6 VÄRITRENDIÄ JA BONUS, JOITA RAKASTAT 2024!

  • 4 min lukuaika

6 väritrendiä -  ja bonus, joita rakastat vuonna 2024

Mitkä sisutusväritrendit nousevat esiin ja pääsevät loistamaan kodeissamme vuonna 2024?

Me Frenchicillä ennustamme, että tulet näkemään monenlaisia lumoavia sävyjä, jotka lupaavat muuttaa kotimme mukaviksi ja persoonallisiksi turvapaikoiksi.

Tiesithän, että tuomme joka vuosi uusia kausisävyjä ja että palkittu mallistomme uudistuu aktiivisesti.

Tänä vuonna tulemme näkemään varsinkin ruskean värin lisääntyvää käyttöä sekä seinämaaleissa, että kalusteissa ja keittiönkaapien neutraalissa väripaletissa.

Lisäksi tunnemme yhä enemmän vetoa murrettuja värejä kohtaan, kuten harmaasävyisten hillittyjen värien tyyneyttä, tuttujen sinisten sävyjen ajatonta vetovoimaa, pehmeiden pastellivärien rauhallisuutta ja rohkeiden, elinvoimaisten sävyjen energiaa. Uutena suosikkina ovat nyt kaikki savuiset sävyt.

Kylmät valkoiset, varsinkin ns maalarinvalkoiset,  väistyvät pehmeiden kerman ja vaaleiden beigesävyjen  tieltä.

Tutustu kanssamme näihin trendeihin, jotka heijastavat ainutlaatuista makuamme ja pyrkimyksiämme tarjota Sinulle upea sävymaailma.

Tervetuloa vuoden 2024 värikkäälle matkalle, jossa jokainen sävy korostaa kauniisti kotiamme ja kertoo oman tarinansa.

 

1. Ruskean renessanssi

Ruskeat värit ovat tärkeässä asemassa sisustuksessa ja symboloivat lämpöä ja hienostuneisuutta. Nämä sävyt, jotka vaihtelevat täyteläisistä espressosävyistä, kuten Liquorish, pehmeisiin maanläheisiin sävyihin, kuten Swayed, Pampas ja Moleskin, luovat kutsuvaa tunnelmaa asuintiloihin ja lisäävät tyylikkyyttä esimerkiksi ruokailutiloihin ja kotitoimistoihin.
 
Ruskean värin monipuolisuus on sen tärkein valtti tänä vuonna. Se sopii yhteen monien eri värien kanssa, joten se sopii erinomaisesti sekä kodikkaisiin tiloihin että tyylikkäisiin sisätiloihin. Kun etsimme värejä, jotka tekevät kodeistamme henkilökohtaisia turvapaikkoja, ruskean värin lohdullinen ja ylellinen luonne tekee siitä olennaisen osan tämän vuoden väripalettia. Nostamme esiin varsinkin Dagerous Dave ja Donkey Derby sävyt, joista löytyy suklaanruskeaa ja vaaleaa lattea.

 

2. Vaimeat, sammutetut sävyt, joissa on harmaita, jopa savuisia sävyjä

Megatrendi alkaa olla kohti hillittyjä,savuisia ja  harmaasävyisiä sisustusvärejä, jotka tarjoavat tasapainon hienovaraisuuden ja syvyyden välillä.

Sävyt, kuten kanervaa sisältävä Velvet Crush ja monipuoliset sinivihreät sävyt Calming Carol, Jitterbug ja Scotch Mist, johtavat tätä suuntausta, ja ne tarjoavat rauhallisen mutta vaikuttavan läsnäolon missä tahansa tilassa.

Nämä sävyt sopivat täydellisesti levollisen ympäristön luomiseen nykyaikaisella otteella. Tarkastele vaikkapa upeaa savuista vihreää; Steaming Green sävyä. Ne sopivat erinomaisesti rauhallisuutta vaativiin tiloihin, kuten keittiöön, makuuhuoneisiin ja työhuoneisiin, ja ne lisäävät hienostuneisuutta asuintiloihin. Monipuolisuutensa ansiosta ne sulautuvat saumattomasti monenlaisiin sisustustyyleihin ja -tekstuureihin, ja ne sopivat yksilölliseen sisustussuunnitteluun.

Vuoden 2024 hillityt värit, joissa on harmaita vivahteita, ovat elämäntyylivalinta tiloihin, jotka ovat sekä seesteisiä että tyylikkäitä ja jotka ilmentävät rauhallista mutta modernia estetiikkaa.

3. Tuttua bluesia twistillä - siniset sävyt tulevat uudestaan!

Olemme todistamassa tuttujen blues-sävyjen uutta nousua, mutta nyt niihin on lisätty kiehtova twisti. Mustikansininen Smooth Operator ja taivaansininen Ol' Blue Eyesinkaltaiset sävyt, joille on ominaista niiden savuinen tai harmaa pohjaväri, tekevät merkittävää jälkeä.

Harmaansiniset Seagull ja Gentlemen's Club sävyt tuovat perinteiseen siniseen uuden näkökulman, joka lisää syvyyttä ja hienostuneisuutta.

Nämä siniset värit ovat uskomattoman monipuolisia, ja ne sopivat helposti yhteen sekä lämpimien että viileiden sävyjen kanssa, mikä tekee niistä sekä suunnittelijoiden että asunnon omistajien suosikkeja.

Ne luovat harmoniaa - ne sopivat täydellisesti rauhallisten makuuhuoneiden, rauhoittavien asuintilojen tai jopa inspiroivien toimistoympäristöjen luomiseen.

4. Pastellivärit ja pehmeät sävyt: hienovaraista eleganssia

Tänä vuonna on tarjolla ihastuttava valikoima pastellivärejä ja pehmeitä sävyjä, kuten Sweetcheeks lempeä italialainen pinkki ja Dusky Blushin ja Rosy Duskin hillityt vaaleanpunaiset sävyt.

Nämä upeat sävyt tuovat sisätiloihin ripauksen rauhallisuutta ja hienostuneisuutta, ja ne sopivat erinomaisesti rauhallisten ympäristöjen luomiseen makuuhuoneisiin, lastenhuoneisiin tai rentoutumistiloihin.

Niiden hillityt sävyt sopivat saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin, ja ne tuovat tiloihin rauhallisuutta ja hillittyä eleganssia.

Nämä pastellivärit sopivat ihanteellisesti luonnonmateriaalien kanssa yhdistämiseen, ja ne kohottavat minkä tahansa huoneen estetiikkaa tarjoamalla ajatonta charmia.

5. Energiaa ja tyyliä rohkeilla väreillä

Rohkeiden värien elinvoimaisuus on tämän vuoden keskeinen teema.

Sävyt, kuten sähkönsininen Kiss Me Sloely, raikas turkoosi Santorini, vadelmanpunainen Raspberry Punch, kanervan sävyinen Velvet Crush ja herkullinen pinkki Macaroon, sopivat täydellisesti dynaamisen energialoikan tuomiseen mihin tahansa huoneeseen.

Lämmin hunajankeltainen Honeycombe on täydellinen sisustussävy, halusitpa maalata kattoa, puulattiaa, seiniä tai paneeleita.

Nämä värit ovat ihanteellisia, kun haluat luoda statement-kappaleita tai aksenttiseiniä, jotka kiehtovat ja antavat energiaa.

Punaiset, vihreät ja turkoosit tuovat eloisaa mutta hienostunutta tunnelmaa, joten ne sopivat tiloihin, joissa halutaan luovuutta ja elinvoimaa, kuten olohuoneisiin, kotitoimistoihin tai viihdetiloihin.

Rohkean luonteensa ansiosta ne erottuvat, mutta niitä voidaan tasapainottaa neutraalien sävyjen kanssa, jotta kokonaissuunnittelu olisi harmonista.

6. Vihreiden monipuolisuus

Vihreä väri kaikkine sävyineen on edelleen suosittu valinta, ja sen laaja sävykirjo vaihtelee upeasti lähes neutraaleista, maanläheisistä sävyistä, kuten Olivia, syvempiin, savuisiin sävyihin, kuten Steaming Green.

Näitä vihreitä kehutaan niiden kyvystä tuoda luonnonsävyjä sisätiloihin ja luoda rauhoittava ja virkistävä ilmapiiri.

Pastellinen vedenvihreä Breezingtai keväänvihreä Green With Envy ovat raikas tausta mihin tahansa sisustukseen ja ne yhdistyvät kauniisti monenlaiseen, perinteiseen tapettimalliin.

Tummempi Constance Moss'n kaltainen maanläheinen vihreä sävy, sopii erinomaisesti tiloihin, joissa halutaan luoda yhteys luontoon ja maadoittuneisuuden tunnetta.

Nämä sävyt sopivat hyvin olohuoneisiin, makuuhuoneisiin ja jopa keittiöihin, sillä ne tarjoavat virkistävää mutta lohdullista tunnelmaa. Vihreä soveltuu hyvin sekä retrohenkiseen, että moderniin sisustukseen.

Toisaalta savunvihreät sävyt, kuten Steaming Green tai miltei musta Black Forest, ovat dramaattisempia ja hienostuneempia, ja ne sopivat tiloihin, joissa tarvitaan syvyyttä ja luonnetta.

Bonuksena megatrendikkäät kerman sävyt ja vaaleat beiget

Valkoinen saa väistyä yhdessä harmaan kanssa 2024 sisustajien väripaletista - pehmeät luonnonvalkoiset tulevat!

Käytä maalarinvalkoisen sijasta pehmeitä luonnonvalkoisia ja kerman sävyjä kuten Yorkshire Rose ja Parshment. Vaaleat beiget kuten Pampas, pellavan sävyt Bunnikins ja Stone in Loveovat varmoja värivalintoja ajattomaan sisustukseen.

Jos kuitenkin olet harmaiden sävyjen ystävä, kokeile rohkeasti näitä Frenchic seinämaalisävyjä seuraavassa maalausprojektissasi: helmenharmaa Cloud 9 ja Moon Whispers. Hieman vihertävä, utuinen harmaa Shushon todella upea taustasävy.

Tästä pääset kätevästi katsomaan kaikki Frenchic sävyt.

Ota vuoden 2024 väripaletti käyttöön kodissasi!

Kun otamme vastaan vuoden 2024 monipuolisen ja hienostuneen väripaletin, on selvää, että jokainen sävy on valittu muuttamaan kotimme persoonalliseksi turvapaikaksi.

Jokainen sävy on keskeisessä roolissa luodessamme virkistäviä tiloja, aina ruskean lämpimästä ja harmaasävyisten hillittyjen värien syvyydestä tutun sinisen rauhallisuuteen ja pehmeiden pastellivärien seesteisyyteen.

Tämän vuoden paletissa on kyse muustakin kuin vain estetiikasta. Kyse on sellaisten ympäristöjen luomisesta, jotka heijastavat yksilöllisyyttämme ja tarjoavat mukavuutta ja rauhaa.

Osallistu trendiin ja jaa värikkäät tilasi

Sukella vuoden 2024 väritrendeihin ja jaa matkasi kanssamme! Mikä trendi vastaa tyyliäsi - lohdulliset ruskeat, hillityt värit, seesteiset siniset, pehmeät pastellit, rohkeat sävyt vai luonnolliset vihreät?

Voit julkaista kuvia DIY-projekteistasi sosiaalisessa mediassa (tägää meidät!) tai liittyä Frenchic Finland -Facebook-ryhmään.

Tässä aktiivisessa yhteisössä on omistautuneiden Frenchic-harrastajien kannustava yhteisö, joka tarjoaa inspiraatiota, opastusta ja yleisöä ylpeimmille maalausprojekteillesi!

Inspiroikaamme toisiamme, kun muutamme kotiamme vuonna 2024!

Tämä rohkeiden värien trendi puhuttelee niitä, jotka rakastavat ilmaista persoonallisuuttaan sisustuksellaan, ja tarjoaa keinon tehdä kodeissaan itsevarma ja tyylikäs kannanotto, Frenchic -tyyliin.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.