Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Toimitusehdot - International Delivery

Toimitamme tuotteita Suomeen, Ruotsiin ja Tanskaan.

We deliver Frenchic Paint® to  Finland, Sweden and Denmark. 

Tarkistathan, että olet antanut osoitteesi,

sähköpostisi ja puhelinnumerosi oikein paketin toimitusta varten. Saat sähköpostiisi automaattisen ilmoituksen lähetyksestä ja seurantakoodin.

Lähetyksen seuranta ja vastaanotto on vastaanottajan vastuulla

Jos Posti tai valittu kuljetusyhtiö ei tavoita vastaanottajaa kotiinkuljetuksessa, pakettisi viedään todennäköisesti lähimpään Postin noutopisteeseen. Seurantakoodista selviää missä pakettisi on - voit soittaa paikalliseen noutopisteeseen.
Tarkista tuotteen välilehdeltä: "Toimitustavat", kuuluuko valitsemaasi toimitukseen soitto tai ilmoitus lähetyksestä. Kaikki kotiinkuljetusvaihtoehdot eivät sisällä soittoa etukäteen tai ilmoitusta asiakkaalle. Ilmoituspalveluista vastaa valittu kuljetusyhtiö (esim Posti).
Jos lähetystä ei kuulu, etkä ole saanut sähköpostiisi (tarkista roskapostit) seurantakoodia, laita meille sähköpostia, autamme sinua jäljittämään paketin.
Muistathan, että viikonloppuisin lähetykset eivät kulje, ja että monet toimipaikat ovat lyhentäneet huomattavasti noutamattomien pakettien säilytysaikaa.
Noutamaton paketti/palautunut lähetys voidaan lähettää uudelleen 20 eur maksettuja toimituskuluja vastaan.
Noutamaton paketti / palautunut lähetys ei ole palautus.

Käytämme pakkausmateriaalina mahdollisimman paljon kierrätettyä materiaalia

Pakkaamisessa käyttämämme muovikalvot, Frenchic-kassit ja pakkauspehmikkeet ovat suurelta osin eko-materiaalia. Pakkaamme pienetkin ostokset paketteihin, koska kirjepostin toimitus kestää kauemmin asiakkaalle.

 

TOIMITUSAIKA ja TAVAT

2-5 arkipäivää, riippuen valitusta toimittajasta (Posti, Matkahuolto).

Tilaa maalit suoraan kotiovellesi tai valitse itse lähin noutopaikka - nopea ja turvallinen toimitus, alkaen vain 7,-/ tilaus.

Toimituskulumme pysyy aina samana, vaikka tilaisit enemmän kerralla! Kaikki toimituskulumme löydät helposti jokaisen tuotteen tiedoista, 'Toimitustavat' -välilehdeltä -valitse joustavasti Sinulle sopiva toimitus.

Esimerkiksi 'Frenchic-paketti' on Postin kotiinkuljetuspaketti, johon ei kuulu puhelinsoittoa ennen toimitusta. Jos et voi olla vastaanottamassa pakettia, niin se todennäköisesti toimitetaan lähimpään, paikalliseen noutopisteeseen. Kysy paikallisesta Postin palvelupisteestä lisää tai katso netistä pakettisi sijainti sähköpostiisi lähetetyn seurantakoodin avulla.

Frenchic Finland on  kotimainen perheyritys ja turvallinen verkkokauppa - tuotteemme lähetetään Sinulle aina mahdollisimman ripeästi Suomesta, Raisiosta.

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse heti tilauksen tehtyäsi.

 

TAVARANTOIMITUS JA REKLAMAATIOT KULJETUKSESTA

Lähettäjä ei vastaa valitun Kuljetusyhtiön toiminnasta millään tavalla
Lähetyksen seuranta, jäljittäminen ja vastaanottovastuu on aina vastaanottajalla.
Lähettäjä ei ole korvausvastuussa kadonneista tai viivästyneistä kuljetuksista.
Noutamaton lähetys ei ole palautus. 
Uudelleen lähetettyjen tuotteiden palautus tai kuljetuksessa vaurioituneiden vaihto/korvaus ei ole mahdollista.
Palautuskysymyksissä ota yhteys sähköpostilla lähettäjään ja yksilöi viestiin kappaleet,määrät ja vahinko. Liitä mukaan kuvat.
Tuotteita ei voi palauttaa ilman lähetyskohtaista hyväksyntää.

Mahdollisissa palautuksissa on huomioitava tuotteiden kunto: palauttaa voi tuotteet, jotka ovat käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan.

Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Palautukseen liitetään kopio lähetyslistasta, johon on merkitty palautuksen syy. Palautusoikeuden ulkopuolella ovat tuotteet joita ei alan tavan mukaan voida vaihtaa: asiakkaalle erikseen tilatut tilausmyyntituotteet, alennetut ja valikoimista poistuneet tuotteet.

Postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Lähettäjä ei vastaa muiden yritysten toiminnasta, valitun kuljeusmuodon toteutumisesta tai kuljetusliikkeen toiminnasta millään tavalla.


Ylivoimainen esti (Force majeur)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Esimerkiksi korona voi aiheuttaa kuljetusketjussa tai muussa vastaavassa viivästyksiä, joista lähettäjä ei ole tietoinen tai vastuussa.

Omistusoikeudet

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu.

 

MAKSUTAVAT

Frenchic Finland verkkokaupassa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail

Meillä voit maksaa turvallisesti suomalaisten pankkien verkkomaksuilla, yleisimmillä luottokorteilla, Collector-laskulla sekä Mobilepay`lla.

Olemme kotimainen, turvallinen verkkokauppa - tuotteemme toimitetaan Sinulle nopeasti Raisiosta. Tervetuloa ostoksille!

.

 

Maksutavat logot

 

.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.