Användarvillkor

www.frenchicpaintfinland.fi

Detta är de villkor för användning av webbplatsen (nedan kallade "villkor") som gäller för slutanvändares användning av Frenchic Paint-webbplatsen. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att vara bunden av dessa villkor. Du får endast använda webbplatsen för personligt och icke-kommersiellt bruk.

Erbjudanden, rabatter eller andra förmåner som annonseras på webbplatsen gäller från och med datumet för denna publicering, men vi förbehåller oss rätten att ändra priser, produktspecifikationer, erbjudanden och rabatter utan föregående meddelande.

KONTO OCH LÖSENORD
Det är frivilligt att skapa ett användarkonto i vår webbshop. Du är ansvarig för att den information du lämnar är korrekt och för att ditt lösenord är säkert. Du måste vara minst 18 år gammal för att använda vår webbshop.
PRIVACY
Vi följer lagen om dataskydd. Vi kommer inte att lämna ut din information till tredje part utan ditt samtycke.
COPYRIGHT
Inget av materialet (inklusive text eller bilder) på Frenchic Paint-webbplatsen får kopieras, reproduceras, publiceras, laddas ner eller sändas vidare i någon form eller på något sätt. ANSVARSFÖRKLARING
Frenchic Paint tillhandahåller Frenchic Paint-webbplatsen "i befintligt skick" och garanterar inte att funktionerna i materialet på denna webbplats kommer att vara oavbrutna eller felfria, att defekter kommer att korrigeras eller att denna webbplats eller servern som gör den tillgänglig är fri från virus eller buggar. Frenchic Paint kan göra ändringar i innehållet och informationen på denna webbplats utan föregående meddelande. Denna webbplats underhålls av Frenchic Finland eller av en tredje part som Frenchic Finland har avtalat med. Vi gör vårt yttersta för att se till att informationen på webbplatsen är korrekt och uppdaterad och för att korrigera eventuella fel som kommer till vår kännedom. Frenchic Finland kan dock inte hållas ansvarig för informationen på denna webbplats. Information på webbplatsen är allmänna till sin karaktär och inte relaterar till enskilda personers eller samhällens särskilda omständigheter inte nödvändigtvis är heltäckande, fullständiga, korrekta eller uppdaterade. kan innehålla länkar till externa webbplatser som Frenchic Finland inte har någon kontroll över och för vilka Frenchic Finland inte tar något ansvar. innehåller inte yrkesmässiga eller juridiska råd Det bör noteras att Frenchic Finland inte kan garantera att informationen är en fullständig återgivning av den officiellt godkända texten.

ÄNDRINGAR AV VILLKOREN
Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst utan föregående meddelande. EXTERNA WEBBPLATSER
Frenchic Paint ansvarar inte för driften eller informationen på externa webbplatser som är länkade till webbplatsen.
KÖPA FRÅN VÅR ONLINEBUTIK
Du kan göra ett köp genom att välja de varor du vill köpa och lägga dem i din kundvagn. Följ sedan instruktionerna och fortsätt till betalningssidan. Du får en orderbekräftelse via e-post så snart du har gjort din beställning. Om du inte får någon orderbekräftelse kan du kontrollera din skräppost. Kontrollera noggrant att e-postadressen och andra uppgifter du har angett är korrekta innan du skickar din beställning. Vi förbehåller oss rätten att meddela dig om en produkt som du har köpt är slut i lager, och i så fall förbinder vi oss att meddela dig när produkten är tillgänglig igen.
LEVERANS
Vi deliver till Finland, Sverige och Danmark. Vi levererar till Finland, Sverige och Danmark. Leveransen sker på ett sätt som kunden väljer och avsändaren ansvarar inte på något sätt för det valda transportmedlet eller transportören, för eventuella förseningar, transportskador etc. Avsändaren ansvarar inte på något sätt för det valda transportföretagets prestanda. Mottagaren ansvarar för att kontrollera varorna så snart de anländer. Vid transportskador är det alltid mottagaren som ansvarar för att göra anspråk på transportören. Vid klagomål ska den berörda transportörens klagomålspolicy tillämpas. Mottagaren är alltid ansvarig för spårning och mottagande av försändelsen. Avsändaren ansvarar inte för förlorade eller försenade försändelser. En försändelse som inte har tagits emot utgör inte en retur. Omsändning kan ske mot en avgift på 20eur. Det är inte möjligt att återlämna varor som skickats på nytt eller ersätta/ersätta varor som skadats under transporten. För internationella leveranser, vänligen kontakta oss via e-post. För internationella leveranser, vänligen kontakta oss via e-post: moi@frenchicpaint.fi
SKATTER
Alla priser inkluderar 24 % moms.
GARANTI
Alla Frenchic Paint-produkter som köps från vår webbutik ger minst tillfredsställande resultat om de används enligt rekommendationerna. Vi rekommenderar att du alltid läser och följer instruktionerna på sidan av förpackningen innan du börjar arbeta. Ansvaret är begränsat till återbetalning av inköpspriset eller utbyte av den defekta produkten.
FRÅGOR?
Skicka ett meddelande till moi@frenchicpaint.fi

Sök efter produkter, blogginlägg osv.