Leveransvillkor - Delivery to Sweden

Vi levererar produkter till Finland, Sverige och Danmark.

Vi levererar Frenchic Paint® till Finland, Sverige och Danmark.

Kontrollera att du har gett din adress,

Ditt e-post och telefonnummer korrekt för leverans av ditt paket. Du kommer att få ett automatiserat meddelande och spårningskod för din e-postadress.

Övervakning och mottagning av sändningen är mottagarens ansvar

Om postkontoret eller det valda transportföretaget inte når mottagaren av hemleverans, kommer ditt paket sannolikt att exporteras till närmaste postupphämtningspunkt. Spårningskoden kommer att överleva där ditt paket är - du kan ringa din lokala pickup-punkt.
Markera fliken Produkt: "Leveransmetoder", "Har du valt, ett samtal eller anmälan av sändningen. Alla hemleveransalternativ innehåller inte ett samtal i förväg eller meddelande till kunden. Meddelande tjänster är föremål för det valda transportföretaget (t.ex. postkontor).
Om överföringen inte är täckt och du inte har fått ditt e-postmeddelande (kontrollera spam) spårningskoden, kontakta oss, vi hjälper dig att spåra dig för att spåra ett paket.
Kom ihåg att leveranser, på helgerna, passerar inte och att många webbplatser har förkorta betydligt icke-renskatt.
Det icke-återhämtningspaketet / returnerade sändningen kan återföras 20 EUR mot fraktkostnader.
Det icke-återhämtningspaketet / returförsändelsen är inte återbetalning.

Vi använder som ett förpackningsmaterial så mycket som möjligt återvunnet material

De plastfilmer som vi använder i Pccuts, franskt säckar och förpackningsdynor är i stort sett eko-material. Vi packar små shopping för paket eftersom leveransen av ett brevpost tar längre tid till kunden.

 

Leveranstid och sätt

2-5 arbetsdagar, beroende på den valda leverantören (postkontor, resor).

Beställ färgerna direkt vid din tröskel eller välj den närmaste hämtningsplatsen - snabb och säker leverans, som börjar med 7, - / prenumeration.

Vår fraktkostnad är alltid densamma även om du blir mer än du vet! Alla våra fraktkostnader kan lätt hittas på varje produkt från informationen, fliken Leveransläge för att välja flexibelt lämplig leverans.

Till exempel är "frenchic-paketet" ett hemleveranspaket utan telefonsamtal före leverans. Om du inte kan ta emot ett paket, kommer det sannolikt att levereras till närmaste, lokala hämtningsplats. Fråga din lokala posttjänst Point Lägg till eller se ditt online-paket till ditt mail med din e-post med din spårningskod.

Frenchic Finland är ett inhemskt familjeföretag och en säker webbutik - våra produkter kommer alltid att skickas till dig så snabbt som möjligt från Finland, Raisio.

ORDERBEKRÄFTELSE

Vi skickar en orderbekräftelse via e-post omedelbart tEfter att ha gjort det.

 

Leverans och klagomål för transport

Avsändaren svarar inte på det valda transportföretagets verksamhet på något sätt
Spårning, spårning och mottagning är alltid på mottagaren.
Avsändaren är inte ansvarig för förlorad eller försenad transport.
Oavslutad sändning är inte återbetalning.
Att återvända återöverförda produkter eller transport av skadad ersättning / ersättning är inte möjlig.
I returfrågor, kontakta din avsändare och identifiera låtar, kvantiteter och skador på meddelandet. Klistra in bilderna.
Produkterna kan inte returneras utan överföringsspecifikt godkännande.

Eventuella återbetalningar måste beaktas av villkoren för produkterna: för att återställa de produkter som är oanvända och i sin ursprungliga förpackning.

Kunden ansvarar för de kostnader som uppstår. En kopia av fraktlistan är ansluten till återställningslistan med anledningen till återbetalningen. Utanför avkastningen är produkter som inte kan bytas ut i branschen: orderförsäljningsprodukter som specifikt beställs till kunden, reducerade och borttagna produkter.

Ingen inlösningsbar avkastning som skickas av en postanslutning, kreditpaket eller efter fordran.

Avsändaren svarar inte på andra företags verksamhet, genomförandet av den valda transportformen eller transportverksamheten på något sätt.


Överväldigande förhindrade (Force Majaur)

Strejk, lockout, brand, maskiner, brist på råvaror, myndighetsåtgärder eller andra överlägsna hinder för säljaren som inte är relaterad till att följa den överenskomna leveranstiden. Abonnenten har inte rätt att kräva skadestånd för detta.

Till exempel kan Korona orsaka förseningar i transportkedjan eller andra motsvarande förseningar, av vilka avsändaren inte är medveten om eller ansvarig.

Äganderätt

Varorna kommer att överföras till abonnentens tillgångar när den är fullt betald.

 

Betalningsmetoder

I den franska Finlands online-butik, leverantören och betalningstjänstleverantören Pailtrail

Vi kan betala säkert med finska bankernas onlinebetalningar, vanligaste kreditkort, samlarräkningar och MobilePay.

Vi är en inhemsk, säker webbutik - våra produkter kommer att levereras till dig snabbt från Raisio. Välkommen till shopping!

.

 

Betalningssätt Logos

 

.

Sök efter produkter, blogginlägg osv.