Frenchic Furniture Paint® - uusi maalisarja Englannista!

Frenchic Paint® tarina

Frenchic Paint englantilainen maalisarja palkittu ja turvallinen perustaja Pam Gruhn.

Joulukuussa 2014 perustetusta Frenchic Paint®'stä on tullut ympäristöystävällisen kierrätyssisustamisen maailmanlaajuinen inspiraation lähde!

Olemme ylpeitä siitä, että olemme nopeimmin kasvava chalk paint/kalkkimaali brändi Iso-Britanniassa, ja että meillä on satoja jälleenmyyjiä kansainvälisesti.

Löydät meidät Iso-Britanniasta, Irlannista, Kanaalisaarilta, Espanjasta, Kanariansaarilta ja Baleaareilta, Saksasta, Ranskasta, Bulgariasta, Singaporesta, Australiasta, Uudesta-Seelannista, Kreikasta, Suomesta, Ruotsista ja Amerikasta, ja laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

 

Frenchic Paint® -ilmiö on suorastaan vaikuttava, se on ottanut kodinsisustuksen maailman haltuunsa myrskyn lailla!

Meitä rakastavat niin sisustussuunnittelijat kuin taitavat kodinsisustajatkin.

Palkittu maalisarja Frenchic Paint Finland.

2020 Frenchic Paint® sarjalle myönnettiin arvostettu Brittiläinen tunnustuspalkinto Kuningattaren omalla ”Queen’s Award" merkillä.

Merkin voivat saada vain harvat ja valitut innovatiiviset, uudenlaiset ja laadukkaat tuotemerkit, kuten Frenchic Paint®. On upeaa ja nöyräksi tekevää olla samassa joukossa sellaisten isojen nimien kanssa kuten Dyson, Jaguar ja Land Rover!

Tulet näkemään ”Queen’s Award" -merkin tuotteissamme, se on merkki laadusta ja innovatiivisuudesta.

Tulevaisuuden asuminen on yhä ekologisempaa. Tarvitsemme lisää itsetekemisen intoa ja vähemmän kuormittavaa kulutusta myös sisustuksessa. Kierrätyssisustus  on edullista - se on valinta - ja pieni ekoteko, joka säästää luonnonvaroja ja ohjaa kulutustottumuksiamme kestävämpään suuntaan. Frenchic Paint –sarja sai alkunsa juuri vanhojen kalusteiden kunnostamisen intohimosta ja tavoitteesta edistää kierrätystä sekä itsetekemistä ja DIY-henkeä. 

Korkealaatuista kalkki- ja mineraalimaaliamme on saatavana yli 70:ssa upeassa värissä, joista Lazy Range-sävyissä on mukana ainutlaatuinen vahainfuusio ja Al Fresco-sävyissä mm kosteudenkesto ja muita innovatiivisia suojaominaisuuksia, joka tarkoittaa, ettei erillisen vahan käyttöä enää tarvita, kuten tavanomaisissa kalkkimaaleissa.

Ihastut Frenchic sarjan maalien helppoon ja miellyttävään maalattavuuteen, kalustemaaleillamme ja sisustusmaaleillamme on todella hyvä peittokyky.

Frenchic Furniture Paint® maaleissa ei ole piilotettuja myrkkyjä (ainesosamme ovat kirjoitettu purkin kylkeen).  Emme lisää maaleihin VOC-yhdisteitä, toksiineja tai liuottimia. Original Artisan chalk paint sävyt ovat  käytännössä täysin tuoksuttomia, joten ne soveltuvat erinomaisesti maalaamiseen sisätiloissa!

Tulet huomaamaan itse kuinka helppokäyttöinen ja helposti levittyvä Frenchic kalustemaali on -  täydellinen tuote sisustusmaalaukseen ja vanhojen huonekalujen uudistamiseen. 

Lisäbonuksena Frenchic Furniture Paint® on läpäissyt tiukan testauksen ja se on EN: 71-3 -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että lasten lelujen ja kalusteiden maalaaminen Frenchic-sarjan maaleilla on täysin turvallista.

Ympäristöystävälliset tuotteet ovat tärkeitä kestävälle kehitykselle. Monikäyttöinen, pitkäikäinen, luonnollinen ja liuotinaineeton kalustemaalimme on  loistava valinta kodillesi ja perheellesi. Kotimme ovat osa persoonallisuuttamme ja kodin sisustaminen kauniiksi sävyillä on palkitsevaa. Frenchic Paint® tarjoaa turvallisen ratkaisun, jossa ei tingitä tyylistä tai laadusta.

Yrityksemme perustajan Pam Gruhnin intohimo vanhojen huonekalujen uudistamiseen inspiroi hänen pyrkimyksiään luoda kestäviä, mutta ympäristöystävällisiä maalaus- ja sisustustuotteita. Yrittäjä, tee hakemus Frenchic Paint®-sarjan yksinmyyntioikeuksista yrityksellesi!

.

Frenchic Paint® on pienyritysten oma merkki, tätä tuotetta et löydä ketjuista tai marketeista. Frenchic Paint® sarjan jälleenmyyjilllä on omat, alueelliset yksinmyyntioikeudet, joten voit olla varma, ettei tätä tuotetta myy viereinen yritys.

Voit olla uusi Frenchic-tiimimme jäsen, jos olet:

  • Kiinnostunut aidosti Frenchic Paint -sarjasta
  • Sinulla on kivijalkamyymälä, kesäpuoti tai shop-in-shop
  • Olet valmis oman alueesi Frenchic-jälleenmyyjäksi yksinoikeudella!
  • Jos vastasit kyllä - tee hakemus heti - kerromme lisää!

Jos paikkakunnallasi ei vielä ole omaa Frenchic-jälleenmyyjää, tee hakemus heti!

Scrollaa vähän vielä alaspäin ja lue yrittäjän kokemuksia Frenchic sarjan myynnistä sivun alalaidasta ja tilaa 'Sample Box' - pääset itse kokeilemaan tuotteitamme.

Oletko yrittäjä, puuseppä, maalari, sisustussuunnittelija - käsityöläinen ja haluaisit kokeilla miten Frenchic-tuotteet sopivat valmistamiisi tuotteisiin ja asiakasprojekteihisi. Sinulla ei ole myymälää etkä ole kiinnostunut jälleenmyynnistä: Frenchic testipakkaus, 'Sample Box' on juuri Sinulle!

Jos sinulla on voimassa oleva Y-tunnus voit tilata helposti verkkokaupastamme testipakkauksen, Sample Box'n. 'Sample Box' sisältää erilaisia Frenchic Paint® -tuotteita kokeiltavaksi. Voit tilauksen yhteydessä kirjoittaa 'toivelistan' tuotteista tai sävyistä mitä haluaisit testipakkaukseen mukaan. (keräämme testituotteet varastotilanteen mukaan)  'Sample Box' on edullinen tapa yrittäjälle kokeilla Frenchic-tuotteita.

Klikkaa 'jälleenmyyjä' tekstiä sivun ylälaidasta ja voit kirjoittaa hakemuksesi heti . Lisätietoja: moi@frenchicpaint.fi.

Englanninkielinen hakemus .

 

Psst - Asiakas!

Eikö paikkakunnallasi vielä ole Frenchic-jälleenmyyjää? Voit  ilmoittaa meille sopivasta yrityksestä paikkakunnallasi, tai vinkata meistä tutulle yrittäjälle.

 

Palkittu kalkkimaalisarja Frenchic Paint.
‘It’s The Passion, It’s The People, It’s The Paint!

 

 

Lue Minnan kokemukset Frenchic Paint® sarjan jälleenmyynnistä:

"FRENCHIC ON MINULLE JA ASIAKKAILLENI PALJON ENEMMÄN KUIN YKSI TUOTE MUIDEN JOUKOSSA"

.

Perustaessani Puutarhurin Maja verkkokaupan vuonna 2017 en osannut aavistaa, että muutaman vuoden kuluttua yksi puodin rakastetuimmista tuoteryhmistä olisivat maalit! Kesällä 2019 muutimme isompiin tiloihin Tampereen Hervannan pienteollisuusalueelle ja avasin toimitilojen yhteyteen pienen varastopuodin.

Samana kesänä kuulin ensimmäisen kerran Frenchicistä. Kokeilin itse maaleja, ihastuin ja teinkin aika nopeasti päätöksen hakea Frenchic-jälleenmyyjäksi.

Olimme juuri tehneet paljon uusiin liiketiloihin liittyviä investointeja ja täytyy myöntää, että silloin isolta tuntuvan, ihan uuden tuotteen alkuvaraston osto jännitti.

Frenchic-asiakkaita alkoi kuitenkin tulla varastopuodille heti ensimmäisestä päivästä alkaen ja sain alkuvaraston arvon verran maaleja myytyä hyvin nopeasti!

Frenchic on tuonut puodilleni uusia kanta-asiakkaita ja myös vanhat asiakkaat ovat innostuneet maaleista. Tuotteita, joista myös itse oikeasti pitää on mukava myydä! Sen lisäksi, että itse Frenchic tuotteet ovat tietenkin maailman parhaita, on yksi hienoimmista asioista Frenchicissä yhteisöllisyys. Se tulee ilmi kaikessa. Alusta asti olen tuntenut olevani tärkeä osa Frenchic-yhteisöä. Valmistajan ja maahantuojan aidon tuen lisäksi olen saanut jakaa kokemuksia myös jälleenmyyjistä muodostuvan mukavan ja aktiivisen porukan kanssa.

Yhteisöllisyyttä parhaimmillaan on inspiroiva Facebook-ryhmä, jossa asiakkaat ja jälleenmyyjät voivat keskustella ja jakaa omia kuvia maalausprojekteistaan. Mukavinta Frenchic-jälleenmyyjänä toimimisessa onkin jutella ja suunnitella maalausprojekteja yhdessä asiakkaiden kanssa!

Näin jälkikäteen voin todeta, että ryhtyminen Frenchic-jälleenmyyjäksi on ollut yksi parhaista yritystoimintaan liittyvistä päätöksistäni ja Frenchic on minulle ja asiakkailleni paljon enemmän kuin yksi tuote muiden joukossa.

Tervetuloa mukaan Frenchicin jännittävään maailmaan!

Terveisin, Minna
Puutarhurin Majalta,

Vesiroineenkatu 2 B, 33720 TAMPERE

 Frenchic Paint kalkkimaalisarjan logo.

It’s The Passion, It’s The People, It’s The Paint!