YHTEISTYÖ - COLLAB WITH US!

  • 1 min lukuaika

Ihana Sinä - hienoa, että autat meitä näkymään!

Oletko DIY- henkinen somettaja - intohimoinen kodin kunnostaja - arjen valokuvaaja?

Sykkiikö sydämesi intohimoisesti väreille ja kädentaidoille -  niille arjen paremmille valinnoille?

Meille Frenchic Finland'lla on tärkeää, että yhteistyökumppanimme ja vaikuttajamme jakavat samat arvot kanssamme – siis intohimon kierrätyksestä, DIY-projekteista, remontoimisesta ja sisustamisesta, pienyrittäjyyden tukemisesta.

Yhteistyön tarkoitus on saada laajasti positiivista näkyvyyttä Frenchic Paint®-tuotteille ja samalla vaikuttaja saa kiinnostavan ja suositun tuotteen esiteltäväksi omalle seuraajakunnalleen.

Maalaamalla kauniin seinän tai kalusteen, saat pitkäaikaista iloa arkeen sekä upeita taustoja ja näkymiä tuleviin somepostauksiisi! Kauneimmat kuvat saavat nopeasti kansainvälistäkin näkyvyyttä aktiivisessa Frenchic yhteisössä ympäri maailman.

Me Frenchic -tiimissä rakastamme luovuutta sekä uusia ja inspiroivia ideoita!

Haluamme nähdä, kuinka tuotteitamme käytetään erilaisiin luoviin projekteihin;  rakennnusprojekteissa, pintaremonteissa, puutarhoissa, mökeillä, erilaisissa sisustusprojekteissa tai vaikkapa taideprojekteissa!

Haluamme saada sinut ja ystäväsi innostumaan itsetekemisesta, siitä millä ja miten maalaat ja miten kierrätät ja kulutat. Sillä yhdessä me kaikki voimme muuttaa valinoillamme kulutuksen ja kädentaitojen arvostuksen kulttuuria pois kertakäyttökulttuurista!

Käy lukemassa lisää arvoistamme täältä - jos arvomme kohtaavat, ota yhteyttä!

Onko sinulla jokin projekti, remontti tai maalaustyö, jossa voimme auttaa ja tehdä yhteistyötä?

Listaa meille sometilisi, jossa voit tuotteitamme esitellä - oletko mukana Instagramissa, TikTokissa, Pinterestissä - teetko YouTube-sisältöä vai kirjoitatko aktiivista blogisarjaa?

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi, teemme mielellämme yhteistyötä kanssasi - laita meille viestiä sähköpostilla moi@frenchicpaint.fi   niin saamme asiat rullaamaan!

Frenchic mattapintainen kalustemaali ja kotimainen verkkokauppa.

It’s The Passion, It’s The People, It’s The Paint!

Instagram yhteistyö Frenchic sarjan kanssa.

Instagram yhteistyö Frenchic sarjan kanssa.

 


Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.