Kalkfärg och decoupage teknik

  • 4 Min. lästid

Decoupage Technology är populär

Golv och kombinera olika målningstekniker är det som är därför Chalk Paints målade möbler är som konstverk - det är nästan omöjligt att utföra de vanliga möbelfärger.

Decoupage Technology Finishing Coat och Frenchic Paint Paints.

Samtidigt har inga tjugo nyanser, olika vaxer och sprickmedel använts och olika medel för bygglager. I bästa fall ser bilden inbäddad i skikten ut som ett handmålat konstverk.

Svart möbelfärg Loof Tone frenchic Paint Finland och Decoupage Technology.

Decoupage tekniker kan tas i liten och stor skala. Du kan dekorera ytorna med en tunn tyg, små pappersark, tapeter eller servettbitar av små föremål som att skapa projekt: flaskor, träområden eller brickor.

Decoupage Technology Finishing Coat och Frenchic Paint Paints.

Decoupage är också en populär teknik på sommaren av skickliga möbelmålare som målar sitt yrke med unika konstverk. Stor, flotta målning A3 - A1-size-lakan används bäst i möbler, till exempel i insidan av skåpen, dörrarna, inre delar eller framplattor eller sidoväggar. Decoupage i teknik arket är fäst vid och efter plattformen och sidorna läggs till på sidorna så att arket erhålls med "implanterade" substrat naturligt. Skikten kan vara flera och du kan använda skikten av flera olika produkter. En mängd olika decoupageplåtar kan nås här.

Decoupage Technology Finishing Coat och Frenchic Paint Paints.

Du kan träna med en mindre sång första tekniker tills metoderna känner sig bekanta. I detta skript kommer vi att gå igenom degoupage-tekniken som ska betalas till möblerna. Det finns flera metoder, här är några av dem.

Decoupage Technology Finishing Coat och Frenchic Paint Paints.

Välj en möbler

Möblernas storlek är lite influerad av valet av ark och bildämne. Ett högt skåp är kanske ett bättre vertikalt mönster eller bildämne. Den utformade sluttonen påverkar också valet av bild. Rengör ytan på möblerna genom att tvätta det med socker tvålmöbler diskmedel och torka tvättmedlet från ytan, torka.

Decoupage frenchic färg.

Bildhörnskåpet tvättas och ytterdörren blir ett depoupageblad. Resultatet är mörkt.

Färgval

Målar du möblerna svart eller vitt? Valet av slutfärg påverkar valet av bildämnen och ark. Om en mörk möbler är önskad är det inte värt att välja mycket vita lakan - inbäddad naturligt till den mörka botten kan inte lyckas och resultera i ett blekt "hål" i en mörk yta. Bilden och bakgrundsfärgen på bilden är önskvärt att kombinera möblerna i en glidfärgstyp, naturligt. Så, om resultatet är en mörka möbler, bör färgen på bildämnet och bakgrunden väljas från den mörkare änden.

Tjej decoupage Pappila Sunday Shop.

Detta bildämne valdes i skåpet i A1-storlek.

Bottenfärg

Jordfärgen påverkar hur (tydligt) bildämnet är utmärkta. Från en blek botten av arkskuggorna och bilduppgifterna upprepas. Poängen på arket från möblerna bör målas på en ljuston. Om du målar arket på arket, till exempel i rött, visas det också genom arket - ibland kan det användas som en bra kraft, beroende på önskat resultat. Från en mörk eller svart basis, är detaljerna i bilden inte nödvändigtvis ut på bästa möjliga sätt. Prova olika alternativ.

Decoupage skåp.

På bilden är skåpet primed med ett par sten i kärleksskugga. Den nedre färgen behöver inte täckas och stabil om resultatet är som möjligt.

Arks layout

Tänk på layouten på ark och bildämne, men tillåta inte inredning, lås, vatten, dörrar eller lådor för att begränsa layouten. Skiktet är inställt och lämpat för hela och skarp kniv öppnas alla nödvändiga sömmar. Du kan också trycka på eller riva kanterna öppna så att de skarpa kanterna inte visas från slutresultatet så enkelt. Nycklar och knoppar ska tas bort före layouten.

Decoupage skåp frenchic färg.

På bilden placerades arket i botten och fästes med ytbeläggning med ytbeläggning. Arks yttre kanter slits innan sockret och dörrens gångjärn pressades öppet. Gångjärnet ska också ha skurits för att rengöra.

Anknytning

Skiktet kan fästas på några olika sätt.

Det naturliga eller konstnärliga utfallet blir när du borstar ytan med en spatel eller "kreditkort" med ett litet plastkort - från mitten utåt. Våren orsakar något rynkor i det papper som ser vackert ut och naturligt ut i resultatet. Ytan blir levande och tredimensionell som gamla oljemålningar. För att minska rynkor kan du använda en ny film på papperet. I denna teknik har botten av möblerna först ett lager av ytbehandlingsbeläggning först. Skiktet är placerat i en våt yta.

Värmen av värmen ger en jämn och slät, men inte ett sådant levande utfall. På botten får minst två lager av ytbeläggning torka. Bildarket är placerat på plats, en torr yta och hjälp av tejpen kan användas. Skiktet är strykat med medium värme på järn, från mitten utåt, genom bakpapper. Denna teknik kan vara utmanande om ytan på möblerna inte är helt platt.

Målning

Degoupageutveckling och målning på möblerna.

På bilden är målningen i mitten. Bildarket börjar blandas i botten.

Använd en mörk toner utanför arket om du ville ha ett mörkt resultat. Plocka upp andra nyanser på ämnet och lägg toner med olika tekniker till ytan. Använd svamp och slående toner, blekna av gränserna och ta färgen ovanpå arket, annat än kanterna. Olika borstar och verktyg användes i detta arbete. Du kan försöka "fortsätta" för att beskriva lite, så här, till exempel till en kjol. Resultatet är önskvärt unikt och personligt, inte tryckt.

Klar decoupage målning, skåp frenchic färg.

På bilden börjar arket "sitta" i möblerna.

Det finns flera alternativ för efterbehandling. Du kan hindrade arket av rynkor öppna lätt med slipmedel och markera dem med mörka vågor. Du kan lägga till allt för att skydda golvet i färdigrock'a, så att du kan få en vacker blank yta. Eller du kan vaxa allt. Färgad, till exempel, ett brunt fransiskt vax skulle ge till ytan av patina och skulle plantera ännu bättre ytan. Decoupageens användning av lakan är lätt och bekvämt. Med denna teknik får du dina möbler upp till nästa nivå.

Decoupage och craketation av ämnet frenchic färg.

På bilden förändras en liten stuga decoupage.

Denna garderob har en färg med ett krackande medel, en lätt knäckel, vilket gör att arkytan ser knäckt. Sprickor är markerade i grått franska vax. Färgen är sockerpufftonen från den ursprungliga Artisa-serien. Den ursprungliga miniatyren var mörkbrun. För att göra denna typ av små inredning, tar tid ca två till tre timmar - lätt knäckt torkar längst bort, och torkningen kan accelereras, till exempel med en värmefläkt eller en hårtork.

Efterbehandling är den bästa decoupage-tekniken i franska av serien.

Efterbehandling är en utmärkt decoupage-teknik. Det torkar snabbt på ca 20 minuter och ytan blir ljus och blank. Som ett resultat, en hållbar yta av stänk. Ansökan om stora ytor är lätt att svamp. Efterbehandling är en giftfri och certifierad produkt. Avslutande kappa för att få köpa det här.

Dela detta dessa tips för din vän:

Sök efter produkter, blogginlägg osv.