TESTVINNARE - DEN BÄSTA TVÄTTBARA VÄGGFÄRGEN ÄR FRANSK

  • 2 Min. lästid

Testvinnare franska

Inget slår den perfekta finishen hos en nymålad vägg.

Men med tiden kan bucklor, fläckar och smutsiga handavtryck ta bort lystern från din favoritnyans. Dock inte om du använder en tvättbar färg som Frenchic.

Tvättbar färg gör att du kan rengöra smutsiga märken eller fläckar utan att tvätta bort själva färgen. Det är en av många fantastiska egenskaper hos franska produkter.

Därför är vi glada över att Good Housekeeping har betygsatt vårt utbud av väggfärger som den bästa färgen.

Vackra nyanser i franska väggfärger.

22 målserier i ett tufft test

Det finns många färgsatser som påstår sig vara tvättbara eller slipande. Tyvärr uppfyller inte alla kraven.

För att ta reda på det själva och sina läsare utvärderade Good Housekeeping Institute-juryn 22 tvättbara färgmärken och testade dem utifrån fem faktorer:

  • Tillämplighet
  • Sammansättning
  • Rapportering
  • Tvättbarhet
  • Motstånd

Efter applicering och torkning testades färgytorna; de var repade och mycket svåra att rengöra fläckar som lera och rött vin applicerades på färgytorna. När dessa fläckar rensades bort noterade juryn om skrubbningen och avtorkningen påverkade färgen på färgytan – och hur väl fläcken togs bort.

Juryn kontrollerade även hur väl färgerna stämde överens med deras färgkort och etiketter, testet omfattade flera nyanser från varje färgmärke.

Testets bästa: franska!

Efter att ha testat alla färgmärken och deras olika färger gav juryn för Good Housekeeping Institute en poäng av 100 och delade ut olika priser i olika kategorier. Priserna sträckte sig från bästa prisvärda färg och mellanprisfärg till bästa färgval.

Vi är glada att kunna säga att vår Chalk Wall Paint-serie vann priset för bästa tvättbara färg - samt priset för bästa tvättbara kalkfärg .

Vår poäng på 87/100 förmörkade Dulux, Farrow & Ball och många andra konkurrenter, Frenchic får därför högsta möjliga erkännande.

" Om du letar efter klassisk kritfärg, leta inte längre! ", skrev juryn i sina recensioner.

"Färgen var lätt att applicera (både penseln och rollern gav en jämn yta), den hade bara en mild doft och färgen torkade till dammtorka på en timme".

"Fläckarna torkades lätt av färgytan när de hanterades snabbt - faktiskt lämnade inte ens tuschpennor några märken. "

.

Även efter 24 timmar lyckades testet ta bort vin, te och fett från målarytorna.

Juryn kommenterade: "Vi är imponerade av nötningsbeständigheten hos franska färger, för efter rengöring lämnades inga märken kvar på ytan."

Testa själv och bli imponerad!

Frenchics väggfärg är Good Housekeepings första val av en anledning.

Vår revolutionerande väggfärg har uppnått en ISO11998 klass 1 våtgnidningsklass för tvättbarhet.

Detta kombineras med en ultramatt, ultramatt finish, imponerande hållbarhet och fantastiska färger.

Om du letar efter en väggfärg som verkligen går att tvätta, prova det franska sortimentet själv - du kommer inte att bli besviken! Vi kan också stolt tillägga att det inte finns någon väggfärg av samma kvalitet eller ultramatta yta som Frenchic-serien i Finland.

Klicka här direkt till nyanserna och börja designa!

Testvinnare, bästa väggfärgen Frenchic.

Sök efter produkter, blogginlägg osv.