MUISTILISTA - NÄMÄ AINAKIN TARVITSET

 • 2 min lukuaika

Muistilista - näitä ainakin tarvitset, kun aloitat huonekalujen tai seinän maalauksen:

Hanki maalit ja tarvikkeet ajoissa ja muista suojata ympäröivä alue ja muut kalusteet. Tarkista, että tikkaat ja telineet ovat turvalliset.

 1. Puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa. Sugar Soap on Frenchic-sarjan tehokas kalustepesuaine, joka on tarkoitettu huonekalujen ja muiden maalattavien pintojen puhdistukseen ennen maalausta. Myös seinä kannattaa pyyhkiä puhtaaksi ja kuivata ennen maalausta.
 2. Laadukas sivellin tai tela. Tässä ei kannata säästää. Lue vinkit oikean siveltimen valintaan täältä. Mikrokuitutela on paras vaihtoehto telaa valittaessa. Maalaa vain ehjillä ja puhtailla välineillä.
 3. Hionta tai karhennustarvikkeet. Riippuen kalusteestasi ja tekniikastasi tarvitset hiontapaperia, kätevän hiontasienen tai sähköisen laitteen kalusteen pinnan kerhentamiseen/hiomiseen.
 4. Maalia. Valitse laadukas kalustemaali, kuten Frenchic-sarjan maalit. Jos et ole aikasemmin kokeillut Frenchic-sarjaa, aloita palkitusta Lazy Range-sarjasta.
 5. Myös kaikki muutkin Frenchic-maalisarjat sopivat huonekalujen maalaukseen tai seinien maalaukseen. Laattojen maalaukseen sopii Al Fresco ja lattioiden maalaukseen seinämaali Chalk Wall Paint.
 6. Tarvitset vielä ehkä vahaa, sabloonan, viimeistelypinnoitteen, metallipigmenttiä tai krakelointiainetta rippuen millaista maalaustekniikaa ajattelit toteuttaa.
 7. Muista myös laadukas teippi, jos teet rajauksia
 8. Hyödynnä verkkokaupan pakettitarjouksetja liity heti sähköpostilistallemme, jotta saat kuulla uutuuksista ensimäisten joukossa!

 

  Vinkki!

  Jos olet innokas nikkari tai maalari ja teet paljon erilaisia DIY-projekteja, niin kaksi Frenchic-tuotetta ovat - 'must have'- tekevien DIY-ihmisten luottotuotteita, joita kannattaa aina olla omassa maalihyllyssä saatavilla kun tekemisen into iskee: Frenchic-vaha ja Finishing Coat.

  Nämä monipuoliset Frenchic-tuotteet sopivat hyvin erilaisiin kodin projekteihin. Ja tietysti valkoinen ja musta maali, joita voit käyttää omiin sävysekoituksiin, esimerkiksi puhdas valkoinen Wedding Cake ja musta Loof. Innokas sävyjen sekoittaja voi hyötyä omasta väriympyrästä.

   Tutustu Frenchic -sarjaan ja ihastele asiakkaidemme projektikuvia FB-ryhmässämme!

   Olemme koonneet Sinulle FB-ryhmässämme inspiroivia kuvia helposti löydettäväksi hakusanojen alle: keittiö, seinämaali, värisekoitukset ym..

   Palkittu ja turvallinen Frenchic Paint-sarja tarjoaa sinulle monipuoliset  ja liutotinaineettomat tuotteet huonekalujen maalaukseen ja kaikenlaisten kodin pintojen maalaukseen. Valitset vain sävyn mistä aloitat!

   Jos olet aloittelija kalusteiden maalauksessa, lue lisää muista blogeista; voit löytää parhaat vinkit vaikkapa tästä kirjoituksesta.

   Frenchic Paint on aktiivinen sosiaalisessa mediassa: löydät meidät Instagramista, Facebookista, TikTokista, Pinterestistä ja YouTubesta...

   Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.