Beställ färger bekvämt för stugan-kom ihåg att ge rätt leveransadress!

Frenchic Furniture Paint® - New Market Series från England!

Frenchic Paint ägare och grundare av pammy grahn.
 

Frenchic Paint® Story

Frenchic Paint®, som inrättades i december 2014, har blivit en global inspirationskälla för miljövänlig återvinning

Vi är stolta över att vara det snabbaste växande kritfärgen / limefärgmärket i Storbritannien, och att vi har hundratals återförsäljare internationellt. Det franska Paint®-fenomenet är imponerande imponerande, det har tagit hemkontakten av världen med en storm! Vi älskar både inredningsdesigners än skickliga hemräknare.

Prisbelönta mars-serien av frenchic Paint Finland.

2020 Frenchic Paint®-serien tilldelades ett respekterat brittiskt erkännandepris i drottningen "Queen's Award" med märket.

Karaktären kan bara få några och utvalda innovativa, nya och högkvalitativa varumärken som fransic Paint®. Det är underbart och ödmjukt att vara detsamma bland de stora namnen som Dyson, Jaguar och Land Rover! Du kommer att se i framtiden "Queen's Award" -Tecknet i våra produkter, det är ett tecken på kvalitet och innovativitet.

Du hittar oss från Storbritannien, Irland, Kanalöarna, Spanien, Kanarieöarna och Balearia, Tyskland, Frankrike, Bulgarien, Singapore, Australien, Nya Zeeland, Grekiska, Danmark, Finland, Sverige och Amerika, och vi utökar ständigt vår verksamhet .

Fördelen med ekologi, toxicitet och hög kvalitet

Vår högkvalitativa kalk- och mineralfärg finns i mer än 60 underbara färger, varav lata sortiment av en unik vaxfusion och al fresco-toner, fuktmotstånd och andra innovativa skyddsegenskaper, vilket innebär att inget separat vax behövs, såsom konventionell kalk färger.

Du kommer att älska den lätta och bekväma målbarheten hos den franska serien, vår möbelfärg och deras interiörmålningar har en riktigt bra täckning.

Frenchic Furniture Paint®-färger har inte dolda toxiner (våra ingredienser skrivs på sidan av burken). Vi ökar inte VOC, toxiner eller lösningsmedel för färger. Original hantverkskalkfärgskärmar är praktiskt taget helt osäkrade, så de är perfekta för att måla inomhus!

Du hittar dig själv hur lätt att använda och lätt att sprida franska möbelfärg är - en komplett produkt för inredning och förnyelse av gamla möbler.

Som en extra bonus har Frenchic Furniture Paint® passerat tätt testning och det är EN: 71-3-certifierade, vilket innebär att målning av barnleksaker och möbler med franska serien är helt säker.

Miljövänlighet ovanför

Miljövänliga produkter är viktiga för hållbar utveckling. En multifunktionell, långvarig, naturlig och solo-fri flottafärg är ett utmärkt val för ditt hem och din familj. Vårt hem är en del av vår personlighet och heminredning på vackra färger är givande. Frenchic Paint® ger en säker lösning utan stil eller kvalitet.

Vårt företags grundare Pam Grahns passion för att reformera gamla möbler inspirerar sina ansträngningar att skapa hållbar, men miljövänlig målning och inredningsprodukter. 

Kom till Finlands eget Frenchic Paint Finland FB Group!

International, Engelska FB Group: Det fransfiskforum

.

Entreprenör, gör en ansökan om franska Paint®-serien av exklusiva rättigheter till ditt företag!

Frenchic Paint® är ett enda tecken för småföretag, den här produkten hittar du inte kedjor eller märken. Frenchic Paint® Series Reseller har sina egna, regionala exklusiva rättigheter, så du kan vara säker på att denna produkt inte säljs av ett intilliggande företag.

Du kan vara medlem i vårt nya franska lag om du är:

  • Intresserad av en genuin frenchic paint-serie och skulle vilja vara involverad i försäljningsutveckling aktivt
  • Du har en sten spis, en sommarstråle eller butik
  • Du är aktiv i vissa och ditt eget samhälle - och du kommer att vara redo för ditt eget område med den franska återförsäljaren med en universell!
  • Om du svarade ja - gör ansökan omedelbart - vi berättar mer!

Om ditt samhälle ännu inte har din egen franska återförsäljare, gör programmet genast! Scrolla lite ner och läs entreprenörens erfarenhet av försäljningen av den franska serien längst ner på sidan och Beställ själv för verksamheten i en "provkorg" -Frenchic experimentell för företag och du kan bekvämt vara övertygad om den franska kvaliteten genom att experimentera med våra produkter.

Klick 'Återförsäljarens ansökan' Text längst upp på sidan och du kan skriva din ansökan direkt direkt till tillverkaren. Din ansökan kommer att återvända till Finland och vi kommer att kontakta dig. För mer information i Finland:moi@frenchicpaint.fi

 

PSST - Kund!

Har det fortfarande ingen fransk handlare på din plats? Du kan informera oss om ett lämpligt företag i ditt samhälle, eller röst för oss till en välbekant entreprenör.

 

Prisbelönt kalksten serie frenchic färg.
"Det är passionen, det är folket, det är färgen!

 

 

Läs de MINNAN-upplevelser av den franska Paint®-serien återförsäljning:

"Frenchic är för mig och mina kunder mycket mer än en produkt bland annat"

.

Genom att skapa en trädgårdsmästare Maja e-handel 2017 kunde jag inte tro att några år efter en av de mest älskade produktgrupperna i glödlampan skulle vara målar! Sommaren 2019 bytte vi till större lokaler i Tammerfors Hervanna minuter och öppnade en liten lagringsanläggning i samband med lokaler.

Samma sommar hörde jag från frenchic. Jag försökte färgen själva, jag kände mig mest av beslutet att snabbt ansöka om den franska återförsäljaren.

Vi hade just gjort mycket investeringar i nya affärslokaler och måste erkänna att förvärvet av den nya produkten av den nya produkten.

Frenchkunder började dock bli ett lagerpatter för den första dagen och jag fick värdet av den ursprungliga balansen i färgerna som såldes mycket snabbt!

Frenchic har tagit nya lojala kunder till mina podies och gamla kunder är entusiastiska över färger. Produkter, som också behöver vara trevligt att sälja! Utöver det faktum att franska produkter själva är naturligtvis är det bästa i världen, är en av de finaste sakerna i frenchic community. Det kommer att vara uppenbart i allt. Från början har jag känt mig vara en viktig del av det fransiska samhället. Förutom tillverkarens och importörens verkliga hjälp har jag också kunnat dela erfarenheter med återförsäljare med ett bekvämt och aktivt tak.

Kommunalityen i sitt bästa är en inspirerande Facebook-grupp där kunder och återförsäljare kan diskutera och dela sina egna bilder av sina målningsprojekt. Den mest bekväma med den franska återförsäljaren är att prata med och designa måla projekt tillsammans med kunder!


Således kan jag efterhand säga att det är en av mina bästa affärsrelaterade beslut och fransmässigt är ett av mina kunder mycket mer än en produkt bland annat.

Välkommen till fransics spännande värld!

Hälsningar, Minna
Från trädgårdsrådgivaren,

Vesijankatu 2 B, 33720 Tammerfors

 Frenchic Paint A Limestone Series Logo.

Det är passionen, det är folket, det är färgen!