Toimituksissamme on ruuhkaa, pahoittelemme viivettä.

Frenchic Furniture Paint® - laadukas sisustus ja kalustemaalisarja Englannista

 

Frenchic sisustusmaalien tarina

Joulukuussa 2014 perustetusta Frenchic Paint'stä on tullut ympäristöystävällisen kierrätyssisustamisen maailmanlaajuinen inspiraation lähde. Olemme ylpeitä siitä, että olemme nopeimmin kasvava kalkkimaali-yritys Iso-Britanniassa, ja että meillä on satoja jälleenmyyjiä kansainvälisesti. Frenchic Paint -ilmiö on suorastaan vaikuttava, se on ottanut kodinsisustuksen maailman haltuunsa myrskyn lailla. Meitä rakastavat niin sisustussuunnittelijat kuin tee se itse -kodinsisustajat.

2020 Frenchic Paint sarjalle myönnettiin arvostettu Brittiläinen tunnustuspalkinto Kuningattaren omalla ”Queen’s Award" merkillä!

Merkin voivat saada vain harvat ja valitut innovatiiviset, uudenlaiset ja laadukkaat tuotemerkit, kuten Frenchic Paint. On upeaa ja nöyräksi tekevää olla samassa joukossa sellaisten isojen nimien kanssa kuten Dyson, Jaguar ja Land Rover!

Tulet jatkossa näkemään ”Queen’s Award" -merkin tuotteissamme, se on merkki laadusta ja innovatiivisuudesta.

Löydät meidät Iso-Britanniasta, Irlannista, Kanaalisaarilta, Espanjasta, Kanariansaarilta ja Baleaareilta, Saksasta, Ranskasta, Bulgariasta, Singaporesta, Australiasta, Uudesta-Seelannista, Kreikasta, Tanskasta, Suomesta ja Amerikasta, ja laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

Etuna ekologisuus, myrkyttömyys ja laadukkuus

Korkealaatuista kalkki- ja mineraalimaaliamme on saatavana yli 60:ssa upeassa värissä, joista Lazy Range ja Al Fresco-sävyissä on mukana ainutlaatuinen vahainfuusio ja muita innovatiivisia suojaominaisuuksia, joka tarkoittaa, ettei erillisen vahan käyttöä enää tarvita, kuten tavanomaisissa kalkkimaaleissa.

Ihastut Frenchic sarjan maalien helppoon ja miellyttävään maalattavuuteen, kalustemaaleillamme ja sisustusmaaleillamme on todella hyvä peittokyky. Jos ja kun haluat käyttää mehiläisvahapohjaista Frenchic- vahaamme, huomaat kuinka se levittyy kevyesti, eikä sinun tarvitse käyttää vahaa niin paljon kuin tavanomaisten vastaavien tuotteiden kanssa.

Frenchic Furniture Paint® tuotteissa ei ole piilotettuja myrkkyjä (ainesosamme ovat kirjoitettu purkin kylkeen).  Emme lisää maaleihin VOC-yhdisteitä, toksiineja tai liuottimia. Original Artisan chalk paint sävyt ovat  käytännössä täysin tuoksuttomia, joten ne soveltuvat erinomaisesti maalaamiseen sisätiloissa!

Tulet huomaamaan itse kuinka helppokäyttöinen ja helposti levittyvä Frenchic kalustemaali on -  täydellinen tuote sisustusmaalaukseen ja vanhojen huonekalujen uudistamiseen. 

Lisäbonuksena Frenchic Furniture Paint® on läpäissyt tiukan testauksen ja se on EN: 71-3 -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että lasten lelujen ja kalusteiden maalaaminen Frenchic-sarjan maaleilla on täysin turvallista.

Ympäristöystävällisyys edellä

Ympäristöystävälliset tuotteet ovat tärkeitä kestävälle kehitykselle. Monikäyttöinen, pitkäikäinen, luonnollinen ja liuotinaineeton kalustemaalimme on  loistava valinta kodillesi ja perheellesi. Kotimme ovat osa persoonallisuuttamme ja kodin sisustaminen kauniiksi väreillä on palkitsevaa. Frenchic Paint tarjoaa turvallisen ratkaisun, jossa ei tingitä tyylistä tai laadusta.

Yrityksemme perustajan Pam Gruhnin intohimo vanhojen huonekalujen uudistamiseen inspiroi hänen pyrkimyksiään luoda kestäviä, mutta ympäristöystävällisiä maalaus- ja sisustustuotteita. 

Tule mukaan Suomen omaan Frenchic Paint Finland FB-ryhmään!

Kansainvälinen, englanninkielinen FB-ryhmä: The Frenchic Fan Forum

Tee hakemus Frenchic Paint-sarjan yksinmyyntioikeuksista yrityksellesi!

Frenchic Paint on pienyritysten oma merkki, tätä tuotetta et löydä ketjuista tai marketeista. Frenchic Paint sarjan jälleenmyyjilllä on alueelliset yksinmyyntioikeudet, joten voit olla varma, ettei tätä tuotetta myy viereinen yritys. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole omaa Frenchic-jälleenmyyjää, tee hakemus heti. Käy lukemassa yrittäjän kokemuksia Frenchic sarjan myynnistä etusivulta.

Klikkaa 'JÄLLEENMYYJÄHAKEMUS' tekstiä ylälaidasta ja voit kirjoittaa hakemuksesi suoraan valmistajalle. Hakemuksesi palautuu Suomeen ja otamme Sinuun yhteyttä. Lisätietoja Suomessa: frenchicpaintfinland@gmail.com

Voit myös ilmoittaa meille sopivasta yrityksestä paikkakunnallasi, tai vinkata meistä tutulle yrittäjälle.

 

‘It’s The Passion, It’s The People, It’s The Paint!

 

 

Lue Minnan kokemukset Frenchic Paint® sarjan jälleenmyynnistä:

"FRENCHIC ON MINULLE JA ASIAKKAILLENI PALJON ENEMMÄN KUIN YKSI TUOTE MUIDEN JOUKOSSA"

.

Perustaessani Puutarhurin Maja verkkokaupan vuonna 2017 en osannut aavistaa, että muutaman vuoden kuluttua yksi puodin rakastetuimmista tuoteryhmistä olisivat maalit! Kesällä 2019 muutimme isompiin tiloihin Tampereen Hervannan pienteollisuusalueelle ja avasin toimitilojen yhteyteen pienen varastopuodin.

Samana kesänä kuulin ensimmäisen kerran Frenchicistä. Kokeilin itse maaleja, ihastuin ja teinkin aika nopeasti päätöksen hakea Frenchic-jälleenmyyjäksi.

Olimme juuri tehneet paljon uusiin liiketiloihin liittyviä investointeja ja täytyy myöntää, että silloin isolta tuntuvan, ihan uuden tuotteen alkuvaraston osto jännitti.

Frenchic-asiakkaita alkoi kuitenkin tulla varastopuodille heti ensimmäisestä päivästä alkaen ja sain alkuvaraston arvon verran maaleja myytyä hyvin nopeasti!

Frenchic on tuonut puodilleni uusia kanta-asiakkaita ja myös vanhat asiakkaat ovat innostuneet maaleista. Tuotteita, joista myös itse oikeasti pitää on mukava myydä! Sen lisäksi, että itse Frenchic tuotteet ovat tietenkin maailman parhaita, on yksi hienoimmista asioista Frenchicissä yhteisöllisyys. Se tulee ilmi kaikessa. Alusta asti olen tuntenut olevani tärkeä osa Frenchic-yhteisöä. Valmistajan ja maahantuojan aidon tuen lisäksi olen saanut jakaa kokemuksia myös jälleenmyyjistä muodostuvan mukavan ja aktiivisen porukan kanssa.

Yhteisöllisyyttä parhaimmillaan on inspiroiva Facebook-ryhmä, jossa asiakkaat ja jälleenmyyjät voivat keskustella ja jakaa omia kuvia maalausprojekteistaan. Mukavinta Frenchic-jälleenmyyjänä toimimisessa onkin jutella ja suunnitella maalausprojekteja yhdessä asiakkaiden kanssa!


Näin jälkikäteen voin todeta, että ryhtyminen Frenchic-jälleenmyyjäksi on ollut yksi parhaista yritystoimintaan liittyvistä päätöksistäni ja Frenchic on minulle ja asiakkailleni paljon enemmän kuin yksi tuote muiden joukossa.

Tervetuloa mukaan Frenchicin jännittävään maailmaan!

Terveisin, Minna
Puutarhurin Majalta,

Hepolamminkatu 36 C, 33720 Tampere

 

It’s The Passion, It’s The People, It’s The Paint!