ihastut varmasti laadukkaisiin Frenchic maaleihin! Tämäkin palkittu maalimme on sertifioitu turvalliseen Frenchic -tyyliin.

 

Al Fresco  - kosteudenkestävä kalkkimaali ulko- ja sisäkalusteille

Al Fresco on italiaa ja tarkoittaa 'ulkona' tai 'puutarhassa'.

Tämä uutuus chalk paint on kosteuden kestävä chalk paint, kehitetty nimenomaan ulkokalusteille, mutta sopii myös sisäkäyttöön. Maalaa ulos vain sellaisia kalusteita, joita voit säilyttää talven ajan säältä suojassa. Vähä VOC-sisältöinen, vesiliukoinen ja mattapintainen maali sopii monelle pinnalle: puulle, laminaatille, metallille tai keraamisille laatoille. Sertifioitu kalustemaali, joka ei tarvitse muuta suojausta maalauksen jälkeen.

Al Fresco sävyt kalkkimaali kalustemaalaukseen Frenchic Paint sarjasta.

Al Fresco sävyt kalkkimaali kalustemaalaukseen Frenchic Paint sarjasta.

Al Fresco sävyt kalkkimaali kalustemaalaukseen Frenchic Paint sarjasta.

 

Al Fresco-sävyt: Lue maalipurkin kyljestä ohjeet ennen käyttöä ja maalaa vähintään kaksi kerrosta. Kerrosten kuivumisväli 2h. Kaikki Frenchic sarjan maalit soveltuvat myös ruiskumaalaukseen.  Al Fresco kalkkimaalit ovat tarkoitettu kalustemaalaukseen, mutta käy katsomassa mitä muuta asiakkaat sarjan maaleilla maalaavat: Liity FB:ssa inspiroivaan 'Frenchic Paint Finland' -ryhmään, jossa näet paljon erilaisia Frenchic-projekteja! Lisää maalausohjeita pääset lukemaan tästä.

Tämäkin Frenchic sarja on sertifioitu tuttuun Frenchic-tyyliin.

 

Chalk Wall Paint seinämaali ja sisustusmaali

Frenchic Paint sarjan lattiamaali sopii seinämaaliksi ja kalusteisiin.

Sisustajan ja remontoijan unelmamaali!

Vihdoin voimme ylpeinä ilmoittaa, että virallisten testausten mukaan Chalk Wall Paint'ä voimme nyt suositella myös lattiamaaliksi!
Voit käyttää Wall Paint'ä puulle, betonille tai laminaatille. Pese ja puhdista pinta ja maalaa puhdasta ja kuivaa pintaa ❤ (Vältä kävelyä maalatulla pinnalla vähintään ensimmäiset neljä tuntia ja senkin jälkeen varovaista käyttöä viikon verran (ei kengaät jalassa maalatulle pinnalle ennen viikon kuivumista)

Ylellinen, täysmattapintainen seinämaali on huippulaadukas ja peittävä - vain 1-2 kerrosta riittää.

Seinämaali sävyt Frenchic Paint Finland Chalk Wall Paint.

Seinämaali sävyt Frenchic Paint Finland Chalk Wall Paint.

 

Seinämaalimme on huippulaadukas! Runsaspigmenttinen ja peittävä maali, erinomainen esimerkiksi paneelimaalaukseen. Kestävä mattapinta on pyyhittävä ja hengittävä ja puuteriset sävyt sopivat monenlaiseen sisustukseen -  sopii siis myös vanhoihin rakennuksiin. Sertifioitu, joten turvallinen käyttää kaikissa kodin huoneissa, myös makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa.

Katso myös listamaalit samoissa sävyissä. Riittoisa 2,5L astia riittää noin 36m2:lle. Myös ruiskumaalaukseen. Tämäkin Frenchic sarja on sertifioitu tuttuun Frenchic-tyyliin. Ultramatta, tasainen pinta.

 

 

 Trim Paint listamaali ja ovimaali seinämaalien sävyissä

Satiinin hohtoinen listamaali ja ovimaali on upea pari seinämaaleille. Tätä sarjaa kannattaa kokeilla myös kalusteille tai keittiön kaapistoihin.

Listamaali ovimaali sävyt Frenchic Paint Finland Trim Paint.

Listamaali ovimaali sävyt Frenchic Paint Finland Trim Paint.

 

Trim Paint'llä maalipinnasta tulee erittäin kestävä ja sillä voi maalata puuta, kiveä ja metallia, Käyttökohteita: kalusteet, keittiön kaapistot, patterit, portaat ja kaiteet, väliovet, listat ja karmit. Sisäkäyttöön, Riittoisa 500ml koko. Tämäkin Frenchic sarja on sertifioitu tuttuun Frenchic-tyyliin. 

 

Haluatko nähdä mitä muut ovat maalanneet Frenchic sarjan kalkkimaaleilla?

Pääset kurkistamaan kansainvälisiin koteihin ja puutarhoihin 'Frenchic Paint Finland' ryhmässä ja näet paljon hyviä sisustusmaalaus ideoita ja sävyjen yhdistelmiä. Ryhmässä pääset näkemään uusimmat sisustuksen trendit maailmalta, voit osallistua ryhmän arvontoihin  ja kuulet ensimmäisenä Frenchic sarjan uutuuksista.

Liity mukaan FB ryhmään yhdessä sisustavien, rakentavien ja remontoivien ystäviesi kanssa! Auta meitä kasvattamaan ryhmää ja kutsu mukaan muutkin värejä rakastavat ja tee se itse -henkiset ystäväsi.

Seuraatko  meitä jo Instagramissa?

 Jaa tästä nämä vinkit ystävällesi: