Användarvillkor

www.frenchicapaintfinland.fi

Dessa är användarvillkoren för webbplatsen (nedan kallad "villkoren") som är tillämpliga på användningen av denna franska färgplats av slutanvändare. Genom att använda vår hemsida godkänner du att begära dessa villkor. Du kan bara komma åt din webbplats för personlig och icke-kommersiell användning.

Erbjudanden som annonseras på webbplatsen, rabatter eller andra förmåner är giltiga från det datum då du skriver information, men vi förbehåller oss rätten att ändra priser, produktinformation, erbjudanden och rabatter utan föregående meddelande.

Konto och lösenord

Skapa ett användarkonto Vår webbutik är frivilligt. Du är ansvarig för noggrannheten i den information du angav och ditt lösenord för säker behållning.

Vår online-butikskund måste vara 18 år.

Integritet

Vi följer sekretesslagen. Vi avslöjar inte din information till tredje part utan ditt samtycke.

upphovsrätt

Inget material (inklusive texter eller bilder som finns på den franska färgplatsen får inte kopieras, reproduceras, publiceras, laddas ner eller fortsatte att skicka på något sätt med undantag för personlig, icke-kommersiell användning.

varning

Frenchic Paint erbjuder "som sådan" av den franska färgsidan och garanterar inte att funktionerna i det material som finns på den här webbplatsen är oavbrutna eller felfria att fel korrigeras eller att den här webbplatsen eller servern inte innehåller virus eller fel. Frenchic Paint kan ändra innehållet på webbplatsen och informationen utan något meddelande.

Det franska Finland eller dess tredje part för att behålla denna webbplats. Det riktar sig till det faktum att webbplatsens information är korrekt och aktuell och kommer att göras för att korrigera de fel som har informerats. Frenchic Finland kan dock inte ansvara för webbplatsens information. Information på webbplatsen

  • är vanliga och gäller inte de enskilda personers eller samhällens specifika omständigheter
  • är inte nödvändigtvis omfattande, komplett, felfri och inte aktuell
  • kan innehålla länkar till externa webbplatser som inte är i sin egen tillsyn och varav franska Finland inte tar ansvar
  • Inkludera inte professionell eller juridisk rådgivning

Det bör noteras att franska Finland inte kan garantera det faktum att informationen helt följer den officiellt godkända texten.

Ändras till villkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst utan föregående meddelande.

Externa webbplatser

Frenchic Paint svarar inte på funktionerna eller informationen på externa webbplatser som är kopplade till webbplatsen.

Köpa på vår webbutik

För att göra ett köp, välj de varor du vill ha och lägga till dem i din kundvagn. Följ sedan instruktionerna och gå till betalningssidan. Du kommer att få en orderbekräftelse till ditt e-postmeddelande omedelbart efter beställning av din beställning. Om du inte får orderbekräftelse, kolla in din spam.

Kontrollera försiktigt att den e-postadress du angav såväl som annan information är säkert korrekt innan du skickar din beställning.

Vi förbehåller oss rätten att meddela slutet av den produkt du har köpt, så vi är engagerade i att meddela när produkten är tillgänglig igen.

Leveransleverans

Vi levererar produkter till Finland, Sverige och Danmark. Vi levererar Finland, Sverige och Danmark. Leverans görs av abonnentens självvalande sätt, och avsändaren är inte ansvarig för driften av det valda transportsättet eller transportföretaget på något sätt, eventuella förseningar, transportskador etc.
Avsändaren svarar inte på det valda transportföretagets funktion på något sätt.
Värdet av varorna är mottagaren omedelbart efter mottagandet av varorna. Vid transportskador är motståndet mot transportföretaget alltid på mottagaren. Klagomål är uppfyllda med KO: s överensstämmelsepraxis. Spårning, spårning och mottagning är alltid på mottagaren. Avsändaren är inte ansvarig för förlorad eller försenad transport. Oavslutad sändning är inte återbetalning. Re-sändning kan göras 20EUR för utgifter. Att återvända återöverförda produkter eller transport av skadad ersättning / ersättning är inte möjlig.
Internationella leveranser Kontakta oss via e-post. Internationell leverans, kontakta via e-post:moi@frenchicpaint.fi

Skatt

Priserna för alla produkter inkluderar moms 24%.

GARANTI

Alla våra franska färgprodukter som köpts från vår webbutik ger åtminstone tillfredsställande resultat om de används i enlighet med rekommendationer. Vi rekommenderar att du läser användningen av paketet från användningen av paketet redan innan vi börjar och följer jobbet. Ansvaret är begränsat till att återställa köpeskillingen eller ersätta den defekta produkten.

Frågor?

skicka ett meddelande moi@frenchicpaint.fi