Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Frenchic Paint® tarina ja arvot

Frenchic Paint® -tuoteperhe on syntynyt intohimosta vanhojen kalusteiden kunnostamiseen sekä halusta edistää kierrätystä, itsetekemistä ja DIY-henkeä.

Frenchic Paint®-sarjan perustajan ja omistajan Pam Gruhnin intohimo vanhojen huonekalujen uudistamiseen inspiroi hänen pyrkimyksiään luoda kestäviä, mutta ympäristöystävällisiä maalaus- ja sisustustuotteita
kädentaitajille sekä kotimaalareille.

Tulevaisuuden asuminen on yhä ekologisempaa ja myös sisustuksen tulisi olla vähemmän ympäristöä kuormittavaa. Kierrätyssisustus on valinta. Se on edullista ja järkevää, se on pieni ekoteko, joka säästää luonnonvaroja ja ohjaa kulutustottumuksiamme kestävämpään suuntaan, pois
kertakäyttökulttuurista.

Jos itsetekeminen ja kierrättäminen ovat sinun juttusi,
niin pidät varmasti myös Frenchic-sarjasta.

Arvomme ovat vakaasti ympäristötietoisen sisustamisen, vanhojen kalusteiden kierrättämisen ja tekemisen ilon keskiössä. Haluamme inspiroida sinua persoonalliseen ja rentoon tekemisen meininkiin laadukkailla Frenchic -tuotteilla. Jatkuvan kuluttamisen sijaan innostu tekemään itse luksusta yhdistämällä uutta ja vanhaa, maalattua ja tuunattua. Frenchic -maalit sopivat niin innokkaille kotimaalareille, ympäristötietoisille ammattilaisille ja käsityöläisillekin.

Tiesitkö muuten, ettei mitään toista maalisarjaa ole palkittu arvostetulla, Brittiläisellä, Kuningattaren omalla ”Queen’s Award" merkillä? Merkin voivat saada vain harvat ja valitut innovatiiviset, uudenlaiset ja laadukkaat tuotemerkit, kuten Frenchic Paint®. On upeaa ja nöyräksi tekevää olla samassa joukossa sellaisten isojen nimien kanssa kuten Dyson, Jaguar ja Land Rover! Frenchic-sarja onkin nopeasti noussut sisustusmaalareiden suosikkisarjaksi uudenlaisten, palkittujen ominaisuuksien ansiosta.

Frenchic Paint® -sarjan tuotteita et löydä kehäteiden
rautakaupoista tai jättimarketeista, vaan pienten kotimaisten
perheyritysten ja yrittäjien kivijalkamyymälöistä ja puodeista. Frenchic Paint® on myös ympäristötietoisen yrittäjän valinta. Me haluamme näin omalta osaltamme tukea pienyrittäjyyttä ja pitää kivijalkakaupat elinvoimaisina.

Vieraile siis paikallisen Frenchic-jälleenmyyjäsi luona ja osallistu kursseille. Rohkaisemme ja autamme tiimimme yrittäjiä kehittymään ja onnistumaan matkan varrella. Me uskomme vahvasti yhdessä tekemisen voimaan.

Inspiroidu sävyistämme ja koe tekemisen ilo!

It’s The Passion, It’s The People, It’s The Paint!

Testivoittaja Frenchic

Frenchic seinämaalit ovat voittaneet vuotuisen maalitestin Englannissa kahdessa kategoriassa. Frenchic maalit ovat nyt paras pestävä seinämaali sekä paras chalk paint -kategoirioiden ylivoimainen voittaja 22:n testatun maalimerkin joukosta!

Katso mitä muut ovat maalanneet! Liity mukaan FB-ryhmään.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.