Frenchic Furniture Paint® - laadukas sisustus ja kalustekalkkimaalisarja Englannista

 

Frenchic sisustusmaalien tarina

Joulukuussa 2014 perustetusta Frenchic Paint'stä on tullut ympäristöystävällisen kierrätyssisustamisen maailmanlaajuinen inspiraation lähde. Olemme ylpeitä siitä, että olemme nopeimmin kasvava kalkkimaali-yritys Iso-Britanniassa, ja että meillä on satoja jälleenmyyjiä kansainvälisesti. Frenchic Paint -ilmiö on suorastaan vaikuttava, se on ottanut kodinsisustuksen maailman haltuunsa myrskyn lailla. Meitä rakastavat niin sisustussuunnittelijat kuin tee se itse -kodinsisustajat.

2020 Frenchic Paint sarjalle myönnettiin arvostettu Brittiläinen tunnustuspalkinto Kuningattaren omalla ”Queen’s Award" merkillä!

Merkin voivat saada vain harvat ja valitut innovatiiviset, uudenlaiset ja laadukkaat tuotemerkit, kuten Frenchic Paint. On upeaa ja nöyräksi tekevää olla samassa joukossa sellaisten isojen nimien kanssa kuten Dyson, Jaguar ja Land Rover!

Tulet jatkossa näkemään ”Queen’s Award" -merkin tuotteissamme, se on merkki laadusta ja innovatiivisuudesta.

Löydät meidät Iso-Britanniasta, Irlannista, Kanaalisaarilta, Espanjasta, Kanariansaarilta ja Baleaareilta, Saksasta, Ranskasta, Bulgariasta, Singaporesta, Australiasta, Uudesta-Seelannista, Kreikasta, Tanskasta, Suomesta ja Amerikasta, ja laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

Etuna ekologisuus, myrkyttömyys ja laadukkuus

Korkealaatuista kalkki- ja mineraalimaaliamme on saatavana yli 60:ssa upeassa värissä, joista Lazy Range ja Al Fresco-sävyissä on mukana ainutlaatuinen vahainfuusio ja muita innovatiivisia suojaominaisuuksia, joka tarkoittaa, ettei erillisen vahan käyttöä enää tarvita, kuten tavanomaisissa chalk paint'ssä. Ihastut Frenchic sarjan maalien helppoon ja miellyttävään maalattavuuteen, maaleillamme on todella hyvä peittokyky. Jos ja kun haluat käyttää mehiläisvahapohjaista Frenchic- vahaamme, huomaat kuinka se levittyy kevyesti, eikä sinun tarvitse käyttää vahaa niin paljon kuin tavanomaisten vastaavien tuotteiden kanssa.

Frenchic Furniture Paint® tuotteissa ei ole piilotettuja myrkkyjä (ainesosamme ovat kirjoitettu purkin kylkeen).  Emme lisää maaleihin VOC-yhdisteitä, toksiineja tai liuottimia. Original Artisan chalk paint sävyt ovat  käytännössä täysin tuoksuttomia, joten ne soveltuvat erinomaisesti maalaamiseen sisätiloissa!

Tulet huomaamaan itse kuinka helppokäyttöinen ja helposti levittyvä Frenchic maali on -  täydellinen tuote sisustusmaalaukseen ja vanhojen huonekalujen uudistamiseen. 

Lisäbonuksena Frenchic Furniture Paint® on läpäissyt tiukan testauksen ja se on EN: 71-3 -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että lasten lelujen ja kalusteiden maalaaminen Frenchic-sarjan maaleilla on täysin turvallista.

Ympäristöystävällisyys edellä

Ympäristöystävälliset tuotteet ovat tärkeitä kestävälle kehitykselle. Monikäyttöinen, pitkäikäinen, luonnollinen ja liuotinaineeton maalimme on  loistava valinta kodillesi ja perheellesi. Kotimme ovat osa persoonallisuuttamme ja kodin sisustaminen kauniiksi väreillä on palkitsevaa. Frenchic Paint tarjoaa turvallisen ratkaisun, jossa ei tingitä tyylistä tai laadusta.

Yrityksemme perustajan Pam Gruhnin intohimo vanhojen huonekalujen uudistamiseen inspiroi hänen pyrkimyksiään luoda kestäviä, mutta ympäristöystävällisiä maalaus- ja sisustustuotteita. 

Tule mukaan Suomen omaan Frenchic Paint Finland FB-ryhmään!

Kansainvälinen, englanninkielinen FB-ryhmä: The Frenchic Fan Forum

Tee hakemus Frenchic Paint-sarjan yksinmyyntioikeuksista yrityksellesi!

Frenchic Paint on pienyritysten oma merkki, tätä tuotetta et löydä ketjuista tai marketeista. Frenchic Paint sarjan jälleenmyyjilllä on alueelliset yksinmyyntioikeudet, joten voit olla varma, ettei tätä tuotetta myy viereinen yritys. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole omaa Frenchic-jälleenmyyjää, tee hakemus heti.

Klikkaa 'JÄLLEENMYYJÄHAKEMUS' tekstiä ylälaidasta ja voit kirjoittaa hakemuksesi suoraan valmistajalle. Hakemuksesi palautuu Suomeen ja otamme Sinuun yhteyttä. Lisätietoja Suomessa: frenchicpaintfinland@gmail.com

Voit myös ilmoittaa meille sopivasta yrityksestä paikkakunnallasi, tai vinkata meistä tutulle yrittäjälle.

 

‘It’s The Passion, It’s The People, It’s The Paint!

----

Founded in December 2014, Frenchic Paint has fast become a global haven for eco-friendly upcycling inspiration. We’re proud to be the fastest growing Chalk Paint Company in the UK, with hundreds of stockists internationally. The Frenchic Paint phenomenon has really made an impression and taken the home decor world by storm, loved by interior creatives and environmentally conscious DIY enthusiasts alike.

You can find us in the UK, Republic of Ireland, Channel Islands, Spain, Canary and Balearic Islands, Germany, France, Bulgaria, Singapore, Australia, New Zealand, Greece, Rhodes, Estonia, Lithuania and America with more locations coming soon... Our high quality Chalk and Mineral paint is available in over 60 fantastic colours, 15 of which have a unique wax infusion meaning no need to seal. It paints like a dream with superior coverage and when you do need to use our body butterlike wax, it glides on easily and you won’t need to use as much as you would with conventional paints.

Frenchic Furniture Paint has no hidden nasties (ALL our ingredients are written on the can). An all-natural, eco-friendly paint that requires no stirring, shaking or the addition of water. We don’t add VOC’s, toxins or solvents and it has virtually no smell, so great for painting indoors! You’ll find that it is creamy, rich and easy to use so is the perfect paint for upcycling revamps. As an added bonus, Frenchic Furniture Paint has endured rigorous testing and has been EN:71-3 certified, meaning it is safe to paint children’s toys and nursery furniture.

Environmentally friendly products are important for a sustainable future, and our multi-purpose, long-life natural solvent-free paint is breathable and a great choice for your home and family lifestyle. Our homes are an extension of ourselves and there is a great deal of reward in a touch of DIY. Frenchic Paint offers a safe solution that does not skimp on style or substance.

Founder Pam Gruhn’s passion for bringing old furniture back to life is what inspired her quest to create durable but eco-friendly paint & decor products. Pam loves her craft and is an upcycling pro, actively providing helpful tips and ideas on the buzzing Frenchic Fan Forum page on FB. There you can catch her friendly banter, expert advice and fantastic prize giveaways most days, so head over and follow us to join in on the fun!

Feeling crafty? What will you Frenchic?...