Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Læs Jenns historie

Læs min historie og hvordan kalkmaleriet tog mig helt!

Jeg er Jenni, eller Jennijohannesunique.

Jenni Frenchic Brand Prompt.

Jeg begyndte at male dine møbler efter mysterium af mysterium, når jeg ser efter en høj stol, der passer til vores interiør. Sådan var ikke klar til fundet, så jeg besluttede at male en træstol, der blev fundet på loppemarkedet selv.

Som et resultat af denne begivenhed har jeg ikke bedøvet at være forskellig fra malingpenne ad gangen om ugen længere!

Maleriet kom om aftenen for mit eget øjeblik, da jeg skulle gøre, og jeg var i stand til at gøre det for hånd. Faciliteterne var på tovejs, men inspiration og entusiasme var det større rum og stuen ændret sig med en presselor let som et maleri studio og en balkon med møbelopgørelse.

Siden malet indendørs begyndte jeg også at være interesseret i ikke-toksicitet og usikre. Jeg ønskede ikke at udsætte, især et barn med beundringsværdige kemiske kantsten og stærke dufte. Lime maling var til dette ideal og faktisk en interessant mulighed.

Jeg har bemærket, at den kalkstiale maling kan implementere, hvilke mere personlige løsninger. Forbrug, skygge, lægning, revner ... Jeg har prøvet alt, og lærte det.

Jenni Frenchic Brand Prompt.

Billedtone: Victory Lane, al fresco

Du behøver ikke at være en maler, for at male et fantastisk udfald - du har kun brug for modet til at starte, og et lille øjeblik for at læse instruktionerne.Freate for at finde de frivillige maling har været for mig til mig, en utålmodig natur, faktisk redning! Jeg vil gerne være klar til hurtigt at afslutte overfladen uden at vente på dage mellem lag af tørring. Også en kalkmaling med beskyttende materialer er klar i samme krukke accelererer arbejdet betydeligt.

Den bedste maling franchiske serie af oval børste.

Mit yndlingsarbejde er en oval pincer

Jeg havde tidligere koblet med køb af en børste og valgt den mest fordelagtige mulighed i butikken. Nu indså jeg, at jeg ville have sparet tiden også, hvis jeg var nødt til at komme i gang med en anstændig blyant!

Den ovale børste får en fladning og glat udgang hurtigere end den flade børste, og de varer for en længere tjeneste - jeg anbefaler!Detailing børste sæt indeholder også et standardskab. Det bliver alsidige malede huller, der ikke har en stor børste eller en lille detalje af detaljer.

Maleri Dato er den bedste dag i ugen!

Hvis jeg tilfældigvis var en dag i hjemmet, finder jeg mig altid utilsigtet at male noget. Sidste familie overrasket, da garderoben blev ændret farven. Inspirationen er vidunderlig at kigge efter et sociale medier, der har ideer med din flaske!

I testen malede jeg også vaserne, skålens kanter og alle de små, som ellers ville have været sandsynligvis fanget. Også gutter af de stol-dækkende stoffer, jeg har malet ganske succesfuldt. Vinderen kommer ofte fra det faktum, at det sker ved en anden skade for skatten.

Franskmaling DIY BLOG Maleri og indvendig blog 2021.
Foto: Mælk Kaffebrun Molaskin, Fransk Vægmaling
.

Farve valg - vidunderligt svært

Men jeg tror det ikke kan lide for meget at blive.
Mellem selve møblerne er de næsten, hvilken farve de savner. Ideen behøver ikke at være klar til altid at være klar, det bedste er at give inspiration til at eksportere og overraske dig fra resultatet. Hvis du har læst mine interviews fra Iltalehti, ved du, at bare sådan "maleriskader" endelig kede sig på iværksætteren. Jeg er nødt til at male helt humør til gode projekter til gode kunder!
Dekoration og maleri Blog Franskmaling Finland. 2.
Dekoration og maleri Blog Franskmaling Finland.
Jeg havde engang en tilfredshed med resultatet, når jeg vælger nuancerne i henhold til den aktuelle fil.
.

Altid kan male igen, hvis den indvendige stil ændres!

Jeg bemærkede min udsmykning på beige og lyseblå, som ikke pludselig er opført angivet i mine yndlingsfarver, men sammen med nuancerne skaber de en fuldstændig harmoni; Varm og Bohems atmosfære! Violet nuancer (Plum Pudding og Velvet Crush) har også fundet vores hjem lidt overraskende.
Jeg er også begejstret for at blande malingerne med hinanden. Et tip jeg vil dele med dig - en klassisk stilfuld matte blackjack bliver blødt fløjl, når du blander det på Hornblower Blue.
.

Det bedste er at prøve, forskellige malerieteknikker og deres kombination

Sidste gang jeg er begejstret for Decoupage - igen. Når jeg kan lide at skabe noget ekstra godt og interessant for møblerne, bruger jeg decoupage-billeder, da de er hurtige og nemme at fastgøre til efterbehandling.
Fransk Maling DIY Blog Maleri og indvendig blog 2021 Degoupage Hjælp.
Fransk Maling DIY Blog Maleri og indvendig blog 2021 Degoupage Hjælp.
.

Ved at gøre en elev

Lovgivningsteknologi har også været en sjov ide, som jeg har modtaget fra andre! Kort sagt som dette: Du blander kun malingen til finish frakke - efterbehandling belægning, og du får en tynd navigation. Lav en gennemskinnelig og tonet overflade med en blanding, der virker rigtig god på overfladen f.eks. Træ reproduktion ser ud til at komme op med denne teknik, ligner et smukt patiniseret træ - denne nemme teknologi arbejder også for en ny træoverflade, og malingen bruges kun på en super.
.
Frankin 'Hornblower Frenchic Paint Finland.
Hvad med metalplader - dejlige og passer alt!
Metal Plate Blend er nem: Et tryk (eller en anstændig lay) metal pigment og efterbehandling frakke og en blanding - det er i det! Frenshees metalplader er næsten uden undtagelse til mine malingsmøbler, hvis jeg får friheden til at bestemme 😉 Ofte bruger jeg op til to forskellige toner i samme møbler! Det er også værd at prøve dem blandet med hinanden, så find nye metalliske variationer. Gør dig let at gøre skyggen af ​​shampoo, oliven, lilla, rose og antikke.
.
Metal maling Franskmaling.
Det har været rart at møde som en ligesindet 'tee-it-selv' folk fra fransk af den fransk maleri gruppe, og gennem Instagram. Velkommen til vores voksende masse! Maleri er nemlig A-I-N-A-❤️!

 

 

Det er smukt og interessant at være involveret i at skabe en franskisk historie, og vær en inspiration til Messenger 'gør det selv'

- Jenni, Franskmaling Finland, Brand Affairs

S.s.❤️Aktivér sporing af min Instagram-konto @jennijohannesunique og mødes I den franskere gruppe!

Jenni.

Jenni Johannes

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.