syyskuu 25, 2020

Oletko miettinyt miten Frenchic Paint sarjan maalisarjat eroavat toisistaan? Mikä maalisarja sopii parhaiten keittiön kaapien maalaukseen, seinään tai kalustemaalaukseen?

Tästä lyhyestä oppaasta löydät perustiedot sarjoista. Frenchic sarjassa on viisi erilaista maalisarjaa, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa. Värisävyjäkin sarjassamme on yli 60. Kaikkia sävyjä voit huoletta sekoittaa keskenään.

Original Artisan

Täysin tuoksuton ja myrkytön maalisarja sopii herkemmillekin maalareille, ilman lisättyjä VOC-aineita. Perinteinen, laadukas chalk paint, jonka upea samettinen koostumus on peittävää ja riittoisaa.

Tämä maali sopii esimerkiksi laminaatille, puulle ja metallille. Erinomainen erilaisiin maalaustekniikoihin, vaikkapa kulutusten tekoon: maalaa kahdella sävyllä ja anna kerrosten kuivua vähintään 30min maalauksen välissä. Poista kevyesti nihkeällä liinalla päälimmäistä maalikerrosta niin, että alempi sävy tulee esiin. Viimeistele ja suojaa pinta vahalla tai Finishing Coat'lla.

Vahallinen kalustemaali Lazy Range

Täysin uudenlainen vesiohenteinen kalustekalkkimaali ilman VOC'ja. Tämä vahallinen kalustemaali on kehitetty ja testattu nimenomaan puisten kalusteiden maalaukseen, eikä muuta suojausta maalipintaan enää tarvita. Vahaominaisuus on maalissa jo valmiina ja se antaa mattapinnalle kauniin ilmeen ja tasaisen lopputuloksen. Tämä maali sopii maalaukseen sisätiloissa puulle, laminaatille, komposiitille ja metalille. Erinomainen keittiönkaappeihin, kalusteisiin tai lasten leluihin.

 

Al Fresco ulko- ja sisäkalusteille

Al Fresco on iltaliaa ja tarkoittaa 'ulkona' tai 'puutarhassa'. Tämä maalisarja on kosteuden kestävä chalk paint, kehitetty nimenomaan ulkokalusteille, mutta sopii myös sisäkäyttöön. Vähä VOC-sisältöinen, vesiliukoinen ja mattapintainen maali sopii monelle pinnalle: puulle, laminaatille, metallille tai keraamisille laatoille. Sertifioitu maali, joka ei tarvitse muuta suojausta maalauksen jälkeen. 

 

Chalk Wall Paint sisäseinille ja sisustukseen

Sisustajan ja remontoijan unelmamaali! Ylellinen, täysmattapintainen seinämaali on huippulaadukas ja peittävä - vain 1-2 kerrosta riittää. Erinomainen panelimaalaukseen. Kestävä mattapinta on pyyhittävä ja hengittävä ja puuteriset sävyt sopivat monenlaiseen sisustukseen -  sopii siis myös vanhoihin rakennuksiin. Sertifioitu, joten turvallinen käyttää kaikissa kodin huoneissa, myös makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa. Kymmenen kaunista sävyä. Katso myös listamaalit samoissa sävyissä.

 

 

 Trim Paint listoille ja oville seinämaalien sävyissä

Satiinin hohtoinen lista- ja ovimaali on upea pari seinämaaleille. Tätä sarjaa kannattaa kokeilla myös kalusteille tai keittiön kaapistoihin. Trim Paint'llä maalipinnasta tulee erittäin kestävä ja sillä voi maalata puuta, kiveä ja metallia, Käyttökohteita: kalusteet, keittiön kaapistot, patterit, portaat ja kaiteet, väliovet, listat ja karmit. Sisäkäyttöön.

 

Haluatko nähdä mitä muut ovat maalanneet?

Pääset kurkistamaan kansainvälisiin koteihin ja puutarhoihin 'Frenchic Paint Finland' ryhmässä ja näet paljon hyviä sisustusmaalaus ideoita ja sävyjen yhdistelmiä. Ryhmässä pääset näkemään uusimmat sisustuksen trendit maailmalta ja kuulet ensimmäisenä Frenchic sarjan uutuuksista.

Liity mukaan FB ryhmään yhdessä sisustavien, rakentavien ja remontoivien ystäviesi kanssa! Auta meitä kasvattamaan ryhmää ja kutsu mukaan muutkin värejä rakastavat ja tee se itse -henkiset ystäväsi.