Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Miten Frenchic maalisarjat eroavat toisistaan?

Oletko miettinyt miten kaikki 5 erilaista Frenchic Paint  maalisarjaa eroavat toisistaan?

Mikä maalisarja sopii parhaiten keittiön kaapien maalaukseen, seinään tai kalustemaalaukseen?
.
.
Tästä lyhyestä oppaasta löydät perustiedot sarjoistamme.
Frenchic sarjassa on viisi erilaista maalisarjaa, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa. Värisävyjäkin sarjassamme on yli 70.
Kaikkia Frenchic sävyjä ja sarjoja voit sekoittaa keskenään.
.

Original Artisan

Täysin tuoksuton kalkkimaalisarja Original Artisan

Original Artisan, sopii herkemmillekin maalareille, ilman lisättyjä VOC-aineita. Perinteinen, laadukas kalkkimaali -  chalk paint -
jonka upea samettinen koostumus on peittävää ja riittoisaa.
Original Artisan kalkkimaali sopii esimerkiksi laminaatille, puulle ja metallille. Erinomainen erilaisiin maalaustekniikoihin, vaikkapa kulutusten tekoon: maalaa kahdella sävyllä ja anna kerrosten kuivua vähintään 30 min maalauksen välissä. Poista kevyesti nihkeällä liinalla päälimmäistä maalikerrosta niin, että alempi sävy tulee esiin.
Viimeistele ja suojaa pinta lopuksi. Valitse satiininhohtava Frenchic luonnonvaha kohteisiin, jotka ovat vain vähäisellä kulutuksella,  kiiltäväpintainen Finishing Coat kun tarvitaan suojaa kulutukselta ja roiskevesiltä tai mattapintainen Tuff Top Coat, kun tarvitaan suojaa kovalla kulutuksella oleviin pintoihin, kuten vaikkapa pöytätasoihin.
 

Lazy Range - vahallinen kalkkimaali

Tämä palkittu innovaatio on huippusuosittu uudenlaisten ominaisuuksiensa ansiosta!

Jos olet aikaisemmin ollut sitä mieltä, että kalkkimaali / chalk paint ei ole kestävä tai käytännöllinen, niin nyt on aika kokeilla palkittua Lazy Range-sarjaa!
Tämä mattapintainen maalisarja on täysin uudenlainen vesiohenteinen kalustemaalaukseen tarkoitettu kestävä ja vahan sisältävä kalkkimaali, chalk paint ilman VOC'ja.
Lazy Range, vahallinen chalk paint  on kehitetty ja testattu nimenomaan puisten kalusteiden maalaukseen, eikä muuta suojausta maalipintaan enää tarvita. Vahaominaisuus on tässä maalissa jo valmiina ja se antaa mattapinnalle kauniin ilmeen, tasaisen lopputuloksen ja kestävän pinnan. Tämä vahallinen chalk paint on miellyttävää maalattava, vaha maalissa tekee maalauskokemuksestasi aivan uudenlaisen!
Lazy Range-sävyt ovat kestäviä ja erinomainen valinta keittiönkaappeihin, kalusteisiin tai lasten leluihin. Käy katsomassa FB-ryhmästämme mitä kaikkea innokkaat Frenchic fanit ovatkaan maalanneet maaleillamme!
Jos et ole aikaisemmin kokeillut Frenchic maalejamme, suosittelemme aloittamaan tästä sarjasta.Ihastut varmasti laadukkaisiin Frenchic maaleihin!
Lazy Range ja Al Fresco sarjat ovat myös ammattimaalareiden valinta kalusteiden maalaukseen.
Tämä maalisarja sopii maalaukseen sisätiloissa puulle, laminaatille, komposiitille ja metalille.Tämäkin palkittu maalimme on sertifioitu turvalliseen Frenchic -tyyliin.
 

Al Fresco  - kosteudenkestävä kalkkimaali ulko- ja sisäkalusteille

Al Fresco on italiaa ja tarkoittaa 'ulkona' tai 'puutarhassa'

Tämä uutuus chalk paint on kosteuden kestävä, mattapintainen ja kehitetty nimenomaan ulkokalusteille, mutta sopii myös sisäkäyttöön.
Al Fresco maalisarja ovat tarkoitettu kalustemaalaukseen sekä keraamisten laattojen maalaukseen, mutta käy katsomassa mitä muuta asiakkaat sarjan maaleilla maalaavat: Liity FB:ssa inspiroivaan 'Frenchic Paint Finland' -ryhmään, jossa näet paljon erilaisia Frenchic-projekteja; maalattuja keittiöitä, kylpyhuoneita, koriste-esineitä ja seinäpintoja!
Kaikki Frenchic sarjan maalit soveltuvat myös ruiskumaalaukseen.
Tämäkin Frenchic sarja on sertifioitu tuttuun Frenchic-tyyliin.
 

Chalk Wall Paint seinämaali ja sisustusmaali

Sisustajan ja remontoijan luksusmaali!

Ultramattapintainen ja samettinen seinämaalimme on huippulaadukas ja valmistettu englantilaisten perinteiden ja osaamisen tuloksena!
Runsaspigmenttinen ja peittävä maali, erinomainen myös katojen ja paneelien maalaukseen,tuloksena ultramatta ja erittäine tasainen pinta.Kestävä mattapinta on pyyhittävä ja hengittävä
ja puuteriset sävyt sopivat monenlaiseen sisustukseen -  sopii siis myös vanhoihin rakennuksiin. Sertifioitu, joten turvallinen käyttää kaikissa kodin huoneissa, myös makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa.
Vihdoin voimme ylpeinä ilmoittaa, että virallisten testausten mukaan
Chalk Wall Paint'ä voimme nyt suositella myös lattiamaaliksi!
Voit käyttää Wall Paint'ä puulle, betonille tai laminaatille. Lue tarkemmat maalausohjeet täältä. 
Ylellinen, täysmattapintainen seinämaali on huippulaadukas ja peittävä - ihastut varmasti!
Riittoisa 2,5L astia riittää noin 36m2:lle. Myös ruiskumaalaukseen.
Tämäkin Frenchic sarja on sertifioitu tuttuun Frenchic-tyyliin.
Frenchic-seinämaaleille on myönnetty ISO11998 -luokan 1 märkähankausluokitus.
 

 Trim Paint listamaali ja ovimaali seinämaalien sävyissä

Satiinin hohtoinen listamaali ja ovimaali on upea pari seinämaaleille

Tätä sarjaa kannattaa kokeilla myös kalusteille tai keittiön kaapistoihin.
Trim Paint'llä maalipinnasta tulee erittäin kestävä ja sillä voi maalata puuta, kiveä ja metallia. Trim Paint on ainoa Frenchic-sarja, jossa pinnasta tulee hieman kiltävä.
Sisäkäyttöön, Riittoisa 500ml koko.
Tämäkin Frenchic sarja on sertifioitu tuttuun Frenchic-tyyliin.
 

Haluatko nähdä mitä muut ovat maalanneet Frenchic sarjan kalkkimaaleilla?

Pääset kurkistamaan kansainvälisiin koteihin ja puutarhoihin 'Frenchic Paint Finland' ryhmässä ja näet paljon hyviä sisustusmaalaus ideoita ja sävyjen yhdistelmiä
Ryhmässä pääset näkemään uusimmat sisustuksen trendit maailmalta, voit osallistua ryhmän arvontoihin  ja kuulet ensimmäisenä Frenchic sarjan uutuuksista.
Liity mukaan FB ryhmään yhdessä sisustavien, rakentavien ja remontoivien ystäviesi kanssa! Auta meitä kasvattamaan ryhmää ja kutsu mukaan muutkin värejä rakastavat ja tee se itse -henkiset ystäväsi.
 Jaa tästä nämä vinkit ystävällesi:
 

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.