Bildtexten visas här

Lägg till ditt erbjudande, information eller reklamtext

Frenchic Paint® historia

Frenchic Paint®-sortimentet föddes ur en passion för att restaurera gamla möbler och en önskan att främja återvinning, gör-det-själv-arbete och DIY-andan.

Frenchic Paint®-grundaren och ägaren Mrs Pam Gruhn's passion för att renovera gamla möbler inspirerade henne till att skapa hållbara och miljövänliga målnings- och inredningsprodukter för pro-hantverkare och målare i hemmet.

Framtidens boende kommer att bli alltmer ekologiskt och inredningen bör också vara mindre miljöpåverkande. Återvunna möbler är det bästa valet. Det är överkomligt och förnuftigt, det är en liten ekologisk handling som sparar naturresurser och styr våra konsumtionsvanor i en mer hållbar riktning, bort från en engångskultur.

Om du gillar gör-det-själv-arbete och återvinning, Då kommer du att älska Frenchic-serien!

Våra värderingar är fast förankrade i ekologisk medveten inredning, återvinning av gamla möbler och glädjen i att göra saker. Vi vill inspirera dig till att bli avslappnad med Frenchic-produkter av hög kvalitet. Istället för ständig konsumtion kan du inspireras till att skapa din egen lyx genom att kombinera nytt och gammalt, målat och uppfräschat. Frenchic-färgerna är lämpliga för både, miljömedvetna yrkesverksamma och hantverkare.

Visste du förresten att ingen annan serie färgserien har fått det prestigefyllda brittiska Queen's Award? Endast ett fåtal utvalda innovativa, nya och högkvalitativa märken som Frenchic Paint® kan tilldelas den här märket. Det är fantastiskt att vara i samma sällskap som stora namn som Dyson, Jaguar och Land Rover! Frenchic-sortimentet håller snabbt på att bli inredningsmålarnas favoritsortiment tack vare de nya prisbelönta funktionerna.

Du kommer inte att hitta Frenchic Paint®-produkter i stormarknader, utan från små familjeföretag, i butiker och boutiquer. Frenchic Paint® är också ett val för miljömedvetna företagare. På så sätt vill vi göra vår del för att stödja småföretag och hålla fysiska butiker levande.

Besök din lokala Frenchic-återförsäljare och delta i våra kurser. Vi uppmuntrar och hjälper vårt entreprenörsteam att utvecklas och lyckas längs vägen. Vi tror starkt på kraften i att arbeta tillsammans.

Låt dig inspireras av våra nyanser och upplev glädjen i att göra!

It’s The Passion, It’s The People, It’s The Paint!

Palkittu maalisarja Frenchic Paint.

Sök efter produkter, blogginlägg osv.