Paperitapetin paras kaveri on mattapintainen Frenchic maali

  • 1 min lukuaika

Paperitapetin paras kaveri on mattapintainen Frenchic maali

Jos olet innostunut sisustamaan perinnetapeteilla, niin täydelliset väriparit tapetin kanssa paneeliin, kattoon ja sisäseinille löytyy tietysti samettisesta Frenchic seinämaalista tai muista mattapintaisista ja puuterisista sävyistämme.

Yllättävän monet Frenchic sävyt muistuttavat kotimaisia perinnesävyjämme ja täydellinen match löytyykin helposti mallistostamme tapetteihin, kankaisiin ja vaikkapa vanhojen astiastojen sävyihin!

Sisustuksessa ei tietenkään ole kyse vain neljästä seinästä, vaan myös huonekaluista. Yhtenäisessä ja viimeistellyssä ilmeessä otetaan huomioon, miten asiat on koottu yhteen seinistä, ovista ja jalkalistoista kaikkiin huonekaluihin.

Murretut ja puuteriset sävymme muistuttavat paljon kotimaisia vanhoja,paljon käytettyjä perinnesävyjä. Tutustu sävyihinmme ja ihastu valikoimaamme!

Yhdistä kauniiseen tapettiin hengittävä Frenchic seinämaalisävy, upeasti maalattu vintagekaluste, tyylikäs värillinen helmiponttipaneeli ja unohda ne täysin valkoiset seinät!

Vanhojen rakennusten henkeen sopii esimerkiksi luonnonvalkoinen Yorkshire Rose tai kerman sävyinen Parchment. Nämä sävyt löytyvät sekä seinämaalina, että lista maalina.

Keltainen Kiurujen Yö-klassikko yhdessä Honeycombe-sävyn kanssa

Lämmin ja murrettu sisustusväri, keltainen Honeycombe muistuttaa perinteistä keltamultaa ja sopii kauniisti vanhojen rakennusten henkeen. Täysin mattapintaisten ja murrettujen sävyjen kanssa on helppo yhdistellä muita kodin sävyjä.

Keltainen Kiurujen Yö tapetti ja hengittävä Frenchic seinämaali.

Honeycombe, seinämaali

Keltainen Kiurujen Yö tapetti ja hengittävä Frenchic seinämaali.

Keltainen Kiurujen Yö tapetti ja hengittävä Frenchic seinämaali.

Kiurujen Yö, Birger Kaipiainen

Perinnetapeteista alennusta

Käytä tätä alekoodia CHIC10, niin saat kotimaisista tapeteistakin mukavan alennuksen!

Alennuksen myöntää Pihlgren ja Ritola Oy ja se on käytössä heidän omassa verkkokaupassaan.

Tapettitehdas
Pihlgren ja Ritola Oy
PL 43/Satamatie 8, 37801 Akaa
Puh. 03-5421090
www.tapettitehdas.fi

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.