Lastenhuoneen sisustussävyt

  • 5 min lukuaika

Mitkä ovat parhaat neutraalit lastenhuoneen sävyt?

Jos olet päättänyt, ettet välttämättä halua valita perinteistä vaaleanpunaista tai pastellista sinistä, et ole yksin. Yhä useammat vanhemmat noudattavat lastenhuoneissa samaa lähestymistapaa kuin muuallakin kotona ja valitsevat neutraalin sisustuksen - ajattele rauhallisia, rauhoittavia ja pehmeitä sävyjä.

Sisustuksessa ei tietenkään ole kyse vain neljästä seinästä, vaan myös huonekaluista. Yhtenäisessä ja viimeistellyssä ilmeessä otetaan huomioon, miten asiat on koottu yhteen seinistä, ovista ja jalkalistoista kaikkiin huonekaluihin. Yhdistä kauniiseen tapettiin hengittävä Frenchic seinämaalisävy ja unohda ne täysin valkoiset seinät!

Kun lastenhuonetta sisustetaan, voi olla, että vanha perhekaluste riittää yksilöllisen huoneen sisustamiseen.

Maalattu huonekalu -vanha lipasto tai jopa kirjahylly, antaa kalusteelle uuden elämän - ja uuden tarkoituksen tai merkityksen ja näin kaluste saa uuden tarinan.

Haluatko kokeilla neutraalia ilmettä lasten makuuhuoneessa ja samalla varmistua, että käytössäsi ovat turvalliset maalit? Seuraavassa on valikoima parhaita lastenhuoneen sävyjä ja erilaisia tapoja niiden tyylittelemiseksi.

Mitkä sävyt ovat neutraaleja?

Neutraalilla tarkoitetaan mitä tahansa sävyä, jossa ei ole väriä tai kylläisyyttä. Suosittuja vaihtoehtoja ovat valkoinen, beige, kerma, ruskehtava ja harmaa, ja myös mustan ja ruskean sävyt kuuluvat tämän käsitteen alle.

Lähelle neutraaleja värejä ovat matalapigmenttiset sävyt, kuten salvianvihreä ja vaalea liila. Nämä sävyt kuuluvat usein saman termin alle, koska ne sulautuvat taustaan eivätkä kiinnitä huomiota.

Yksi parhaista puolista neutraaleissa lastenhuoneen sävyissä on se, että niitä on helppo yhdistellä. Jos sinulla on vaikeuksia yhdistellä värejä kodin sisustusta suunnitellessasi, neutraalit värit ovat lähes varmasti sinua varten.

Ruskehtavan, beigen ja kerman sävyjen yhdistäminen on idioottivarma tapa saada unelmiesi rauhallinen väripaletti.

Neutraalien lastenhuoneen maalisävyjen valitseminen ei ole vain tyylikästä, vaan myös käytännöllistä, lisäksi neutraalitsävyt ovat ajaton valinta monipuoliseen tilaan, jota voidaan mukauttaa tulevaisuudessa pienillä muutoksilla.

Neutraalit lastenhuoneen sävyt

Hienoa! Olet valitsemassa turvalliset Frenchic maalit: Kaikissa Frenchic maaleissa on minimaalinen VOC-pitoisuus, ne ovat lähes hajuttomia eikä niissä ole piilotettuja haitta-aineita.

Tämä takaa, että niitä on turvallista käyttää maalatessa, jopa lasten leluja - ja että ne sopivat erinomaisesti uudistamaan lastenhuoneen huonekalusteita ja seinille. Frenchic maaleille on myönnetty eurooppalainen 'Toy Safe' sertifikaatti: EN71:3, joten niillä on turvallista maalata jopa lasten leluja

Käytännöllinen ja pestävä Frenchic seinämaali

Seinämaalillemme on myönnetty ISO11998-luokan 1 märkähankaus -luokitus pestävyydelle.Tämä yhdistyy erittäin mattapintaiseen, ultaramattapintaan, vaikuttavaan kestävyyteen ja upeisiin väreihin.

Jos etsit seinämaalia, joka on todella pestävä, kokeile itse Frenchic-sarjaa - et tule pettymään! Voimme myös ylpeinä lisätä, että Suomesta ei löydy yhtä laadukasta ja ultramattapintaista seinämaalia kuin Frenchic-sarjan sävyt!


Tässä on valikoima suosikkisävyjämme:

Valkoiset, luonnonvalkoiset ja kermanväriset sävyt

Kalusteisiin, oviin ja listoihin: Dazzle Me! on puhdas, hohtavan valkoinen ja moderni sävy, joka piristää mitä tahansa tummaa tai synkkää tilaa - tai valitse Wedding Cake, jos haluat pehmeän valkoisen sävyn. Se sopii erinomaisesti pienempiin lastenhuoneisiin, joissa on valoisaa ja ilmavaa valkoisen ja vaalean beigen sävyjä sekä muita hyvin vaaleita värejä, kuten Crystal Blue tai Moon Whispers.

Perinteisessä valkoiseksi maalatussa pinnasängyssä on jotain suloista, puhdasta ja nostalgista. Valkoisessa on se hieno puoli, että sen voi yhdistää melkein minkä tahansa muun värin kanssa.

Klassinen kermanväri on neutraalien sävyjen kuningas, joka sulautuu ympäristöönsä ja luo samalla valloittavan, kastean estetiikan. Toinen loistava valinta tummiin tai pieniin lastenhuoneisiin on Cream Dream tai Parchment joka varmasti keventää tilaa.

Seinämaalisävy lastenhuoneeseen

Unohda se kolkko maalarinvalkoinen ja valitse seinälle kaunis sävy - Kokeile pehmeää Yorkshire Rose sävyä vintage-traditionaalisessa lastenhuoneessa kermakuvioisen tapetin rinnalla. Tai beigen tai muiden hillittyjen värien, kuten keväänvihreän Green With Envy -värin tai lämpimän lohensävyisen Sweetcheeksin, panelointia vasten. Se sopii yhtä hyvin myös modernimpiin huoneisiin, joissa on virtaavat pellavaverhot ja pehmoleluja täynnä olevat korit.

Harmaa väri lastenhuoneessa

City Slicker on keskiharmaa sävy, joka sopii täydellisesti eläimistä tai safareista inspiroituneeseen sisustukseen ja on juuri tarpeeksi vaalea lastenhuoneeseen.

Älä anna pinnasängyn näyttää liian "vakavalta", vaan lisää siihen unenomainen kermanvärinen kuomu ja taivaasta inspiroitunut mobile, jossa on pilviä, kuita ja tähtiä.

Swanky Pants on vähän edellistä vaaleampi, tyylikäs kustavilaisharmaa, joka tuo ripauksen ajattomuutta ja hopeista taikaa neutraaliin lastenhuoneeseen. Kokeile sitä lumotun metsän tai taivaan inspiroimana maalaamalla pinnasänky ja vaihtopöytä.

Bunnikins on harmaalla sisustavan seinämaalisävyn ykkösvaihtoehto. Tämän sävyn hento rusehtava pohjasävy on yksikertaisesti upea.

Entä jos haluat värimaailman olevan trendien huipulta? Silloin valitset savuisen, vihreän pohjavärin omaavan harmaansävyn Shush.

Voit sitten lisätä mielenkiintoa hopeavuorisella koristetapetilla tai huomiota herättävällä sabluunakuviolla. Sisustusta voit piristää värikkäimmillä tarvikkeilla tai hillitä, kun sitä käytetään yhdessä valkoisen sävyjen kanssa.

Ruskeat ja beiget sävyt lastenhuoneessa

Anna vauvan makuuhuoneen seinille iso karhunhalaus Moleskinilla - pehmeällä kaakaonsävyllä. Se sopii täydellisesti metsä- tai villieläintyyliin ja sen voi yhdistää vaaleampien ruskan ja taupen sävyjen kanssa abstraktimpaa suunnittelua varten.

Syvät sävyt voivat olla melko dramaattisia, joten voit käyttää näitä sävyjä myös yksittäisissä huonekalussa, kuten pinnasängyssä, leluhyllyissä tai kirja - tai vaatekaapissa.

Pampas seinämaali on vaalea beige, joka näyttää unelmalliselta rannan tai rannikon inspiroimassa suunnittelussa. Pampas sävy löytyy myös Trim Paint sarjasta, joten voit käyttää sitä myös kalusteissa viimeistelemään huoneen.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää sitä luonnollisten, ajopuusta inspiroituneiden sisustuselementtien kanssa, ja muista käyttää muita ruskan, taupen ja greigen sävyjä, jotta kokonaisuus miellyttää silmää.

 

Musta väri lastenhuoneessa

Käytä neutraaleista sävyistä rohkeinta Blackjackia, jos haluat minimalismia, joka on silti näyttävä.

Tämä erityinen sävy on aito musta, joka auttaa luomaan ryhtiä ja upeita rajauksia skandi- ja japandityylisessä sisustuksessa, kun sitä käytetään huonekaluissa tai muissa yksityiskohdissa, kuten ovien listoissa, jalkalistoissa tai vain yksityiskohdissa huoneessa, kuten jakkarassa tai tuolissa.

Pidä tiukasti kiinni mustasta ja valkoisesta, jos haluat särmikkään, leikkisän ja modernin mustavalkoisen lastenhuoneen. 

Harkitse Black Forestia, jos haluat mustan sävyn, jossa on tunnelmallista vihreää sävyä.

Vaihtoehtoisesti voit valita sinertävän ja syvänharmaan Smudge-sävyn, joka on pehmeämpi tapa ottaa haltuun trendikkäät sisustukset lastenhuoneissa. Voit myös käyttää lähes neutraaleja sävyjä, kuten hädin tuskin vaaleanpunaista ja taupea, tuodaksesi lisää lämpöä.

 

Lähes neutraalit sävyt

Frenchic sävyjen paras puoli on niiden yhteensopivuus - puuteriset sävyt solahtavat kauniisti keskenään monenlaiseen tyyliin.

Wise Old Sage on lähes neutraali väri, jolla on paljon annettavaa, ja se sopii täydellisesti pehmeiden, hillittyjen vihreiden sävyjen lisäämiseen luonnon inspiroimaan suunnitteluun.

Harmaasävyinen, vaalea vihreä sopii täydellisesti, jos haluat käyttää neutraalia sävyä, mutta et halua luopua kokonaan pigmentistä. Käytä sitä pinnasängyssä tai jos haluat antaa rauhoittavan värin. Vihreä yhdistetään rauhan, levon ja turvallisuuden tunteisiin, joten mikä olisikaan parempi valinta lastenhuoneeseen?

Ducky on saatavana sekä seinä- että Trim Paint sarjassa. Klassinen englantilaissävy, ankanmunanväri on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat pitää asiat raikkaina. Se sopii  meri- tai vesiaiheiseen lastenhuoneeseen, jossa hienovarainen väri voi herätä henkiin puhtaan valkoista taustaa tai meriaiheista tapettia vasten.

 

Lisää parhaista neutraaleista lastenhuoneen maaleista

Haluatko nähdä lisää lastenhuoneeseen sopivia sävyjä? Meillä on täydellinen valikoima kestäviä sävyjä seiniin, puutöihin ja huonekaluihin. Kaikki Frenchic maalit ovat turvallisia lasten huonekaluille ja leluille. Jos maalaat itse, saatavilla on myös siveltimiä täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi. Jos taas maalaustyö tehdään ruiskulla, kaikki Frenchic sarjat soveltuvat ruiskumaalaukseen.

Yhdistä neutraaleihin väripilkku karkkiväreistämme

Vintagekalusteen uudelleenmaalaus kauniiksi on upea tapa kierrättää ja saada mielenkiintoinen lastenhuoneen sisustus. Kovalla kulutuksella oleviin pintoihin, kuten syöttötuoliin, voit valita raikkaan uuden sävyn, joka istuu keittiösi sisustukseen tai voit tehdä syöttötuolista kauniin väripilkun.

Tästä voit selata kätevästi kaikkia Frenchic sävyjä. Sisäkalusteisiin voit valita sävyn mistä sarjasta tahansa!

Maalausohjeet löydät täältä.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.