January 23, 2021

Oletko miettinyt miten Frenchic Paint sarjan maalisarjat eroavat toisistaan? Mikä maalisarja sopii parhaiten keittiön kaapien maalaukseen, seinään tai kalustemaalaukseen?

Tästä lyhyestä oppaasta löydät perustiedot sarjoistamme. Frenchic sarjassa on viisi erilaista maalisarjaa, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa. Värisävyjäkin sarjassamme on yli 60. Kaikkia Frenchic sävyjä voit huoletta sekoittaa keskenään.

Original Artisan

Täysin tuoksuton ja myrkytön kalkkimaalisarja sopii herkemmillekin maalareille, ilman lisättyjä VOC-aineita. Perinteinen, laadukas kalkkimaali -  chalk paint - jonka upea samettinen koostumus on peittävää ja riittoisaa. Huippulaadukas chalk paint, sertifioitu turvallinen maali Frenchic -tyyliin.

Tämä kalkkimaali sopii esimerkiksi laminaatille, puulle ja metallille. Erinomainen erilaisiin maalaustekniikoihin, vaikkapa kulutusten tekoon: maalaa kahdella sävyllä ja anna kerrosten kuivua vähintään 30 min maalauksen välissä. Poista kevyesti nihkeällä liinalla päälimmäistä maalikerrosta niin, että alempi sävy tulee esiin. Viimeistele ja suojaa pinta vahalla tai Finishing Coat'lla.

Vahallinen kalkkimaali Lazy Range

Täysin uudenlainen vesiohenteinen kalustemaalaukseen tarkoitetu kalkkimaali ilman VOC'ja. Tämä vahallinen kalustemaali on kehitetty ja testattu nimenomaan puisten kalusteiden maalaukseen, eikä muuta suojausta maalipintaan enää tarvita. Vahaominaisuus on kalkkimaalissa jo valmiina ja se antaa mattapinnalle kauniin ilmeen ja tasaisen lopputuloksen. Tämä kalkkimaali sopii maalaukseen sisätiloissa puulle, laminaatille, komposiitille ja metalille. Erinomainen keittiönkaappeihin, kalusteisiin tai lasten leluihin. Frenchic'n vahallinen chalk paint on miellyttävä maalattava, vaha maalissa tekee maalauskokemuksestasi aivan uudenlaisen!Jos et ole aikaisemmin kokeillut Frenchic maaleja, suosittelemme aloittamaan tästä sarjasta. Ihastut varmasti laadukkaisiin Frenchic maaleihin! Tämäkin palkittu maalimme on sertifioitu turvalliseen Frenchic -tyyliin.

 

Al Fresco  - kosteudenkestävä kalkkimaali ulko- ja sisäkalusteille

Al Fresco on italiaa ja tarkoittaa 'ulkona' tai 'puutarhassa'. Tämä kalustemaalisarja on kosteuden kestävä chalk paint, kehitetty nimenomaan ulkokalusteille, mutta sopii myös sisäkäyttöön. Vähä VOC-sisältöinen, vesiliukoinen ja mattapintainen maali sopii monelle pinnalle: puulle, laminaatille, metallille tai keraamisille laatoille. Sertifioitu kalustemaali, joka ei tarvitse muuta suojausta maalauksen jälkeen. Lue ohjeet ennen aloistusta maalipurkin kyljestä ja katso erilliset Maalausohjeet. Kosteudenkestävyys syntyy kahdesta peittävästä maalikerroksesta.

Tämäkin Frenchic sarja on sertifioitu tuttuun Frenchic-tyyliin.

 

Chalk Wall Paint seinämaali ja sisustusmaali

Sisustajan ja remontoijan unelmamaali! Ylellinen, täysmattapintainen seinämaali on huippulaadukas ja peittävä - vain 1-2 kerrosta riittää. Erinomainen paneelimaalaukseen. Kestävä mattapinta on pyyhittävä ja hengittävä ja puuteriset sävyt sopivat monenlaiseen sisustukseen -  sopii siis myös vanhoihin rakennuksiin. Sertifioitu, joten turvallinen käyttää kaikissa kodin huoneissa, myös makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa. Kymmenen kaunista sävyä. Katso myös listamaalit samoissa sävyissä. Maalatusta pinnasta tulee pestävä, joten voit käyttää Frenchic seinämaalia myös liitutalumaalina. Riittoisa 2,5L astia riittää noin 36m2:lle. Myös ruiskumaalaukseen. Tämäkin Frenchic sarja on sertifioitu tuttuun Frenchic-tyyliin. 

 

 

 Trim Paint listamaali ja ovimaali seinämaalien sävyissä

Satiinin hohtoinen listamaali ja ovimaali on upea pari seinämaaleille. Tätä sarjaa kannattaa kokeilla myös kalusteille tai keittiön kaapistoihin. Trim Paint'llä maalipinnasta tulee erittäin kestävä ja sillä voi maalata puuta, kiveä ja metallia, Käyttökohteita: kalusteet, keittiön kaapistot, patterit, portaat ja kaiteet, väliovet, listat ja karmit. Sisäkäyttöön, Riittoisa 500ml koko. Tämäkin Frenchic sarja on sertifioitu tuttuun Frenchic-tyyliin. 

 

 

Haluatko nähdä mitä muut ovat maalanneet Frenchic sarjan kalkkimaaleilla?

Pääset kurkistamaan kansainvälisiin koteihin ja puutarhoihin 'Frenchic Paint Finland' ryhmässä ja näet paljon hyviä sisustusmaalaus ideoita ja sävyjen yhdistelmiä. Ryhmässä pääset näkemään uusimmat sisustuksen trendit maailmalta, voit osallistua ryhmän arvontoihin  ja kuulet ensimmäisenä Frenchic sarjan uutuuksista.

Liity mukaan FB ryhmään yhdessä sisustavien, rakentavien ja remontoivien ystäviesi kanssa! Auta meitä kasvattamaan ryhmää ja kutsu mukaan muutkin värejä rakastavat ja tee se itse -henkiset ystäväsi.

 Jaa tästä nämä vinkit ystävällesi: