Uusi kalkkimaalisarja kalustemaalaukseen ja sisustusmaalaukseen!

Vahalliset ja mattapintaiset kalkkimaalit nyt Suomessa!

Maalaatpa kalusteita, seinää, ovia, listoja - mitä tahansa - Englantilainen maalisarja Frenchic Paint®  tarjoilee aivan uudenlaiset maalit käyttöösi.

Huippusuosioon noussut sertifioitu Frenchic-sarja on vakuuttanut laadullaan niin ammattilaiset kuin kotimaalaritkin! Frenchic sarjan maalit valmistetaan kauniissa maalaismaisemassa Pohjois-Englannissa mahdollisimman ympäristöystävällisin menetelmin. Puuteriset mattasävyt ja uudenlaiset suojaominaisuudet ihastuttavat ja Frenchic sarja tunnetaan upeiden, pehmeiden sävyjen lisäksi laadusta ja innovatiivisista ja uudenlaisista ominaisuuksistaan. Frenchic sarjan maaleilla saat kauniin mattapinnan lisäksi kestävyyttä ja laatua. Kaikki Frenchic sarjan maalit, vahat ja pinnoitteet ovat testattuja ja tutkittuja, niille onkin myönnetty eurooppalainen Toy Safe-sertifiointi, joten Frenchic sarjan tuotteita voit turvallisesti ja rauhallisin mielin käyttää kodin kaikissa huoneissa, myös lastenhuoneissa, -kalusteissa, makuuhuoneissa tai jopa lasten leluissa. Tutustu Frenchic sarjaan ja sen yli 60:een valmiiseen sävyyn ja inspiroidu upeista Frenchic projekteista sarjan omassa FB ryhmässä! Kannattaa myös lukea hyödylliset blogit, joissa esitellään erilaisia maalaustekniikoita ja muita vinkkejä, joita voit hyödyntää omissa projekteissasi.

 

Vahallinen kalkkimaali -  Lazy Range


❤️ Lazy Range on täysin uniikki, palkittu kalkkimaali uutuus! Innovatiivinen kalkkimaali kalustemaalaukseen, joka sisältää vahan - kuinka kätevää! Jos et ole aikaisemmin kokeillut kalkkimaaleja, aloita Lazy Range sarjasta, ihastut varmasti myrkyttömään maalisarjaamme.

Lazy Range-kalkkimaalit eivät tarvitse vahoja tai lakkaa, suojaominaisuudet ovat maalissa jo valmiina. Ei lisättyjä VOC'ja tai muita myrkyllisiä aineita. Lazy Range maaleissa on lisäksi muitakin aivan uudenlaisia ominaisuuksia: mm itselevittyvyys, jonka ansiosta pinnasta tulee kaunis, ilman siveltimen jälkiä helposti. Vaha ominaisuuden ansiosta maali on erityisen miellyttävä maalattava, runsaspigmenttinen ja peittävä. Huippumaali!

Maalauskohteet: sisäovet, kalusteet, keittiön kaapistot, levyseinät, sisäportaiden kaiteet ..Maalikerrosten kuivumisväli 1 tunti. Riittoisuus n 12m2/litra. Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu; eurooppalainen Toy Safe -standardi.

 

Kosteudenkestävä kalkkimaali - Al Fresco


❤️ Al Fresco on kosteudenkestävä chalk paint, jolla voit maalata kalusteita sisälle tai ulos. Ihastu kestävään, pyyhitävään ja pestävään pintaan - maalaa vaikka värikkäitä liitutauluja! Tässä kalkkimaalissa on kaikki suojaominaisuudet mitä maalilta haluat -  Lopputuloksena kestävä ja tasainen mattapinta kalusteisiisi. Ihastele ja ihmettele muiden maalauksia FB-ryhmässä: 'Frenchic Paint Finland'.

Maalauskohteet: puutarhakalusteet, kalusteet sisälle, keittiön kaapistot, keraamiset laatat, sisäovet, portaiden kaiteet, levyseinät, lämpöpatterit...Al Fresco on vähä-VOC-pitoinen maali, jossa on homeenesto maalissa mukana. Vähintään kaksi täydellistä kerrosta antaa kosteudenkestävyyden. Maalattujen ulkokalusteiden säilytys säältä suojassa talven ajan. Myös metallille ja keraamisille laatoille. Maalikerrosten kuivumisväli 2 tuntia. Riittoisuus n 12m2/litra. Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu; eurooppalainen Toy Safe -standardi.

 

Perinteinen chalk paint - Original Artisan

❤️ Original Artisan Chalk Paint on se täysin tuoksuton ja myrkytön sarja, joka sopii herkemmillekin kalkkimaalareille. Ei VOC-aineita tai muita myrkyllisiä aineisosia. Original Artisan kalkkimaalipinta kannattaa suojata vahalla tai Finishing Coat-viimeistelypinnoitteella. Paksu ja runsaspigmenttinen Frenchic kalkkimaali sopii hyvin kerroksellisiin maalaustöihin, kulutuksiin ja tekstuurin luomiseen.

Maalauskohteet: kalusteet, koristeet, kerroksellinen maalaustekniikka. Sisäkäyttöön. Lue lisää kalkkimaalaustekniikoista Blogeista.Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu; eurooppalainen Toy Safe -standardi.

Ultramatta seinämaali - Chalk Wall Paint

 


❤️ Wall Chalk Paint - sisäseinämaali sisustusmaalaukseen. Huippulaadukas, ylellisen peittävä ja kaunis, tasainen mattapinta sisustukseesi. Pinnasta tulee kestävä ja pyyhittävä, ei tarvitse muuta suojausta. Kymmenen kaunista, pehmeää sisustussävyä.

Maalauskohteita: Sisäseinät, sisäovet, kalusteet...Kokeile myös kalusteille. Sisäkäyttöön. Kuivuu nopeasti. Riitoisuus noin 36m2 / 2,5L astia. Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu; eurooppalainen Toy Safe -standardi.

 

Kestävä lista- ja ovimaali - Trim Paint


❤️ Trim Paint on lista- ja ovimaali - samoissa sävyissä kuin Chalk Wall Paint sisäseinämaali. Kestävä ja satiinininkiiltoinen maali käy myös metallille. Oviin, portaisiin, kaiteisiin, pattereihin ja listoihin - kokeile myös huonekaluihin ja keittiönkaapistoihin. Ei tarvitse muuta suojausta.

Maalauskohteita: Kalusteet, sisäovet, listat, lämpöpatterit, keittiönkaapit, portaiden kaiteet...Sisäkäyttöön. Riittoisuus n 12m2/litra. Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu; eurooppalainen Toy Safe -standardi.

Ainoa chalk paint merkki, joka on palkittu 'Queens Award' tunnustuksella

Puuterinen värimaailma on nopeasti noussut suosituksi kotimaalareiden sekä ammattilaisten keskuudessa.Lue lisää palkinnosta ja Frenchic sarjasta.

Frenchic Paint uudistaa chalk paint markkinat innovatiivisilla ja jo palkituilla laatutuotteillaan - huippusuosittu Frenchic Paint on nopeasti saavuttanut suosituimman kalkkimaalimerkin aseman ja se onkin nyt #1 chalk paint brändi Englannissa  - nyt jo saatavilla myös Suomessa!

Kokeile ja ihastu Frenchic-laatuun!

 Lisää upeita Frenchic projekteja löydät Instagramista tai Frenchic sarjan omasta FB ryhmästä. Liity mukaan!

"Frenchic on paras kalkkimaali, kun nämä löysin en muita ole enää ostanut. Erityisesti tykkään Al Frescosta sen kestävyyden ja helppouden takia 🥰." -Johanna
 "Huippulaadukas kalkkimaalisarja😍 Riittoisia, peittäviä ja helposti levittyviä😊 Al Fresco-sarjan kestävyys on aivan omaa luokkaansa. Suosikkisävyni kaikista ovat Velvet Crush (wallpaint) ja Hornblower (lazy range)❤️" -Saija
 "Ensimmäinen purkki ostettu ja pian pääsen testaamaan maalin 😍"  -Annika
 "Aikaisempi kokemus toisen merkin kalkkimaaleista. Ostin testiin pikku purkin, yhteen projektiini, Dazzle Me:ta. Jatkossa en sitä toista merkkiä ostakaan, koska niin tyytyväinen olen. Ryhmä on kiva, kun saa nähdä muiden tekeleitä. 😍"  -Sabrina