Saltwash® - usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Saltwash®  - usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

 • Mikä on SALTWASH®?

Saltwash® on pohjamaalin lisättävä jauhe, joka luo uniikin näköisen kuluneen pinnan mille tahansa alustalle.Saltwash® keksittiin jäljitelläkseen aitoa ajan kuluttamaa maalausjälkeä, jonka Saltwash®:n omistajat olivat nähneet merenrantamökkien kuisteilla ja huonekaluissa, kun he kasvoivat rannikolla. Heidän tehtävänään oli luoda valmiste, jolla voidaan toistaa kerrostunutta, auringon ja suola-ilman luomaa kulunutta ilmettä, mutta joka on myös nopeasti ja helposti käytettävä.

Saltwash tekstuurimassa Frenchic.

 • MIKÄ TEKEE SALTWASH®:STA YLIVOIMAISEN TEKSTUURIPASTAJAUHEEN?
Saltwash® sisältää aitoa merisuolaa ja orgaanisia yhdisteitä. Se on todistetusti tehokas aine, joka antaa kerrostuneen, säästä kärsineen, auringon suukottaman, merisuolaisen viimeistelyn mille tahansa pinnalle. Se on markkinoiden ensimmäinen ja alkuperäinen tekstuurituote.
 • PITÄÄKÖ POHJUSTAA, PUHDISTAA TAI HIOA PINTA ENNEN SALTWASH®:N KÄYTTÖÄ?
Saltwash®:n erityispiirre on, että sinun ei tarvitse puhdistaa tai pohjustaa pintaa ennen sen käyttöä. Kemiallinen koostumus, merisuola mukaan lukien, antaa Saltwash®:lle uskomattoman tarttuvuuden mihin tahansa pintaan ilman pohjustusta, puhdistusta tai hiontaa.
 • MINKÄLAISILLE PINNOILLE SALTWASH®:IA VOIDAAN KÄYTTÄÄ?
Saltwash® tarttuu mihin tahansa pintoihin puusta, laminaatista, lasista, kankaasta, muovista ja monista muista pinnoista riippumatta, eikä se vaadi minkäänlaista esivalmistelua.
 • MITÄ VOIN KUORRUTTAA SALWASH'LLA?
Voit tehdä taidetta taulupohjiin ja luoda upeita tekstuuripintoja canvakselle. Voit tehdä antiikkisen näköisiä ruukkuja, kehyksiä ja kalusteita - jopa kokonaisia seiniä tai panelointeja.
 • VOIKO SALTWASH®IA SEKOITTAA MIHIN TAHANSA MAALIIN?
Kyllä. Saltwash® voidaan sekoittaa mihin tahansa maalityyppiin, kuten lateksi-, öljy-, akryyli-, sisä-, ulko-, liitu-, maito- ja mineraalimaaleihin tai erilaisiin savimaaleihin. 
 • KUINKA PALJON SALWASH®:A TULISI SEKOITTAA ERIKOISMAALEIHIN, KUTEN LIITU- TAI MAITOMAALEIHIN?
Kun käytät erikoismaalia, kuten liitu- tai maitomaalia tai Frenchic -maaleja, sinun ei tarvitse sekoittaa niihin yhtä paljon Saltwash®:a kuin esimerkiksi lateksimaaleihin.
 • MIKÄ ON KUIVUMISAIKA?
Saltwash® sisältää todellista, aito merisuolaa, mikä nopeuttaa kuivumisprosessia. Sisätiloissa kuivumisaika on noin 1,5-2 tuntia per 1m2 alue. Ulkona aurinkoisissa/kuivissa olosuhteissa kuivumisaika on noin 20-30 minuuttia 1m2 aluetta kohti. Huomaa: Jos Saltwash® on levitetty hyvin paksusti jollekin alueelle, kuivumisaika voi olla pidempi kyseisessä kohdassa.
 • TARVITSEEKO SALTWASH®:IA KÄYTETYSSÄ KAPPALEESSA VIELÄ SINETÖIDÄ TAI LEVITTÄÄ SUOJAKERROKSEN TAI VAHAKERROKSEN?
Saltwash® on vain pohjakerros. Jos käyttämässäsi pintamaalissa tarvitaan sinetöinti- tai vahakerroksen käyttöä, sinun on käytettävä sellaista. Se, mitä maalin pintakerros vaatii, määrittelee myös sen, tarvitsetko sinetöinti- tai suojavahakerroksen.

 • KUINKA MONTA NELIÖMETRIÄ YKSI SUURI 1,2kg PURKKI SALTWASH® KATTAA? KUINKA PALJON PIENI 238G TÖLKKI KATTAA?
1200g suuri tölkki = 6-7m2 ja  238g pieni tölkki = 1,5-2m2, riippuen levitystavasta.
 • KUINKA KAUAN SALTWASH® SÄILYY SEKOITETTUNA MAALIIN?
Saltwash®-maaliseos säilyy asianmukaisesti suljetussa astiassa enintään 2 viikkoa. Jos seoksestasi on tullut liian paksua ja kuivunutta, lisää seokseen vain lisää maalia ja sekoita se haluamaasi koostumukseen.
 • PITÄÄKÖ SALTWASH®-KERROKSEN PÄÄLLE LEVITTÄÄ PINTAMAALI?
Kyllä, jotta saat halutun Saltwash®-ilmeen, sinun on levitettävä puhdasta maalia pintamaaliksi ja hiottava sen jälkeen Saltwash®-pohjamaalikerrokset näkyviin.
 • MIKÄ EROTTAA SALTWASH®:N TYYPILLISESTÄ LIITUMAALISTA TAI MUISTA ERIKOISMAALEISTA?
Saltwash®:ia käytetään pohjakerroksena, jolla saadaan aikaan tekstuurimassa tai pasta ja aitoa sään kuluttamaa ulkonäköä, ja sitä voidaan lisätä erikoismaaleihin, kuten Frenchic -sarjan maaleihin. 
 • MIKÄ TEKEE SALTWASH®:STA ERILAISEN KUIN PELKKÄ MAALI?
Saltwash®:n kemiallisen koostumuksen ansiosta Saltwash®-kerros kuivuu tasaisesti alhaalta ylös ja ylhäältä alas. Pelkästään tämä eroaa muista tyypillisistä maaleista, jotka kuivuvat vain ylhäältä alaspäin, jolloin se valuu ja tasoittuu ja menettää haluamasi kerroksellisen ilmeen.
 • MISTÄ SALTWASH® ON TEHTY?
Saltwash® on patenttia haettu tuote. Sen kemiallisessa koostumuksessa on aktiivinen ainesosa, joka lisättynä maaliin ja levitettynä mille tahansa pinnalle alkaa kuivua kerralla ja antaa halutun kerroksellisen, vanhentuneen ilmeen. Saltwash ei sisällä VOC-yhdisteitä ja on lyijytön tuote.
 • MIKÄ TEKEE SALTWASH®:STÄ NIIN ERILAISEN KUIN MUUT TEKSTUURITITUOTTEET?
Saltwash® on patenttihakemuksen kohteena oleva tuote, ja se on ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva tuote, joka on koskaan esittänyt Saltwash®:n tarjoaman, patinoidun,  auringon suuteleman lopputuloksen ja kerroksellisuuden. Vaikka yritykset saattavat yrittää jäljitellä tuotetta, olemme varmoja siitä, että Saltwash®:iin on vain yksi tapa!
Saltwash tekstuurimassa Frenchic verkkokaupasta.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.