Checklista - du behöver åtminstone en sådan!

 • 2 Min. lästid

Checklista - du behöver minst en av dessa när du börjar måla möbler eller en vägg:

 1. Ettrengöringsmedel som effektivt tar bort smuts och fett. Sockertvål är ett effektivt möbelrengöringsmedel från Frenchic-sortimentet för rengöring av möbler och andra ytor som ska målas före målning. Det rekommenderas också att torka väggen ren och torka den innan du målar.
 2. Pensel eller rulle av hög kvalitet. Det är inte värt att snåla på detta. Läs våra tips om hur du väljer rätt pensel här.
 3. Tillbehör för slipning eller grovbearbetning. Beroende på din möbel och din teknik behöver du sandpapper, en praktisk slipsvamp eller en elektrisk apparat för att släta/slipa ytan på din möbel.
 4. Färg. Välj en möbelfärg av hög kvalitet, till exempel Frenchic-sortimentet. Om du inte har provat Frenchic-sortimentet tidigare bör du börja med det prisbelönta Lazy-sortimentet.
 5. Alla andra färgserier från Frenchic är också lämpliga för att måla möbler eller väggar. Al Fresco är lämplig för kakel och Chalk Wall Paint för golv.
 6. Du kan också behöva vax, schablon, finishing coat, metallpigment eller krackelering, beroende på vilken målningsteknik du tänker dig.
 7. Kom också ihåg en tejp av god kvalitet om du gör bårder.

  Tips! Om du är en ivrig pysslare eller målare och gör många gör-det-själv-projekt är två Frenchic-produkter "måste-haves" för gör-det-själv-entusiaster och bör alltid finnas till hands i din färghylla när lusten faller på: Frenchic Wax och Finishing Coat. Dessa mångsidiga Frenchic-produkter är perfekta för en mängd olika hemprojekt. Och naturligtvis vit och svart färg för att använda i dina egna färgblandningar, till exempel ren vit Wedding Cake och svart Loof.

   Kolla in Frenchic-sortimentet och beundra våra kunders projektbilder på vår FB-grupp! Vi har samlat inspirerande bilder för dig i vår FB-grupp, lätt att hitta under nyckelorden: kök, väggfärg, färgblandning osv.

   Vårt prisbelönta och säkra Frenchic-färgsortiment erbjuder dig mångsidiga och lösningsmedelsfria produkter för målning av möbler och alla typer av ytor i hemmet. Det är bara att välja nyans att börja med!

   Om du är nybörjare på att måla möbler kan du läsa mer på andra bloggar; du hittar de bästa tipsen till exempel i det här inlägget.

   Frenchic Paint är aktiv på sociala medier: du hittar oss på Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest och YouTube...

   Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.