Onnea Frenchic! 6-vuotis syntymäpäivän kunniaksi arvontoja Frenchic jälleenmyyjien FB sivuilla ja Frenchic Paint Finland-ryhmässä! Osallistu ja voita Frenchic maalia!

Vahalliset ja mattapintaiset kalustemaalit nyt Suomessa!

Maalaatpa kalusteita, seinää, ovia, listoja - mitä tahansa - Englantilainen maalisarja Frenchic Paint®  tarjoilee aivan uudenlaiset maalit käyttöösi.

Huippusuosioon noussut sertifioitu sarja on vakuuttanut laadullaan niin ammattilaiset kuin kotimaalaritkin! Puuteriset mattasävyt ja uudenlaiset suojaominaisuudet ihastuttavat. Frenchic sarjan maaleilla saat kauniin mattapinnan lisäksi kestävyyttä ja laatua. Tutustu Frenchic sarjaan ja sen yli 60:een valmiiseen sävyyn ja inspiroidu upeista Frenchic projekteista sarjan omassa FB ryhmässä! Kannattaa myös lukea hyödylliset blogit, joissa esitellään erilaisia maalaustekniikoita ja muita vinkkejä, joita voit hyödyntää omissa projekteissasi.

 

Vahallinen kalkkimaali -  Lazy Range


❤️ Lazy Range on täysin uudenlainen kalustemaali! Palkittu, innovatiivinen kalkkimaali sisältää vahan - kuinka kätevää! Jos et ole aikaisemmin kokeillut kalkkimaaleja, aloita Lazy Range sarjasta ja lue Aloittelijan opas.

Lazy Range-sävyt eivät tarvitse muuta suojausta, suojaominaisuudet ovat maalissa jo valmiina. Lazy Range maaleissa on aivan uudenlaisia ominaisuuksia: mm itselevittyvyys, jonka ansiosta pinnasta tulee kaunis ja tasainen helposti. Maalikerrosten kuivumisväli 1 tunti. Riittoisuus n 12m2/litra.

Maalauskohteet: sisäovet, kalusteet, keittiön kaapistot, levyseinät, sisäportaiden kaiteet ..

 

Mattapintainen sisustusmaali - Al Fresco


❤️ Al Fresco on kosteudenkestävä chalk paint, jolla voit maalata kalusteita sisälle tai ulos. Vähintään kaksi täydellistä kerrosta antaa kosteudenkestävyyden. Maalattujen ulkokalusteiden säilytys säältä suojassa talven ajan. Myös metallille ja keraamisille laatoille. Maalikerrosten kuivumisväli 2 tuntia. Riittoisuus n 12m2/litra.

Maalauskohteet: puutarhakalusteet, kalusteet sisälle, keittiön kaapistot, keraamiset laatat, sisäovet, portaiden kaiteet, levyseinät, lämpöpatterit...

 

Perinteinen chalk paint - Original Artisan

❤️ Original Artisan Chalk Paint on se täysin tuoksuton ja myrkytön sarja, joka sopii herkemmillekin maalareille. Original Artisan maalipinta kannattaa suojata vahalla tai Finishing Coat-viimeistelypinnoitteella. Paksu ja runsaspigmenttinen maali sopii hyvin kerroksellisiin maalaustöihin, kulutuksiin ja tekstuurin luomiseen. Sisäkäyttöön. Lue lisää kalkkimaalaustekniikoista Blogeista.

Maalauskohteet: kalusteet, koristeet, kerroksellinen maalaustekniikka

Ultramatta seinämaali - Chalk Wall Paint

 


❤️ Wall Chalk Paint - sisäseinämaali sisustusmaalaukseen. Huippulaadukas, ylellisen peittävä ja kaunis, tasainen mattapinta sisustukseesi. Pinnasta tulee kestävä ja pyyhittävä, ei tarvitse muuta suojausta. Kokeile myös kalusteille. Sisäkäyttöön. Kuivuu nopeasti. Riitoisuus noin 36m2 / 2,5L astia.

Maalauskohteita: Sisäseinät, sisäovet, kalusteet...

 

Kestävä lista- ja ovimaali - Trim Paint


❤️ Trim Paint on lista- ja ovimaali - samoissa sävyissä kuin sisäseinämaali. Kestävä ja satiinininkiiltoinen maali käy myös metallille. Oviin, portaisiin, kaiteisiin, pattereihin ja listoihin - kokeile myös huonekaluihin ja keittiönkaapistoihin. Ei tarvitse muuta suojausta. Sisäkäyttöön. Riittoisuus n 12m2/litra.

Maalauskohteita: Kalusteet, sisäovet, listat, lämpöpatterit, keittiönkaapit, portaiden kaiteet...

Puuterinen värimaailma on nopeasti noussut suosituksi kotimaalareiden sekä ammattilaisten keskuudessa. Frenchic Paint on nopeiten kasvava chalk paint  yritys Englannissa ja nyt saatavilla myös Suomessa!

Kokeile ja ihastu Frenchic-laatuun!

 Lisää upeita Frenchic projekteja löydät Instagramista tai Frenchic sarjan omasta FB ryhmästä. Liity mukaan!

"Frenchic on paras kalkkimaali, kun nämä löysin en muita ole enää ostanut. Erityisesti tykkään Al Frescosta sen kestävyyden ja helppouden takia 🥰." -Johanna
 "Huippulaadukas kalkkimaalisarja😍 Riittoisia, peittäviä ja helposti levittyviä😊 Al Fresco-sarjan kestävyys on aivan omaa luokkaansa. Suosikkisävyni kaikista ovat Velvet Crush (wallpaint) ja Hornblower (lazy range)❤️" -Saija
 "Ensimmäinen purkki ostettu ja pian pääsen testaamaan maalin 😍"  -Annika
 "Aikaisempi kokemus toisen merkin kalkkimaaleista. Ostin testiin pikku purkin, yhteen projektiini, Dazzle Me:ta. Jatkossa en sitä toista merkkiä ostakaan, koska niin tyytyväinen olen. Ryhmä on kiva, kun saa nähdä muiden tekeleitä. 😍"  -Sabrina