SALTWASH® - UKK esittely

 • 3 min lukuaika

Saltwash®  - usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

 • Mikä on SALTWASH®?

Saltwash® on pohjamaalin lisättävä jauhe, joka luo uniikin näköisen kuluneen pinnan mille tahansa alustalle.

Saltwash® luotiin jäljittelmään aitoa, ajan kuluttamaa maalipintaa, jonka Saltwash®:n perustajat olivat nähneet merenrantamökkien kuisteilla ja huonekaluissa, kun he asuivat rannikkoseudulla.

He halusivat luoda tuotteen, jolla voidaan toistaa kerrostunutta, auringon ja suola-ilman luomaa kulunutta ilmettä, mutta joka on myös nopeasti ja helposti käytettävä.

Saltwash tekstuurimassa Frenchic.

 • MIKÄ TEKEE SALTWASH®:STA YLIVOIMAISEN TEKSTUURIPASTAJAUHEEN?

Saltwash® sisältää aitoa merisuolaa ja orgaanisia yhdisteitä.

Se on todistetusti tehokas tuote, joka antaa kerrostuneen, säästä kärsineen, auringon suukottaman, merisuolaisen viimeistelyn mille tahansa pinnalle. Se on markkinoiden ensimmäinen ja alkuperäinen tekstuurituote.

 • PITÄÄKÖ POHJUSTAA, PUHDISTAA TAI HIOA PINTA ENNEN SALTWASH®:N KÄYTTÖÄ?

Saltwash®:n erityispiirre on, että sinun ei tarvitse puhdistaa tai pohjustaa pintaa ennen sen käyttöä. Kemiallinen koostumus, merisuola mukaan lukien, antaa Saltwash®:lle uskomattoman tarttuvuuden mihin tahansa pintaan ilman pohjustusta, puhdistusta tai hiontaa.

 • MINKÄLAISILLE PINNOILLE SALTWASH®:IA VOIDAAN KÄYTTÄÄ?

Saltwash® tarttuu mihin tahansa pintoihin puusta, laminaatista, lasista, kankaasta, muovista ja monista muista pinnoista riippumatta, eikä se vaadi minkäänlaista esivalmistelua.

 • MITÄ VOIN KUORRUTTAA SALWASH'LLA?

Voit tehdä taidetta taulupohjiin ja luoda upeita tekstuuripintoja canvakselle.

Voit tehdä antiikkisen näköisiä ruukkuja, kehyksiä ja kalusteita - jopa kokonaisia seiniä tai panelointeja.

 • VOIKO SALTWASH®IA SEKOITTAA MIHIN TAHANSA MAALIIN?

Kyllä. Saltwash® voidaan sekoittaa mihin tahansa maalityyppiin, kuten lateksi-, öljy-, akryyli-, sisä-, ulko-, liitu-, maito- ja mineraalimaaleihin tai erilaisiin savimaaleihin. 

 • KUINKA PALJON SALWASH®:A TULISI SEKOITTAA ERIKOISMAALEIHIN, KUTEN LIITU- TAI MAITOMAALEIHIN?

Kun käytät erikoismaalia, kuten liitu- tai maitomaalia tai Frenchic -maaleja, sinun ei tarvitse sekoittaa niihin yhtä paljon Saltwash®:a kuin esimerkiksi lateksimaaleihin.

 • MIKÄ ON KUIVUMISAIKA?

Saltwash® sisältää todellista, aito merisuolaa, mikä nopeuttaa kuivumisprosessia. Sisätiloissa kuivumisaika on noin 1,5-2 tuntia per 1m2 alue. Ulkona aurinkoisissa/kuivissa olosuhteissa kuivumisaika on noin 20-30 minuuttia 1m2 aluetta kohti. Huomaa: Jos Saltwash® on levitetty hyvin paksusti jollekin alueelle, kuivumisaika voi olla pidempi kyseisessä kohdassa.

 • TARVITSEEKO SALTWASH®:IA KÄYTETYSSÄ KAPPALEESSA VIELÄ SINETÖIDÄ TAI LEVITTÄÄ SUOJAKERROKSEN TAI VAHAKERROKSEN?

Saltwash® on vain pohjakerros. Jos käyttämässäsi pintamaalissa tarvitaan sinetöinti- tai vahakerroksen käyttöä, sinun on käytettävä sellaista. Se, mitä maalin pintakerros vaatii, määrittelee myös sen, tarvitsetko sinetöinti- tai suojavahakerroksen.

 • KUINKA MONTA NELIÖMETRIÄ YKSI SUURI 1,2kg PURKKI SALTWASH® KATTAA? KUINKA PALJON PIENI 238G TÖLKKI KATTAA?

1200g suuri tölkki = 6-7m2

238g pieni tölkki = 1,5-2m2

riippuen levitystavasta.

 • KUINKA KAUAN SALTWASH® SÄILYY SEKOITETTUNA MAALIIN?

Saltwash®-maaliseos säilyy asianmukaisesti suljetussa astiassa enintään 2 viikkoa.

Jos seoksestasi on tullut liian paksua ja kuivunutta, lisää seokseen vain lisää maalia ja sekoita se haluamaasi koostumukseen.

 • PITÄÄKÖ SALTWASH®-KERROKSEN PÄÄLLE LEVITTÄÄ PINTAMAALI?

Kyllä, jotta saat halutun Saltwash®-ilmeen, sinun on levitettävä puhdasta maalia pintamaaliksi ja hiottava sen jälkeen Saltwash®-pohjamaalikerrokset näkyviin.

 • MIKÄ EROTTAA SALTWASH®:N TYYPILLISESTÄ LIITUMAALISTA TAI MUISTA ERIKOISMAALEISTA?

Saltwash®:ia käytetään pohjakerroksena, jolla saadaan aikaan tekstuurimassa tai pasta ja aitoa sään kuluttamaa ulkonäköä, ja sitä voidaan lisätä erikoismaaleihin, kuten Frenchic -sarjan maaleihin. 

 • MIKÄ TEKEE SALTWASH®:STA ERILAISEN KUIN PELKKÄ MAALI?

Saltwash®:n kemiallisen koostumuksen ansiosta Saltwash®-kerros kuivuu tasaisesti alhaalta ylös ja ylhäältä alas.

Pelkästään tämä eroaa muista tyypillisistä maaleista, jotka kuivuvat vain ylhäältä alaspäin, jolloin se valuu ja tasoittuu ja menettää haluamasi kerroksellisen ilmeen.

 • MISTÄ SALTWASH® ON TEHTY?

Saltwash® tuotteelle on haettu patenttia. Sen kemiallisessa koostumuksessa on aktiivinen ainesosa, joka lisättynä maaliin ja levitettynä mille tahansa pinnalle alkaa kuivua kerralla ja antaa halutun kerroksellisen, vanhentuneen ilmeen.

Saltwash ei sisällä VOC-yhdisteitä ja on lyijytön tuote.

 • MIKÄ TEKEE SALTWASH®:STÄ NIIN ERILAISEN KUIN MUUT TEKSTUURITITUOTTEET?

Saltwash® on patenttihakemuksen kohteena oleva tuote, ja se on ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva tuote, joka on koskaan esittänyt Saltwash®:n tarjoaman, patinoidun,  auringon suuteleman lopputuloksen ja kerroksellisuuden. Vaikka yritykset saattavat yrittää jäljitellä tuotetta, olemme varmoja siitä, että Saltwash®:iin on vain yksi tapa!

Lue lisää tuotteen välilehdeltä.

Saltwash tekstuurimassa Frenchic verkkokaupasta.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.